Διαφημίσεις

Ο 38χρονος Μαινάκ Σαρκάρ, που φέρεται να σκότωσε την Τετάρτη τον 39χρονο καθηγητή μηχανολογίας Γουίλιαμ Κλουγκ στο πανεπιστήμιο UCLA των ΗΠΑ και μετά αυτοκτόνησε, είχε συντάξει «μια λίστα θανάτου».

Στη λίστα βρισκόταν και μια γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στην Μινεσότα, σύμφωνα με τις αρχές. Οι ερευνητές βρήκαν την λίστα στο σπίτι του Σαρκάρ στην Μινεσότα, ενώ η έρευνα επεκτάθηκε εκεί, όταν βρέθηκε ένα σημείωμα στην σκηνή του εγκλήματος. Ο κατάλογος επίσης περιελάμβανε το όνομα ενός άλλου καθηγητή στο UCLA που δεν έχει αναγνωριστεί, ο οποίος είναι σώος, καθώς και το όνομα της νεκρής γυναίκας.

Ο δράστης πήγε στο πανεπιστήμιο βαριά οπλισμένος με σκοπό να σκοτώσει δύο μέλη του διδακτικού προσωπικού. Στην κατοικία στην Μινεσότα, βρέθηκαν πολλά αντικείμενα, ανάμεσα τους επιπλέον πυρομαχικά, καθώς και ένα σημείωμα με ονόματα, που υποδεικνύει ότι αποτελεί μια λίστα θανάτου.

Σε έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της γυναίκας σε μια κοντινή πόλη στην Μινεσότα, την εντόπισαν νεκρή από πυρά. Το όνομα του καθηγητή Κλουγκ ήταν σε αυτή τη λίστα, καθώς και ένας άλλος καθηγητής του UCLA που είναι σώος.

Η επίθεση φέρεται να προκλήθηκε από την πεποίθηση του Σαρκάρ ότι ο Κλουγκ υπέκλεψε τους κωδικούς του πρόσβασης σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, σύμφωνα με μια ανάρτηση του περασμένου Μαρτίου που έγινε σε ιστολόγιο και φέρει την υπογραφή ενός ατόμου με το ίδιο όνομα. Πάντως, η συγκεκριμένη αναφορά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σε ένα αντίγραφο της διατριβής που ολοκλήρωσε το 2013, όταν και αποφοίτησε, ο Σαρκάρ είχε ευχαριστήσει τον Κλουγκ. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συμβουλάτορα μου Δρ. Γουίλιαμ Κλουγκ για την όλη βοήθεια και υποστήριξη που μου παρείχε. Σε ευχαριστώ που υπήρξες για μένα ο μέντορας μου», είχε γράψει ο Σαρκάρ. Ο 39χρονος Κλουγκ ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

tribune.gr

Σκότωσε τον καθηγητή του στο UCLA γιατί του έβαλε κακούς βαθμούς!

#UCLA Κακός χαμός στο πανεπιστήμιο UCLA – Απαγόρευσαν την κυκλοφορία πολιτών και φοιτητών (Πρωτοφανείς Εικόνες)!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *