Διαφημίσεις

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία πινακίδα που είναι γραμμένη στα αρχαία Ελληνικά.

Το ενδιαφέρον είναι πως η συγκεκριμένη πινακίδα δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά στο Κέμπριτζ.

Την φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του ραδιοφώνου του BBC στο Cambridgeshire, η ραδιοφωνική παραγωγός, Dotty McLeod, γράφοντας στη λεζάντα:

«Είναι ίσως το πιο ‘Κέιμπριτζ’ πράγμα που έχω δει ποτέ – Μια πινακίδα για να μην παρκάρουν τα ποδήλατα γραμμένη στα Λατινικά και τα αρχαία Ελληνικά».

apocalypsejohn.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Πινακίδα «απαγορεύονται τα ποδήλατα» στα αρχαία Ελληνικά… στο Κέμπριτζ”
  1. Τώρα άδικο θα είχε ο…Φίλης να τους χώσει αυτά τα”παρά φύσιν”;-Ελα όμως που ο σαπροκοιλιάς είναι “υπουργός”στην γενέτειρα αυτής της γλώσσας!

  2. XAXA…
    ΩΡΑΙΟ…
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ, ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ…

  3. Τι είναι αυτάν πουν βλεπουν τα πεζεβέγκικα ματάκιαν μου;
    Στη γλώσσαν των υπερξεφτιλισμένων παιδεραστών, των υπερσούργελων της υπεραγοράς γράφουν οι Τσεμπριντζιάνοι;
    Δεν ηντρέπονται κατ ελάχιστον!
    Αυτών που κλέψαν την γλώσσαν από τα αδέρφιαν μας του Φοίνικες;
    Αυτών που κλέψαν τον πολιτισμόν από τα ξαδέρφιαν μας τους Βαβυλώνιους;
    Αυτών που κλέψαν τα μυστήριαν από τους θείους μας τους Αιγύπτιους;
    Αυτών που κλέψαν την δόξαν από του ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ μας τους Εβραίους;
    Τι θα απογίνωμεν εμείς οι Κύπριοι χωρίς τα αδέρφια μας, τους γυφτοπρόξενους της γειτονιάς μας;
    ΚΑΤΑΡΕΣ, ΚΑΤΑΡΕΣ, ΚΑΤΑΡΕΣ,
    ΣΑΛΙΑ, ΣΑΛΙΑ, ΣΑΛΙΑ,
    ΑΦΡΟΎΣ, ΑΦΡΟΎΣ, ΑΦΡΟΎΣ!
    lol καλέ lol, lol καλέ lol, lol καλέ lol!!!

  4. Οι αρχαιόπληκτοι είναι πραγματικά τα μεγαλύτερα σούργελα που έχουν υπάρξει ποτέ στον πλανήτη και η μεγαλύτερη ύβρις προς τους αρχαίους θεούς και τα αρχαία μυστήρια και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους παιδεραστές, πέρα δηλαδή από το γεγονός ότι προσπαθούν να επαναλάβουν τα εγκλήματα των αρχαίων κατά της Σοφίας και του Λόγου.

    Η αρχαία Ελληνική γλώσσα όπως και τα Λατινικά είναι χρήσιμα εργαλεία για τους ακαδημαϊκούς και τους ερευνητές.

    Σε σχέση με το δαιμονισμένο ψυχωτικό τρόλ που έχει βρομίσει το site δεν υπάρχει καμιά ανθρώπινη λύση, καθώς βουλιάζει στα βάθη της αβύσσου μέσα στο δαιμονικό του παραλήρημα και ήρθε εδώ μέσα για να υπερασπιστεί πέρα από τους Σατανιστές αδελφούς του ακόμα και τους Τούρκους που θα κάνουν τζαμί την Αγιά Σοφία. Το λάθος το έκανε η Τουρκάλα η μάνα του που όταν τον γέννησε δεν τον έπνιξε μέσα στον νεροχύτη.

    Δεν πρόκειται να ακολουθήσω στον εκφυλισμό όλων των θεμάτων και στην προσπάθεια των καταραμένων να βιάσουν τον Λόγο και την Σοφία. Άμα γουστάρετε να καείτε όλοι μαζί συνεχίστε να ταΐζεται αυτόν τον δαιμονισμένο ψυχανώμαλο και θα πάρετε όλοι αυτό που πραγματικά αξίζετε. Τα λέμε στον ύπνο σας. Προσέχετε μόνο να μην ξυπνήσετε απότομα μέσα στον εφιάλτη σας.

  5. Copy paste lol, copy paste lol, copy paste lol, copy paste lol!
    Υπερσούργελα, υπερκομπλεξικοί, ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ,
    υπερσούργελα, υπερκομπλεξικοί, ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ.
    ΚΑΤΑΡΕΣ, ΚΑΤΑΡΕΣ, ΚΑΤΑΡΕΣ, ΚΑΤΑΡΕΣ, ΚΑΤΑΡΕΣ.
    Σάλια και αφροί, σάλια και αφροί, σάλια και αφροί!
    Copy paste lol, copy paste lol, copy paste lol, copy paste lol!

    ΒΛΑΚΟΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΝΘΟΤΥΡΕΛΛΗΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *