Διαφημίσεις

 Δικτάτορα αποκάλεσε την Άγκελα Μέρκελ οΑλεξάντερΓκάουλαντ,αντιπρόεδρος του αντιμεταναστευτικού και ξενοφοβικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) και υποστήριξε ότι η καγκελάριοςθέλει «να αντικαταστήσει τους πολίτες της Γερμανίας» με πρόσφυγες και μετανάστες.

   
 Σύμφωνα με τηFrankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, οΓκάουλαντ κατηγόρησε την καγκελάριο, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης σε μια μικρή πόλη κοντά στο Βερολίνο, ότι αλλάζει δραματικά την όψη της χώρας με την…
άκρως ευέλικτη πολιτική ασύλου που ακολουθεί,    
 Υπό τις θερμές επευφημίες του πλήθους, καταφέρθηκε εναντίον των μεγάλων κομμάτων της Γερμανίας καταλογίζοντάς τους ότι ακολουθούν μια πολιτική «ανθρώπινης εισβολής», σε μια «απόπειρα να αντικαταστήσουν σταδιακά τον γερμανικό λαό από τους πληθυσμούς που έρχονται από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη».

   
 Σε σχετικό βίντεο εμφανίζεται ο Γκάουλαντ, 75 ετών, να διαβάζει ένα πλακάτ που κρατάει ένα μέλος του κόμματος και αναγράφεται σε αυτό:«Σήμερα επιδεικνύουμε ανεκτικότητα και αύριο θα είμαστε ξένοι στην ίδια μας την χώρα». Πρόκειται για ένα σύνθημα που χρησιμοποιεί το νεοναζιστικό κόμμα NPD.    
 Ο αντιπρόεδρος του AfD προκάλεσε σάλο και με τις δηλώσεις του σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που κατάγονται από ξένες χώρες και συμμετέχουν στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Είπε χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν θα θέλει να έχει γείτονα τον Ζερόμ Μποατένγκ, ο πατέρας του οποίου είναι από τη Γκάνα ή ότι η εθνική ομάδα της Γερμανίας «δεν είναι πλέον γερμανική υπό την κλασσική έννοια του όρου».    

 Το AfD, που ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια, προάγει ολοένα και σκληρότερες αντιμεταναστευτικές και αντιισλαμικές θέσεις κι ενώ η Γερμανία υποδέχθηκε τον περασμένο χρόνο 1,1 εκατομμύρια αιτούντες άσυλο.    
 Οι δημοσκοπήσεις του δίνουν ένα ποσοστό περίπου 15% στη πρόθεση ψήφου. 
tro-ma-ktiko.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Δικτάτορα αποκάλεσε τη Μέρκελ ο αντιπρόεδρος του ξενοφοβικού AfD”
  1. Ξενοφοβικοι ?τι λέτε ρε ? οποιος δεν κάθεται να τον πηδήξουν με κάθε τροπο οι λαθρο ειναι ξενοφοβικός???
    Υιοθετήσατε την ορολογία της νεας ταξης εσεις εκεί στο τρομακτικό?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *