Διαφημίσεις

Η κλήση δόθηκε σε ποδηλάτη που πέρασε με κόκκινο, στο κέντρο της πόλης των ΧανίωνΔεν πίστευε στα μάτια του ένας ποδηλάτης που πέρασε με «κόκκινο» στο κέντρο των Χανίων, όταν αντίκρισε την κλήση που του έκοψαν και η οποία τον καλεί να πληρώσει το υπέρογκο ποσό των 700 ευρώ!

Το περιστατικό συνέβη στην διασταύρωση των οδών Κυδωνίας και Σφακιανάκη, όταν ο εν λόγω ποδηλάτης παραβίασε το «κόκκινο» του φωτεινού σηματοδότη. Ένας αστυνομικός που ήταν παρών στην περιοχή αντιλήφθηκε την παρανομία και σταμάτησε τον ποδηλάτη για να του κόψει κλήση, όπως ορίζει ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας. Ωστόσο ο παραβάτης έμεινε άφωνος όταν είδε ότι το πρόστιμο που του επιβλήθηκε ανέρχεται σε πολλές εκατοντάδες ευρώ.

Πολλοί θα αναρωτιούνται ίσως εάν όντως η νομοθεσία προβλέπει ένα τόσο υψηλό πρόστιμο για ποδηλάτες που περνούν με «κόκκινο»… Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο ΚΟΚ δεν διαχωρίζει τα ποδήλατα από τις μοτοσικλέτες, αλλά τα θεωρεί όλα ως δίκυκλα και επιβάλλει τα ίδια πρόστιμα σε σοβαρές παραβάσεις, όπως είναι η διέλευση με «κόκκινο». 

Στη συγκεκριμένη παραβίαση, το πρόστιμο είναι πάντα το ίδιο είτε οδηγείς φορτηγό, είτε ποδήλατο. Η μόνη περίπτωση να τη «γλιτώσει» ένας ο ποδηλάτης είναι αν κατεβεί από την σέλα και περάσει περπατώντας, οπότε θεωρείται πεζός.

Έκοψαν κλήση 700 ευρώ σε ποδηλάτη στην Κρήτη! - Εικόνα 0

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Έκοψαν κλήση 700 ευρώ σε ποδηλάτη στην Κρήτη!”
  1. Και φυσικά του έκαναν καλά !!!
    Ο ποδηλάτης έχει απαίτηση να σταματά το ιχ στο κόκκινο,
    ενω αυτός όχι???
    Η είδηση που είναι, δεν κατάλαβα….

      1. Και πολυ καλά έκαναν. Δεν καταλαβα. Ο κοκ δεν ισχυει για τα ποδηλατα. Αντε με τονκαθεναν καβαλαει ποδηλατο και οποιον παρει ο χαρος. Στο εξωτερικο κοβουν προστιμα και σε πεζους που παραβιαζουν τον κοκ.

  2. Επιτελους, γιατι με τον καθε μαλ@κα που κανει οτι του κατεβει κινδυνευουν ζωες. Τις προαλλες ημουν με την μηχανη και μου περασε με κοκκινο χωρις καν να κοιταξει και ευτυχως που δεν ετρεχα απο το στενο που εβγαινα αλλιως θα σκοτωνομασταν και οι δυο. Και κατι για τους πεζους που περνανε απο την διαβαση ενω εχουν κοκκινο και περιμενουν στην Κηφισιας και οχι μονο να πλακωθει ο αλλος στα φρενα οταν ειναι αριστερη λωριδα και εχει αναπτυξει ταχυτητα γιατι νομιζει ως κλασσικος Ελληναρας πως εχει προτεραιοτητα. Το κοκκινο και το πρασινο ειναι για τους πεζους οχι για τα ελικοπτερα και υπαρχουν εκει για καποιο λογο. Αντε τωρα να το εξηγησεις αυτο στον νεοελληνα οταν θα εχεις χασει την μιση σου ζωη απο το τροχαιο που μολις θα εχεις γλιτωσει επειδη ο μπαμπουινος αυτος αποφασισε να σου πεταχτει απο το πουθενα στην μεση του δρομου γιατι νομιζε πως μολις εχει ξυπνησει και διανυει την αποσταση υπνοδωματιο-μπανιο ξυνοντας μαλιστα και τα μεζεα του…

  3. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

  4. Σιγά την ειδηση.Εδω η Τροχαια Αγιας Παρασκευής εκοψε κληση για παρανομο παρκαρισμα σε περιπτερο. Εξω απο το σταθμο Αγιας Παρασκευής στις 7-1-16-αρ.κλησης 120300186048-Προστιμο 400 ευρώ.
    Και η κληση πληρώθηκε
    Απο τοτε ο περιπτεράς μαλλον κουβαλαει μαζί του διπλωμα οδηγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *