Διαφημίσεις

Οι ακόλουθες φωτογραφίες τραβήχτηκαν χθες Σάββατο 11/06/16 στις περιοχές Βάρη (κατα τις  21:00) και Ανω Γλυφάδα (κατα τις 21:30). Σε όλα τα πλάνα φαίνεται καθαρά πάνω απο το φεγγάρι ένας φωτεινό σημείο. Σήμερα και κατα την διάρκεια της εγγραφής του άρθρου αυτού.. το φωτεινό σημείο ΔΕΝ υπάρχει….

…  Η αλήθεια είναι ότι ήταν η πρώτη φορά που το διέκρινα τόσο κοντά στο φεγγάρι κάποιο έτερο φωτεινό σημείο ότι και αν μπορεί να είναι αυτό…. Το θέμα όμως είναι κατα πόσο εσείς παρατηρήσατε κάτι ιδιαίτερο στον Αττικό ουρανό χθες βράδυ και Θα ήθελα τις απόψεις σας αναφορικά με το γεγονός…

20160611_210440_resized 20160611_211444_resized 20160611_211445_resized 20160611_214743_resized 20160611_214807_resized



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΕΡΜΗΣ

41 σχόλια στο “Blue Star??? Τι να΄ναι αυτό στο Φεγγαράκι δίπλα?”
  1. Αφού δεν παίζει με την καμία να είναι η Αφροδίτη μάλλον από μέρα σε μέρα θα έχουμε εισβολή από μπλε καλικάντζαρους, θα μας υποδουλώσουν για να δουλεύουμε ως σκλάβοι σε καλλιέργειες από παντζάρια, ακούγεται ότι δεν τους αρέσει το χρώμα τους και τρώγοντας παντζάρια αλλάζουν χρώμα.

  2. Το ειδα κι εγω απο καβαλα, νομιζω οτι ειναι συνοδος πλανητων χωρις να ειμαι ειδικος

  3. το παρατήρησα στην Χαλκιδική και μου έκανε μεγάλη εντύπωση, το σχολίασα κιόλας ρωτώντας αν ήταν πάντα εκεί γιατί δεν θυμόμουν να το ειχα ξαναδεί….κανείς δεν θυμόταν να μου πει κι έκανε σε όλους εντύπωση.

  4. Εγω δεν το ειδα αλλα απο τις φωτο βγαζω το συμπερασμα οτι δεν ειναι κατι το φυσικο. Αν δεν ηταν καποιος μετεωριτης,καποιος μικρος αστεροειδης που ειχε κατευθυνση την επιφανεια της Σεληνης, τοτε μιλαμε για εξωγηινη δραστηριοτητα. Μην ξεχναμε οτι στην πισω πλευρα της Σεληνης, την αθεατη πλευρα που ποτε δεν φαινεται απο την γη, δεν υπαρχουν πολλα στοιχεια η’ τα εχουν αποκρυψει απο την NASA. Εμεις παντα βλεπυμε την μια πλευρα της Σεληνης κατα την περιστροφη της γυρω απο την γη και γυρω απο τον εαυτο της σε 29,5 μερες. Αυτο ειναι πολυ παραξενο. Διαφοροι επιστημονες υποθετουν οτι η Σεληνη ειναι τεχνητος, οχι φυσικος, δορυφορος της γης και στην αθεατη πλευρα βρισκονται βασεις των εξωγηινων. Οι Υπερδυναμεις ΗΠΑ, Ρωσσια, ΕΕ, Κινα κλπ το γνωριζουν αυτο αλλα το αποκρυπτουν απο την Κοινη Γνωμη των χωρων τους. Αρα προκειται περι εξωγηινου σκαφους θα λεγα αρκετα μεγαλο σε διαμετρο ωστε να ειναι θεατο και απο την γη μιλαμε για εκαντοταδες χιλιομετρα σε μηκος. Το οποιο ειχε κατευθυνση καποια βαση προς την αθεατη πλευρα της Σεληνης. Πρεπει καποτε να αντιληφθουμε οτι το Συμπαν οπως το γνωριζουμε σφυζει απο εξωγηινη νοημονα ζωη η οποια φυσικα ειναι παλαιοτερη απο την ανθρωποτητα για μερικα εκατομμυρια χρονια. Προυπηρχαν πριν την εμφανιση του Ανθρωπου πανω στην Γη και κυριαρχουσαν σε αλλους αστερισμους. Καποια χρονικη στιγμη στο απωτερο γηινο παρελθον επισκεφθησαν και τον πλανητη γη μιλαμε για αρκετες χιλιαδες χρονια πριν. Οταν για καποιους λογους αποφασισαν να αποσυρθουν απο την επιφανεια της γης σκεφθηκαν να φτιαξουν βασεις σε ενα “ησυχο” σημειο, την αθεατη πλευρα της Σεληνης. Απο εκει μας παρατηρουν με την ησυχια τους μεχρι την επιστροφη τους ξανα εδω. Ελπιζω να σας καλυψα!

  5. Αν μπορεί ας μας εξηγήσει κάποιος με γνώσεις αστρονομίας για το χθεσινό φαινόμενο.Το παρατήρησα και εγώ από αρτα πράγματι τραβούσε το βλεμμα.

  6. Και σε εμας ηταν ορατο και μαλιστα ειπα να το βγαλω φωτο.ωρα 12 : 30 πεντακαθαρο.θεσπρωτια

  7. Μεταξύ 10-12 το βράδυ του Σαββάτου από ανατολική Αττική.Καμμία σχέση με τις φωτογραφίες.ήταν ένα εντυπωσιακό αστέρι ακριβώς δίπλα στο φεγγάρι,ίσως μεγαλύτερο από ότι φαίνεται στις φωτό,όχι μπλέ αλλά έντονα φωτεινό.

  8. Συγνώμη που θα το πω αλλά σχεδόν καθημερινά φένεται (από Ζάκυνθο τουλάχιστον). Έχει καμια σημασία διότι δε γνωρίζω;

  9. Σοβαρευτείτε… η Αφροδίτη είναι, κάθε καλοκαίρι είναι το πιο φωτεινό άστρο του ουρανού !

    Φέτος βέβαια έχουμε ιδιαίτερα αστρολογικά φαινόμενα που έχουν ξεκινήσει από τις 6/6/16… Αφροδίτη, Δίας, Άρης και Ανταρης φωτίζουν τον ουρανό όσο ποτέ άλλοτε – http://earthsky.org/astronomy-essentials/visible-planets-tonight-mars-jupiter-venus-saturn-mercury

  10. H Αφροδιτη ειναι.Μπορεις ανετα να το διαπιστωσεις Αν παρεις τους Noris Tables καθως και το Brown’s Almanac (Ναυτιλιακες εκδοσεις)και κανεις τον υπολογισμο για αναγνωριση ουρανιου σωματος(Celestial identification)

  11. Εδώ και εκατομμύρια χρόνια υπάρχει.Τα τελευταία …χιλιάδες χρόνια το λένε εωσφόρος,αποσπεριτης,αφροδιτη….Καλό είναι ή παρατήρηση,να συνοδεύεται και από λίγο διάβασμα….!

  12. Όλα άσχετα, είναι Δίας και όσο απομακρύνεται το φεγγάρι θα τον βλέπουμε όλο και δεξιότερα προς την δύση, άντε συνέχεια με τους εξωγήινους.

  13. Η Αφροδίτη ποτέ δεν θα την δούμε ψηλά στην μέση του ουρανού, είναι κοντά στον Ήλιο και φαίνεται μόνο κατά την δύση η την ανατολή ανάλογα την θέση που βρίσκεται στον Ήλιο και για λίγη ώρα μόνο.

  14. Αν ξέρεις να χειρίζεσαι τον χάρτη στην ιστοσελίδα παρακάτω, μπορείς να δείς ότι εκείνη την ημέρα η σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Δία, η Αφροδίτη είναι μακριά. Αυτοί που έχουν περισσότερη εμπειρία με την παρατήρηση των ουράνιων σωμάτων ίσως μπορούν να διακρίνουν άν είναι ο Δίας ή κάτι άλλο.
    http://planetwatcher.com/

    Ηλίας Α. Λυμπέρης

    1. ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΑΥΨΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ!!!
      ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
      Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

  15. μου έκανε εντύπωση ότι φαίνεται μόνο το σχόλιο σου @2353 αλλά όταν βάζεις την απάντησή εμφανίζονται όλα τα άλλα σχόλια. Δεν συμβαίνει με τα άλλα ποστ.
    το έχεις απαντήσει και κατά 30 λεπτά.

  16. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΔΕΟΣ,ΑΡΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ,ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΧΡΑΝΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΗΣΗ,ΜΟΛΙΣ Η ΜΗΝΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ,ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΣ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΠΛΕ ΦΕΓΓΑΡΙ,ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΛΥΠΑΜΑΙ,ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

  17. Ρε παιδιά, η Αφροδίτη ήταν. Η σελήνη κουνιέται συνέχεια (και η γη επίσης αλλά και η Αφροδίτη). Μην λέτε βλακείες γιατί δεν θα σας πιστεύουν οταν λετε κατι σοβαρό. Η αφροδίτη ειναι το πιο λαμπρό αστέρι, ο πιο κοντινός μας πλανήτης, ο πιο φωτεινός πλανήτης και άπλα ετυχε να ειναι κοντα στο φεγγάρι εκείνη τη μερα. Και εγω το ειδα, μου εκανε εντύπωση αλλα επειδη την εχω ξαναδει οχι τοσο μεγαλη!

      1. Μάλιστα Ηλία
        Κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Όπως και να έχει, πλανήτης ήταν και όχι κάτι άλλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *