14:53 - 03/06/2016

Για να δούμε οι δυσκολοπιστοι τι θα πουν για αυτό το ουράνιο αντικείμενο!!

Διαφημίσεις

Έχουμε ένα θέμα όλοι εμείς οι άνθρωποι να μην δεχόμαστε αλλαγές σε όλα όσα μας έμαθαν… ακόμα και αν αυτά που μας έμαθαν δεν τολμήσαμε ποτέ εμείς οι ίδιοι να τα ελέγξουμε αν στέκουν η όχι!

Μόλις λάβαμε ένα μήνυμα με φώτο για το φαινόμενο αντικειμενου που βλέπουμε κοντά στον ήλιο … και μάλλον εδώ θα δυσκολευτούν οι κλασικοί αρνητές στην συνειδησιακή βόλεψη να δικαιολογήσουν το εύρημα!

Δείτε της φώτο και πείτε μας και εμάς ..και αυτό άκυρο; και αυτό αντανάκλαση ; και αυτό photoshop;

Αν οχι τι; Νιμπιρου; Μπλε αστέρι; Τι μας πλησιάζει;

“…Κύριοι καλημέρα Σας

Πριν τρείς μήνες τράβηξα αυτές τις φωτογραφίες στην Χαλκίδα. Όπως βλέπετε στις δύο πρώτες ο Ήλιος είναι αριστερά και δεξιά περίπου πάνω από την γέφυρα της Χαλκίδας υπάρχει ένας κύκλος ακίνητος τον οποίο ζουμάρισα και τα αποτελέσματα τα βλέπετε. Εάν έχετε κάποια εξήγηση με αυτό το φαινόμενο θα ήθελα να ξέρω μιας και είμαι φανατικός αναγνώστης Σας…”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Σαρδαναπαλος 06/03/2016 @ 3:06 ΜΜ

    γιατι εγω δεν μπορω να δω κατι?

  2. Ανώνυμος 06/03/2016 @ 6:30 ΜΜ

    …ημαρτον όποτε βγαλεισ φωτο κοντρα στον ήλιο θα το βλεπεισ και αν ελαχιστα κουνισεισ την μηχανη αυτο αλαζει θεση…αντανακλαση του ηλιου μεσα στον φακο ..απλα βγαλε και μια δευτερη φωτο κουνώντας ελαχιστα την μηχανη…. τοσα άρθρα για μια βλακεία πραγματικα.

  3. Ανώνυμος 06/03/2016 @ 6:57 ΜΜ

    Λοιπόν ονομάζεται σφαιρική αστραπή. Το έχω δει και εγώ από κοντά 2 φορές στην ζωή μου.. Πρώτα ο νους παιδιά κατευθείαν ήρθαν οι εξωγήινοι και χαζομάρες.. Ψάξε εάν δεν το πιστεύεις έρευνα το λέμε..

  4. ρε φιλε άπλα βγες αύριο τράβα 3 φώτο κόντρα στον ήλιο με μια μικρη μετακίνηση της μηχανής σου απλο ειναι και πες μας τι θα δεις…τίποτα άλλο
    απ το γράφουμε εξυπνάδες κανε τον κόπο και βγαλε εσυ 2 3 φώτο απλό ειναι …

  5. Ανώνυμος 06/04/2016 @ 12:42 ΜΜ

    Καλά. Για όσους κοιμούνται.

    https://www.youtube.com/channel/UCcSFV-J4ibt8cT6iAf8380A

    https://www.youtube.com/channel/UCr47nmmSi54tKT9hVfO7F2w

    Όποιος ενδιαφέρεται ας δει

  6. Ανώνυμος 06/04/2016 @ 12:44 ΜΜ

    Φαίνεται τα κατοχικά είναι παντελώς άσχετα με το θέμα… δεν εξηγείται αλλιώς. Ρε παίδες ρίχνετε και μιά φορά καμιά ματιά προς τα πάνω…Όχι πάντα με σκυφτό το κεφάλι να είστε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*