Διαφημίσεις

Ραγδαία επιδείνωση στην Συρία.Δεκάδες τουρκικά φορτηγά με βαρύ οπλισμό και εκατοντάδες ισλαμιστές κατευθύνονται σε Ιλντίμπ και Ράκκα.

Επιδεινώνεται ραγδαία η κατάσταση στην Συρία.Πριν λίγο,η Ρωσία έδωσε βίντεο από uav,στην κυκλοφορία,στο οποίο διακρίνονται δεκάδες τουρκικά φορτηγά,να μεταφέρουν βαρύ οπλισμό και εκατοντάδες ισλαμιστές,σε Ιλντίμπ,Χαλέπι και Ράκκα,για να αντιμετωπίσουν την συριακή αντεπίθεση.Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη,χτυπούν αυτήν την ώρα,ότι κινείται στους οδικούς άξονες,ενώ όπως έγινε γνωστό,καταστράφηκαν νωρίς το απόγευμα,από τα ρωσικά su,4 ισλαμικές πετρελαιοπηγές.Έξαλλος ο εκπρόσωπος τύπου Στέιτ Ντι Πάρτμεντ,Μαρκ Τόνερ,κάλεσε τους Ρώσους να είναι »πιο προσεχτικοί στο ποιούς βομβαρδίζουν»!!!

Σε μια παράλληλη εξέλιξη,αποκαλύφθηκε από συριακές πηγές,πως μεγάλη ρωσική στρατιωτική αντιπροσωπεία,πέταξε τον προηγούμενο μήνα για Τεχεράνη,όπου και συμφωνήθηκε με την Ιρανική πλευρά,η εντατικοποίηση της εμπλοκής των 2 χωρών στην συριακή κρίση.Το τι σημαίνει αυτό θα το δούμε τις επόμενες μέρες.Προηγήθηκε η δήλωση Νασράλα αρχηγού της Χεσμπολάχ,πως η οργάνωση θα διπλασιάσει τις δυνάμεις της,στο συριακό μέτωπο.Πανικός στους Τούρκους,μετά την ρωσική διαρροή,πως η Μόσχα,έχει εντοπίσει και στοχοποιήσει,τεράστιο στρατόπεδο Τσετσένων τρομοκρατών,δύναμης 9.000 ανδρών(!!!),στην ανατολική Τουρκία και διατηρεί το δικαίωμα να το εξαφανίσει από τον χάρτη.Ήδη η Μόσχα,έχει ενημερώσει και τους νατοικούς.Ένα είναι σίγουρο,η συριακή κρίση είναι και πάλι στο προσκήνιο..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Ραγδαία επιδείνωση στην Συρία.Δεκάδες τουρκικά φορτηγά με βαρύ οπλισμό και εκατοντάδες ισλαμιστές κατευθύνονται σε Ιλντίμπ και Ράκκα.”
  1. και εσεις φυσικα χαιρεστε ετσι? παγκοσμιος πολεμος,, αντιχριστοι ξερετε εσεις…

  2. Εγώ επιμένω ότι η Ουκρανία θα δώσει σύντομα μεγάλο αντιπερισπασμό…… οι αμερικανοί ξαναζεσταίνουν αυτό το μέτωπο για αντιπερισπασμό στους ρώσους……. Αυτό πιστεύω ότι επαληθεύεται από τις μεγάλες συγκεντρώσεις στρατού και οπλικών συστημάτων στην Κριμαία τις τελευταίες μέρες……

    Έχουμε ακόμα τη Λιβύη …… το Λίβανο ……. τα νέα κύματα λάθρο …… τη Bundesbank που χαροπαλεύει …… το Brexit , τη Γαλλία …… τα νέα ‘’τρομοκρατικά’’ χτυπήματα τους ISIS , δηλαδή του σιωνισμού…. ‘’συνωστισμός’’ κακών ειδήσεων για την παγκόσμια ειρήνη…… η μασονία σε εφαρμογή του τελικού σταδίου του σχεδίου της ….

    Υ.Γ.
    Βρε παιδιά αυτά τα ‘’προβατάκια’’ που μετράμε κάθε φορά για να κάνουμε σχόλιο δικιά σας ιδέα είναι ?

      1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ , ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΧΙΤΛΕΡΟ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ-ΣΑΤΑΝΙΚΗ 666 ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ…
        ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ….

        1. Σας έτσουξα το κwλαρακι κάπου εβραιόσκυλα και κάνετε άσχετες επιθέσεις ?
          Χαίρομαι !!!! ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ !!!!!

          Την Χρυσή Πορδή και τον Μοσχαρολιακο τους έχω ‘’στολίσει’’ πολλές φόρες με ‘’μεγαλοπρέπεια’’…. !!!! Βλέπεις , δεν είναι πια κρυφό ότι είναι και αυτοι υπάλληλοι της μασονίας που προσκυνάτε αδερφαρες…..

          Καλό βράδυ HASBARA…..

          Υπενθυμίζω:

          Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

          Πληροφοριες εντος….. :

          http://avragioz.blogspot.gr/2009/10/blog-post_8553.html

          ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ……..ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ……..ΧΑΡ ΧΑΡ …..

      2. Σας έτσουξα το κwλαρακι κάπου εβραιόσκυλα και κάνετε άσχετες επιθέσεις ?
        Χαίρομαι !!!! ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ !!!!!

        Την Χρυσή Πορδή και τον Μοσχαρολιακο τους έχω ‘’στολίσει’’ πολλές φόρες με ‘’μεγαλοπρέπεια’’…. !!!! Βλέπεις , δεν είναι πια κρυφό ότι είναι και αυτοι υπάλληλοι της μασονίας που προσκυνάτε αδερφαρες…..

        Καλό βράδυ HASBARA…..

        Υπενθυμίζω:

        Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

        Πληροφοριες εντος….. :

        http://avragioz.blogspot.gr/2009/10/blog-post_8553.html

        ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ……..ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ……..ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ …….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *