Διαφημίσεις

Σοκ προκαλεί η εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, καθώς δράστης της δολοφονίας του 14χρονου είναι ο συνομήλικος φίλος του, με τον οποίο επέστρεψαν μαζί από την απογευματινή τους βόλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ο ανήλικος δράστης ομολόγησε τελικά το έγκλημα, όταν μαζί με τους γονείς του, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ και οι αρμόδιοι ερευνητές της αστυνομίας είπαν ότι ταυτοποιήθηκε πως το έγκλημα το τέλεσε ο 14χρονος.

Αρχικά ο ανήλικος είχε ισχυριστεί ότι χώρισαν με το θύμα και μετά δεν τον είδε ξανά.

Αν και από την αστυνομία δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες, φαίνεται ότι τόσο το πεταμένο μαχαίρι στον τόπο του εγκλήματος όσο και το ξένο γενετικό υλικό στα νύχια του άτυχου 14χρονου, ήταν τα στοιχεία που «μίλησαν» και αποκάλυψαν τον δράστη, καθώς ο τρόπος του φονικού χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή ως «ερασιτεχνικός».

Καθώς φαίνεται, το έγκλημα μεταξύ των δύο ανήλικων φίλων έγινε για ασήμαντη αφορμή, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται από τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας.

Εκτός από τα αποδεικτικά στοιχεία του μαχαιριού και του γενετικού υλικού που έχουν στη διάθεση τους οι διωκτικές αρχές, οι άνδρες του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών της Θεσσαλονίκης «χτένισαν» και το περιεχόμενο μιας κάμερας κλειστού κυκλώματος, η οποία είναι τοποθετημένη σε σπίτι, από το οποίο πέρασε ο 14χρονος.

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Σοκ – Ο συνομίληκος φίλος του είναι ο δολοφόνος του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη”
  1. Ο πρώτος που είπα οτι το έκανε μόλις είδα στην τηλεόραση το ρεπορτάζ.Τα στοιχεία και όπως στήθηκε η κατάσταση κάνανε μπάμ μπούμ.
    Οι αλήτες τα Μασονάκια μας χαλάσαν την νεολαία.
    Ομοφυλοφιλοι,δολοφονοι,ατελειωτες ώρες games δολοφονικα και βίας που καταστέλλουν με τις ώρες το υποσυνείδητο,έλλειψη ρομαντισμού ανάμεσα στα 2 φύλα,έλλειψη πραγματικής φιλίας,αγράμματα,ανιστόρητα,άθρησκα,ασεβέστατα απέναντι στους γονείς και την υπόλοιπη κοινωνία και ένα σωρό άλλα.
    Οι γονείς έχουμε αποτύχει ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ και έχουμε τους Μασόνους και τον Τσίριζα με τον Φίλη να μας Μουσουλμανοποιούνε και να μας Αθεοποιούνε.
    Η Ελλάδα τελειώνει και πάρτε το χαμπάρι.Η νεολάια μας ΕΣΒΗΣΕ.Άν δεν αλλάξουμε ρότα ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ σύντομα.Δύση δεν θέλαμε;
    Φάτε την με το κουτάλι…

    1. Πολυ σωστός …..χάσαμε τις ελληνικες αξίες ,εκείνες που μας έκαναν να ξεχωρίζουμε και να εχουμε την καλύτερη ποιότητα ζωής

    2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
      Όσο απέχει το πρόβατο από το μαντρί τόσο το τρώει ο λύκος.
      Στην προκειμένη περίπτωση το μαντρί είναι η χριστιανική ζωή.
      Μακάρι να επιστρέψουμε.

  2. Αυτό το έγκλημα είναι λίγο ξενόφερτο νομίζω ,14 χρονος δηλαδή να πάρει μαχαίρι και να πάει να σκοτώσει φίλο του ,αυτό θυμίζει λίγο από αμερική κλπ ,που μπαίνουν μέσα σε τάξεις με όπλα και άντε γειά. Όπως και να έχει σε τέτοιες περιπτώσεις μεγάλη ευθύνη έχουμε και οι μεγάλοι και το κράτος ,για το τη ανατροφή δίνουμε στα παιδιά κλπ. Γιατί αν πιστεύουμε ότι τα παιδιά γεννιούνται εγκληματίες ας τα βάζουμε φυλακή από 5 χρονών . κρίμα για το παιδί που έφυγε ,καλό Παράδεισο μικρέ..

  3. Δεν μπόρεσα να βρω πουθενά στοιχεία για τα παιδιά (θύμα και θύτη). Μόνο ο 14χρονος και τίποτα άλλο. Από που είναι η καταγωγή τους γιατί για μένα είναι τελείως ξενόφερτο έγκλημα. Εμείς δεν βγάζουμε μαχαίρια για να σφάξουμε στα 14 μας.

  4. Δεν υπαρχουν λογια…οτι και να πει κανεις, θα ειναι πολυ λιγο. Ας αναλογιστουμε ολοι σε τι κοινωνια μεγαλωνουν τα παιδια μας.
    Εχουν χαθει εδω και πολλα χρονια….οι αξιες.
    Απο οπου και να το πιασει κανεις…..βρωμαει…και βρωμαει πολυ….
    Εφυγε απο τη ζωη ενα παιδι, μολις 14χρονων…. δεν προλαβε να ζησει τιποτα….δεν προλαβε καν να μεγαλωσει και ενα αλλο καλειται να ζησει την υπολοιπη ζωη του με ενοχες και τυψεις….
    Σαν κοινωνια εχουμε τεραστιες ευθυνες…..αλλα οπως ολα τα αλλα θα ξεχαστει….γιατι συνηθιζουμε να κρυβουμε τα προβληματα κατω απο το χαλι.
    Καλο ταξιδι Αγγελε μου ….και σου ζηταμε ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν ειμασταν ικανοι να σε προστατεψουμε…σου ζηταμε ΣΥΓΝΩΜΗ …..εμεις οι εγωιστες, που φερνουμε παιδια σε αυτον τον κοσμο…χωρις να προσπαθουμε να τον κανουμε καλυτερο….σου ζηταμε ΣΥΓΝΩΜΗ που ειμαστε ανεπαρκεις…..σου ζηταμε ΣΥΓΝΩΜΗ που σκεφτομαστε μονο τον εαυτο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *