Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:53 - 30/05/2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΖΗΤΕΙΤΑΙ άμεσα ένα άτομο για θέση Πρωθυπουργού της Πατρίδας μας.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1ον Να είναι πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός

2ον Να είναι Πατριώτης

3ον Να είναι θαρραλέος και τίμιος

4ον Και να μην τον νοιάζει και πολύ αν θα τον δολοφονήσουν!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. ζητείται λαός για έντιμο πρωθυπουργό.

    • ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ

    • ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 05/30/2016 @ 11:45 ΜΜ

      ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ; ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΑ ΗΓΕΤΗ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΠΟΥΤΙΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ, ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΥΣΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΣΤΡΟΥ.

  2. ΕΛΛΗΝΑΣ 05/30/2016 @ 3:29 ΜΜ

    ΠΑΡΩΝ!!!

  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 05/30/2016 @ 3:53 ΜΜ

    ΠΑΡΩΝ!!! ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΦΤΑΝΑ!! ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ!! ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΩ!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ “ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ”ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΙ ΤΟΥ!! Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!!! ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!!! ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!

  4. AMIN!!! Den yparhoun pia Kapodistries. Teleiosan.

    • Ανώνυμος 05/30/2016 @ 11:15 ΜΜ

      Υπάρχουν, αλλά το “σύστημα” δεν τους αφήνει καν να μπούνε στην βουλή… επειδή δεν προσκυνούν το ποδιτσαριο…

  5. Διογένης ο Κυνικός
    Η παράδοση λέει ότι είχε μόνιμη κατοικία του ένα πυθάρι και γυρνούσε στους δρόμους όλη μέρα με ένα φανάρι. Όταν τον ρωτούσαν τι το χρειάζεται το φανάρι την ημέρα, αυτός απαντούσε: “Αναζητώ τον άνθρωπο”.

    Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε έναν εκπαιδευτή, τον Λεωνίδα, που ήταν μυημένος στην κυνική φιλοσοφία. Γνώστης της κυνικής φιλοσοφίας ο Αλέξανδρος γνώριζε για τον Διογένη, για τα διδάγματά του, το ύφος και το πνεύμα του. Όταν ο Αλέξανδρος ήταν στην Κόρινθο, ήθελε να τον γνωρίσει και έστειλε ένα υπασπιστή του να βρει τον Διογένη και να του τον παρουσιάσει. Αφού ο υπασπιστής τον εντόπισε, του είπε: “Σε ζητεί ο Βασιλεύς Αλέξανδρος να σε δει”. Ο Διογένης απάντησε “Εγώ δεν θέλω να τον δω. Εάν θέλει αυτός ας έρθει να με δει”. Πράγματι, ο Αλέξανδρος πήγε να δει τον Διογένη.

    Ο Μέγας Αλέξανδρος επισκέπτεται τον Διογένη

    Ο Αλέξανδρος πλησιάζει τον φιλόσοφο και του λέει: “Είμαι ο Βασιλεύς Αλέξανδρος”. Ο Διογένης ατάραχος απαντά “Και ‘γώ είμαι ο Διογένης ο Κύων”. Ο Μέγας Αλέξανδρος απορεί και τον ρωτάει: “Δε με φοβάσαι;” Ο Διογένης απαντάει: “Και τι είσαι; Καλό ή κακό;”. Ο Αλέξανδρος μένει σκεπτικός. Δεν μπορεί ένας βασιλιάς να πει ότι είναι κακό, και άμα είναι καλό, γιατί κάποιος να φοβάται το καλό; Αντί να απαντήσει ο Αλέξανδρος τον ερωτά εκ νέου: “Τι χάρη θες να σου κάνω;” Και ο Διογένης ξανά με λογοπαίγνιο απαντά: “Αποσκότισόν με”. Βγάλε με δηλαδή από το σκότος, τη λήθη, και δείξε μου την αλήθεια. Με το έξυπνο λογοπαίγνιο του Διογένη, η απάντηση του μπορεί και να εννοηθεί έως: “Σταμάτα να μου κρύβεις τον ήλιο”, καθώς οι κυνικοί πίστευαν πως η ευτυχία του ανθρώπου βρίσκεται στη λιτότητα, στη ζεστασιά του ήλιου και δεν ζητεί τίποτα από τα υλικά πλούτη. Μόλις το άκουσε αυτό ο Αλέξανδρος είπε το περίφημο: “Εάν δεν ήμουν Αλέξανδρος, θα ήθελα να ήμουν Διογένης”.

  6. ΑΜΝΟΣΧΗΜΟΣ ΛΥΚΟΣ 05/30/2016 @ 8:05 ΜΜ

    Η πατρίδα ΕΛΛΑΣ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ είναι αυτονόητο ότι είναι μεγέθη ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ, ΑΥΤΟΝΟΜΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ και μόνο η ύπαρξή τους ακυρώνει την ανάγκη ύπαρξης φιλοσοφικής τάσης, πολιτικής ιδεολογΐας ή θρησκείας σαν ανάγκη για αγώνα!
    Όποια ιδεολογία και να έχει επικρατήσει στη ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΣ, όποια και αν είναι η επίσημη θρησκεία της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ – ΙΔΕΑΣ, αξίζει η όποια θυσία για αυτήν!
    ΕΛΛΑΣ και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και ΜΟΝΟ, χωρίς άλλους, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ διαχωρισμούς για τους ΕΛΛΗΝΕΣ!
    Τώρα για την ανάγκη νέου Καποδίστρια, ας θυμηθοΰμε την κατάληξή του και μαζί και την πορεία της ιστορίας μας μετά την δολοφονία του!
    Το παγκόσμιο γεωστρατηγικό παιχνίδι ΔΕΝ παίζεται ΚΑΘΑΡΑ και με ίσους όρους!
    Η παγκόσμια εξουσία διοικεί με βάση τον ΕΙΣΟΔΙΣΜΟ, τηνείσοδο δηλαδή σε μία κυρίαρχη κατάσταση με βάση τους δικούς της όρους και κατόπιν αναρίχηση εσωτερικά, αλλοίωση των δομών της, σε βάθος χρόνου έλεγχό της και στο τέλος κυριρχία (στρατηγική Πούτιν).
    Ο ξεκάθαρος και δηλωμένος ηγέτης, θα δοξασθεί μεν, αλλά θα μας “αφήσει” νωρίς, χωρίς να μπορέσει – προλάβει να βοηθήσει ΠΑΤΡΙΔΑ και ΕΘΝΟΣ!

    • Ανώνυμος 05/30/2016 @ 11:26 ΜΜ

      Σωστά! Όμως ο όποιος Καποδίστριας μας προκύψει στο μέλλον, θα έχει το πολύ τρεις μέρες περιθώριο για να “ξεμπερδέψει” με το ποδιτσαριο…
      αλλιώς….

  7. Καποδίστριας 05/30/2016 @ 8:46 ΜΜ

    «έχομεν ήδη την απόδειξιν τούτου εις τας ταχείας επιτυχίας της κακοήθειας και της δολιότητος των Γάλλων. Δεν είναι είς μόνον ανήρ, τον οποίον η Ευρώπη είναι αποφασισμένη να πολεμήσει. Είναι μια γενεά ανθρώπων χωρίς θρησκείαν, χωρίς τιμήν, χωρίς πατρίδα, χωρίς αρχάς, μία γενεά την οποία πρέπει να τιμωρήσωμεν και να διορθώσωμεν».

    Ήδη στο γνωστό υπόμνημα της 18ης Απριλίου 1819, φαίνεται η Βούλησή του να θεμελιωθεί η φιλική Εταιρεία «ουχί επί της εθνότητος, αλλ’ επί της ευρείας και ζώσης ορθοδόξου εκκλησίας» [11] Τον Απρίλιο του 1828 μία ενέργειά του φανερώνει το ενδιαφέρον του για Ρωμαίικη λύση του ανατολικού ζητήματος. Υποβάλλει στον τσάρο Νικόλαο σχέδιό του, που προέβλεπε την αναδιοργάνωση της Οθωμανικής Ρούμελης (της Βαλκανικής) σε Ομοσπονδία πέντε αυτόνομων κρατών (Ελλάδος, Ηπείρου, Μακεδονίας, Σερβίας και Δακίας) με ελεύθερη πόλη την Κωνσταντινούπολη. Η προσπάθεια αυτή συνιστά οφθαλμοφανώς παραλλαγή του βαλκανικού σχεδίου του Ρήγα. Το καποδιστριακό σχέδιο, βέβαια, απορρίφθηκε με την συνθήκη της Αδριανουπόλεως (14.9.1829) [12], αλλά έγινε το θεμέλιο της Ρωσοευρωπαϊκής και Αμερικανικής πολιτικής της «βαλκανοποιήσεως», ενώ ο Καποδίστριας εργαζόταν για την απελευθέρωση και προοδευτική ενοποίηση των Ευρωπαϊκών επαρχιών της Αυτοκρατορίας της «Νέας Ρώμης». Έτσι κατανοείται και η μαρτυρία του Ν. Σπηλιάδη, για την επιθυμία του Καποδίστρια να επιτύχει την ίδρυση της «Νεορωμαϊκής αυτοκρατορίας» [13], δηλαδή ανάσταση της αυτοκρατορίας «Νέας Ρώμης» / «Βυζαντίου».

    Ο Ρωμηός Ι. Καποδίστριας έσπευδε να επιτύχει λύση μέσα στο πνεύμα της ιστορικοκανονικής παραδόσεως της Ορθοδοξίας, που διαφοροποιούταν διαμετρικά από τα σχέδια της Ευρώπης για την Ορθόδοξη Ανατολή.

    «ίνα μην πέση η υπόθεσις εις των Φράγκων τας χείρας και τότε εχάθημεν»!

    http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/gewrgios_metallhnos/capodistrias_and_romiosyni.htm

  8. Και το όνομα αυτού Ιωάννης.
    Ιωάννης ο εκ πένης Βασιλεύς.

    Βασιλεύ βασιλέων βασιλεί βοήθει.

    Έρχεται και τίς δύναται σταθήναι………….

  9. Καθρέφτης 05/30/2016 @ 11:19 ΜΜ

    Προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων,ἔσωθεν δέ εἰσι λύκοι ἅρπαγες.

  10. Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ

  11. Λυκόσχημος Αμνός 05/31/2016 @ 6:54 ΠΜ

    https://www.youtube.com/watch?v=fIo0CEWiQ6Y

    http://www.guardiansofdarkness.com/GoD/god-coin1.JPG

    http://i37.photobucket.com/albums/e94/Sk8aholic/Baphomet666.jpg

    http://img.csfd.cz/files/images/user/profile/160/039/160039553_2efac0.gif

    http://t9hesoterics.com/wp-content/uploads/2014/10/Pentagram-2.jpg

    https://threehundredandsixtysix.files.wordpress.com/2013/07/pentagramman.jpg

    Demon est Deus inversus.

    Maledictus es. Osiris, ut vos ardebit.

    https://web.eecs.utk.edu/~mclennan/BA/PP.html

    The pentagram and hexagram were both used for protection in ancient Greece (V cent. BCE). In Babylon, five-, six- and seven-rayed stars were all used. The pentagram appears in the earliest writing of Mesopotamia (precuneiform pictographic writing), c. 3000 BCE, as the Sumerian sign UB. Its meaning in the cuneiform period (by 2600 BCE) seems to be a Heavenly Quarter and also the four directions (forward, backward, left, right); the fifth direction was “above.” The four directions corresponded to the planets Jupiter, Mercury, Mars and Saturn, with Venus the Queen of Heaven (Schekina) above. These are the “Smaller Planets” (omitting Sun and Moon). Ishtar (Venus) was represented by the Eight-rayed Star (Elam). See De Vogel (App. A) and Black & Green (s.v. Star).

    Pythagoras may have become acquainted with the Pentagram during his sojourns in Egypt and Babylon (perhaps 554-533 BCE).

    Demons are stupid. Demons are liars. Demons are lustful. Demons are maniacs. Demons are delutional. Demons are sealed. Demons could never win.

  12. Ιησούς Χριστός Νικά 05/31/2016 @ 8:39 ΠΜ

    Αυτοί εδώ πέρα οι κουτόφραγκοι ειδωλολάτρες σκότωσαν τον Καποδίστρια σύμφωνα μάλιστα με δική τους δήλωση:

    http://www.invisiblelycans.gr/masoni-politiki-apo-to-1821-eos-ke-sime/

    Ο Καποδίστριας ήταν απόγονος του Τάγματος της Ανατολής του Μιχαήλ Ψελλού που ήταν ο πρόγονος των Ναϊτών και ασφαλώς γνώριζε καλά αυτά τα θέματα λόγω και της σχέσης που είχε με τα Ρωσικά τάγματα, όπως άλλωστε και ο Πούτιν.

    Δεν συμφωνώ με όσα λέει ο κουτόφραγκος, αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα πηγή:

    http://atheatignosi.blogspot.com.cy/2013/12/blog-post.html

    Αυτό που πραγματικά συμβαίνει με αυτούς τους μανιακούς της μαύρης αδελφότητος το έχει περιγράψει ο Έλιφας Λεβί:

    “The maniacal circles of pretended illuminati go back to the bacchantes who murdered Orpheus.” Eliphas Levi

    Υ.Γ Όχι δεν είμαι μασόνος και γενικά αυτή η αναζήτηση άνευ πνευματικής αφύπνισης δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά καθώς όλοι είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα υπάγονται σε κάποιες ιεραρχίες με κάποιες ατζέντες.

    Και μην ξεχνάτε και μην ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ:

    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

  13. Ιησούς Χριστός Νικά 05/31/2016 @ 12:07 ΜΜ

    Είναι φυσικά αμφισβητούμενο το κατά πόσον υπήρξε μετά τον Καποδίστρια κάποιος πραγματικός πιστός στον Χριστό ηγέτης της Φραγκοκρατούμενης και τώρα Βαυαροκρατούμενης Ελλάδας και όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται για να καταλογιστεί η ατιμία και η μαλακία του νεοελληνισμού στο Χριστιανικό πνεύμα είναι τουλάχιστον φαιδρή και κωμικοτραγική, καθώς επί της ουσίας οι δυτικοί εξουσιαστές μασόνοι και μη προσπάθησαν και το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να βιάσουν την ψυχή της Ρωμιοσύνης και αυτοί άλλωστε είναι που έσπειραν τον δαιμονικό καρκίνο της δυτικοκεντρικής επί της ουσίας αρχαιοπληξίας, όπως έχουν καταλάβει όλοι όσοι έχουν νοημοσύνη ανώτερη της αμοιβάδας.

    Λογάριαζαν φυσικά χωρίς τον ξενοδόχο και ακόμα και οι ρασοφορεμένοι απατεώνες που άλλωστε είχαν συνάψει στο παρελθόν συμφωνία με το Ρωμαίικο κατεστημένο και την μαύρη αδελφότητα η οποία συνεχίζει να τους χρησιμοποιεί για να απομακρύνει τους πιστούς από την προστασία του Χριστού και του Αγίου Πνεύματος, έτσι όπως άλλωστε προβλέπουν και τα πρωτόκολλα των Ψοφών της Σιών και όχι οι παπάδες δεν χρειάζεται να είναι μασόνοι για να υπηρετούν τον Σατανά σε ένα πνευματικό επίπεδο και ακόμα και εσύ θα πρέπει να ψαχτείς σε σχέση με την πηγή των σκεπτομορφών που υπηρετείς και εννοώ εσένα τον οποιονδήποτε, καθώς καμία ταμπέλα και καμία ενδυμασία δεν μπορεί να κρύψει την ουσία των πραγμάτων μέσα στις σκιές.

    Ο μόνος λοιπόν που μπορεί να σώσει την Ελλάδα και από τους δαίμονες άλλα και από τον εαυτό της είναι ο Χριστός και για αυτό θα πρέπει να ξεγράψετε όσους δεν έχουν μέσα τους Χριστό και δεν προσκυνούν την Παναγία και θα πρέπει να πάρετε ξεκάθαρη θέση. Ιησοϋς Χριστός η Θάνατος.

  14. Κατανόησες η ακόμα; 06/01/2016 @ 12:22 ΜΜ

    Έχουν περάσει τόσα χρονιά που οι δαιμονισμένοι του μαύρου ιερατείου δολοφόνησαν τον Καποδίστρια και ακόμα οι Έλληνες δεν εννόησαν την σημασία της θυσίας του και κάποιοι μάλιστα νομίζουν ότι θα τους σώσουν αυτοί που τους κατέστρεψαν.

    http://www.impantokratoros.gr/metallhnos-kapodistrias-romiosynh.el.aspx

    6. «Οι Έλληνες θα κατανοήσουν την θυσίαν μου»!

    Το τραγικό στην περίπτωση του Καποδίστρια είναι, ότι, βέβαιος για τον εθνωφελή χαρακτήρα του επιτελουμένου έργου του, δεν πίστευε, ότι θα βρεθούν αδελφοί του Έλληνες, που θα θελήσουν να τα καταστρέψουν: «Οι Έλληνες γράφει, δεν θα φθάσουν ποτέ μέχρι του σημείου να με δολοφονήσουν. Θα σεβασθούν την λευκή κεφαλή μου […]. άλλωστε είμαι αποφασισμένος να θυσιάσω την ζωήν μου δια την Ελλάδα και θα την θυσιάσω. Εάν οι Μαυρομιχαλαίοι θέλουν να με δολοφονήσουν, ας με δολοφονήσουν. Τόσον το χειρότερον δια αυτούς. Θα έλθη κάποτε η ημέρα, κατά την οποίαν οι Έλληνες θα εννοήσουν την σημασίαν της θυσίας μου»21.

    Λόγια προφητικά, αλλά συνάμα και ενδεικτικά της ολοκληρωτικής αφοσιώσεως του ερημίτη πολιτικού στη διακονία της Πατρίδος και του Γένους. Στις 27 Σεπτεμβρίου 1831 έφυγε από το ταπεινό Κυβερνείο του Ναυπλίου, για να λειτουργηθεί, όπως έκανε σε όλη τη ζωή του, ως πιστός ορθόδοξος. Το γεγονός, ότι τα φονικά βόλια τον βρήκαν λίγο μετά της 6.30 το πρωΐ, δεν πρέπει να μείνει απαρατήρητο. Δεν ήταν ο πολιτικός των δοξολογιών και των πανηγύρεων. Ήταν ένας Ρωμηός, όπως όλος ο απλός και ευσεβής Λαός, για το καλό του οποίου ανάλωνε τη ζωή του. Και για αυτό μαζί με το λαό από τον Όρθρο συμμετείχε στη σύναξη του εκκλησιαστικού σώματος. Η δολοφονία του ανέκοψε την πορεία του Έθνους για την ολοκλήρωσή του μέσα στα όρια της Ελληνορθόδοξης παραδόσεώς του. Επηρέασε όμως δυσμενώς και την πορεία όλης της Ορθόδοξης Ανατολής, ανατρέποντας τα σχέδια για την Ρωμαίικη αποκατάστασή της.

    Ο πιστός φίλος του Καποδίστρια Εϋνάρδος μπόρεσε να συνειδητοποιήσει πολύ ενωρίς τη σημασία της δολοφονίας του αληθινού Πατέρα της Ελληνικής Πατρίδος: «Ο θάνατος του Κυβερνήτου –έγραφε– είναι συμφορά δια την Ελλάδα, είναι δυστύχημα δι’ όλην την Ευρώπην […]. Το λέγω με διπλήν θλίψιν: ο κακούργος, όστις εδολοφόνησε τον κόμητα Καποδίστρια, εδολοφόνησε την πατρίδα του». Το είπαμε όμως παραπάνω: Το δολοφονικό χέρι κατευθυνόταν από τις δυνάμεις εκείνες, που ενήργησαν στη δολοφονία, ως ηθικοί αυτουργοί, πραγματοποιώντας έτσι τον σκοπό τους: την ανακοπή και ανατροπή ενός μεγάλου πατριωτικού έργου, που ερχόταν σε αντίθεση με τα συμφέροντά τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*