Διαφημίσεις

ΑΥΤΟΙ κυρίες και κύριοι διαφεντεύουν τον κόσμο μας, κινούν νήματα και δίνουν εντολές στις δυτικές κυβερνήσεις (και στην εκάστοτε δική μας ασφαλώς). Κάποια στιγμή πρέπει να εμπεδώσουμε, να πάψουμε να τους αναγνωρίζουμε ως κατάλληλους να κυβερνούν, να πάψουμε να υπακούμε!.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”
  1. Οχι πως δεν τα ξέρουμε, αλλά δε φαίνεται να τα εμπεδώνουμε, ή δε θέλουμε να τα δούμε κατάματα… Όπως συχνά λέω, δεν είναι η βλακεία μόνο που δεν παλεύεται, το χειρότερο είναι η άρνηση, γιατί αυτή δεν την τραβάνε μόνο βλάκες…

    1. Ωραιο βιντεο ανεβασες βασουλα μπραβο ολη η μουσικη βιομηχανια παταει στα χναρια του alister crowley ειναι παρα πολυ ενδιαφερον το να ασχολεισαι με τα θεματα του σατανισμου πιστευεις περισσοτερο στον Χριστο γιατι υποτιθεται οτι ειναι κατα ολον τον θεον αλα ολο με τον Χριστο ασχολουνται βαζουν αναποδους σταυρους παντου στην μουσικη βιομηχανια στα ρουχα παντου βλεπει κανενας αναποδο μισοφεγγαρο αναποδος Βουδας οχι δεν τους ενοχλουν αυτοι

      1. Θα’ρθει κι η σειρά της μουσικκής βιομηχανίας και των καλλιτεχναράδων που τόσοι πολλοί θαυμάζουν (και θαύμαζα κι εγώ όταν κοιμόμουν όρθια)… Ήδη σ’ένα βίντεο μου, κατέδειξα τα ανδραγαθήματα των Σκόρπιονς… Έχω κι άλλα ράματα και για άλλες γουνες… Θα τα ανεβάσω σύντομα κι αυτά.

  2. Αυτα με τον Μιχαλολιακο και το αστραφτερο σκοταδι του εωσφορου ειναι αληθεια η παραμυθια εχει δωσει απαντησεις για ολα αυτα που του σερνουνε

  3. greek καμπαλα εκει τι εχεις να πεις?ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Κ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Κ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ (ΑΠΑΓΟΡΕΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ) ΕΡΧΕΣΑΙ Κ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΝΩΣ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ?ΟΥΣΤ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΕ

    1. Εγώ καταλαβαίνω και σέβομαι το θυμό σου για τις αήθεις επιθέσεις στον Χριστό. Θυμώνω και εγώ μ’αυτό. Όμως ρε φίλε, ο Χριστός δεν θίγεται απ’αυτούς… Εδώ μιλάμε για αισχρά απαράδεκτα εγκλήματα, σφαγές και αιμοποσίες παιδιών και βρεφών… Εμείς οι Χριστιανοί ή μη Χριστιανοί, δεν έχει σημασία… Εμείς που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ τέλος πάντων ότι είμαστε άνθρωποι, πώς αντιμετωπίζουμε αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη; Τι κάνουμε εμείς; Μόνο σταυρούς και λιβάνια; Κι όταν βγαίνουν αυτά τα κουστουμάτα σκύβαλα, αντί να τους κυνηγήσουμε και να τους λιντσάρουμε τι κάνουμε, μεγάλε; Τους ζητωκραυγάζουμε κι από πάνω! ΕΜΕΙΣ έχουμε μεγάλες ευθύνες εδώ.

    2. ΩΣΤΕ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΑ???? ΠΑΡΕ ΕΔΩ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΤΗ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ – ΤΑΑΛΙΣΜΑΝ ΤΟΥ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΣΑΣ” “ΜΙΧΑΗΛ” (ή MICHEL – ΜΙΣΕΛ = ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΤΗΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΑΓΓΕΛΟΔΑΙΜΟΝΩΝ 888-666 (ΤΩΝ 72) ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΓΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ (ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΣΤΗΛΕΣ ΒΟΑΖ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΝ):

      ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΗΛ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ SADAY = ΣΕΝΤΑΪ (ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ, Ο ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥΣ) ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ SABAOTH ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ: ΣΑΒΒΑΤΑ, ΣΑΒΙΤ – ΣΑΒΙΤΟΥΡΝ – ΣΑΤΟΥΡΝ – ΚΡΟΝΟΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑΪ ΣΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.
      http://rlv.zcache.ca/michael_talisman_round_sticker-r0ead45fda9554c71ad6e02a1d7661f1c_v9waf_8byvr_1024.jpg

      ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ KANΑTE ΘΕΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ (ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΣΑΣ.

      ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΘΕΟΥ – ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΓΙΑΧΒΕ-ΤΑΜΙΗΛ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

      ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ!!! ΞΥΠΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ…ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ!!!

    3. ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ…ΓΙΑΤΙ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…
      Η Α.Ο.Α. ΚΑΙ ΤΟ Ο.Τ.Ο ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΑΝΧΕΝΔΡΙΝ ΤΩΝ 72) ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 2 ΣΥΜΠΑΝΓΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. ΤΟ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ” ΚΑΙ ΤΟ “ΣΑΤΑΝΙΚΟ”. ΤΟ ΔΙΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ.
      Ο ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ – ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ORDΟ TEMPLIS OCCIDENTIS (ΤΑ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ)…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΙ ΘΥΣΙΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ, ΚΛΠ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ-ΙΕΧΩΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ Α.Ο.Α. ΚΑΙ Ο.Τ.Ο. (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Π.Χ ΑΝΗΚΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ) ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ+ΜΑΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΥΛΗ.
      ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΚΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΨΕΥΤΟ-ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ..(ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ = ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΑΤΟ? ΜΟΝΑ – ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ – ΛΕΒΑΝ.

    4. Φιλε μεσα στο μυαλό μου ήσουνα πραγματικα βιαζόμουνα να τελειώσω την δουλια και θα του απαντούσα αυτο ακριβώς που ειπες εσυ αλλα εσυ το ειπες καλύτερα δηλαδή ποσο βλακας να εισαι για να ακολουθήσεις την οεα σου λεει ξεκαθαρα ο alister crowley οτι ο σκοπος του ειναι να διαλύσει τον χριστιανισμό και μπενει ο μπετοβλακας και σου λεει ναι οντος ηταν δαίμονες αυτοι που τον καθοδηγούσανε και τοτε τη βρίζεις ολη ημερα τον Χριστο ρε αφου ειναι ολοι αντιχριστοι και να μην τον πιστευεις σαν θεο μονο που τον βριζουνε ετσι παει να πει οτι ηταν ενας καλος ανθωπος της ξερω καλα αυτες της πλανες σαν του david icke υπαρχουν δαίμονες και ξεκινάει της ιστοριες του με αυτα τα οντα αλα δεν λεει τιποτα για τα σχεδια που εχουν να φερουν τον αντιχριστο η για το χαραγμα τσιπακι της αποκαλύψεις σου λεει ολες οι θρησκείες υμνούνε τους δαίμονες αλλα λογια να αγαπιομαστε αμα ολες η θρισκιες προσευχότανε στους δεμονες τωτε γιατι μας προειδοποιεί η αποκάλυψη για το χαραγμα που βγήκε με τεραστια ακρίβεια αληθινό προτα θα μπει στα πραγματα μετα στα ζωα και μετα στα ζομπι ανθωπους.Συνομιλεί και με κατι πνευματα λεει ο david icke που τα ονομαζει τα παιδια πια παιδια δαίμονες ειναι μην περιμένετε να ερθει ο διαβολος με κερατα δεν ειναι βλακας με αγγελική μορφη θα ερθει

      1. Τι ψάχνεις τώρα και εσύ να βρεις μέσα στα κατεστραμμένα μυαλά των υποτακτικών του Σατανά;

        Καλύτερα είναι να κάνεις καταδύσεις πρωί μεσημέρι βράδυ μέσα στους βόθρους, πάρα να ασχολείσαι με την βρωμιά και τα κατεστραμμένα μυαλά των αρχαιόπληκτων.

  4. Ξερετε γιαγι δεν μας χωνευουν στη ΝΤΠ? γιατι θελουν την καταντια μας,την υποδουλωση,τον αφανισμο?? Ειναι γνωστη η ιστορια οχι ο συνειρμος..οταν λοιπον ο μεγιστος στρατηλατης( αλεξανδρος) εκλεισε τα νεφελιμ στις ινδιες και σφραγισε την πυλη,απο τοτε εγιναν ολα..μας εχουν στην μπουκα και το θυμουνται και θα το θυμουνται παντα.αυτο πιστευω οτι πληρωνουμε.θελω να ελπιζω ,οτι θα βρεθει και νεος Πολεμαρχος να τους διαολοστειλει.ολους μια και καλη.ΑΜΗΝ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *