Διαφημίσεις

Τουλάχιστον 8 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά έπειτα από πτώσεις κεραυνών σε ένα φεστιβάλ μουσικής στη δυτική Γερμανία τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ενώ η χώρα πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Συνολικά, 71 άνθρωποι διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομεία της περιοχής κι «η πλειονότητα εξ αυτών μπόρεσε να φύγει», δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Ρηνανίας Παλατινάτου, ο οποίος επισήμανε επιπλέον ότι 8 άνθρωποι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση κι ο ένας εξ αυτών παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Καθώς η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποίησε ότι αναμένονται σφοδρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες, το φεστιβάλ “Rock am Ring”, το οποίο πρόκειται να ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή και στο οποίο παρίστανται έως και 90.000 θεατές, διακόπηκε και ενδέχεται να ματαιωθεί, σύμφωνα με την αστυνομία που συνέστησε στους πολίτες να απομακρυνθούν από τους χώρους των συναυλιών.

Πολλές περιοχές της Γερμανίας πλήττονται από φονικές καταιγίδες και πλημμύρες τις τελευταίες ημέρες. Επτά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στη Βαυαρία (νότια) την Τετάρτη το βράδυ και τέσσερις σκοτώθηκαν στις αρχές της εβδομάδες στη Βάδη Βυρτεμβέργη (νοτιοδυτικά).

iefimerida.gr

Απίστευτο: Μετά το Παρίσι κεραυνός τραυμάτισε 35 παιδιά και ενήλικες στη Γερμανία



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Γερμανία: Κεραυνός σε συναυλία τραυμάτισε 71 άτομα”
  1. 6.6.2015 προμνησία

    From and including: Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015
    To, but not including Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016
    Result: 364 days
    It is 364 days from the start date to the end date, but not including the end date
    Or 11 months, 29 days excluding the end date 1118 ή 11:11 ή 22

    Δεκάδες τραυματίες από χτυπήματα κεραυνών σε συναυλία στη Γερμανία
    http://katohika.gr/diethni/%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B5%CF%81/

  2. ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ’ΑΛΛΑ!!!!!

  3. Δηλαδη για να καταλαβω φιλαριαννα ειναι επαναληψη με ενα χρονο διαφορα.εχει καποιο μηνυμα εδω η ειναι ενας καινουργιος κυκλος με παλια υλικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *