10:37 - 26/05/2016

‘Οτι η ψευδαίσθηση του Υλικού Σύμπαντος θα καταρρεύσει Αργά ή Γρήγορα, και θα Αποκαλυφθεί το κρυμμένο Νόημα της Παγκόσμιας Ιστορίας.

Διαφημίσεις

‘Οτι η ψευδαίσθηση του Υλικού Σύμπαντος θα καταρρεύσει Αργά ή Γρήγορα, και θα Αποκαλυφθεί το κρυμμένο Νόημα της Παγκόσμιας Ιστορίας.

«Εγώ ο Ιερώνυμος Αγαθάγγελος, ομολογητής, Ιερομόναχος της του Μεγάλου Βασιλείου τάξεως, γεννημένος εν Ρόδω της Ροδοννήσου, τω ΟΘ΄ [79ο] έτει της ηλικίας μου, εν ημέρα Κυριακή του Μαρτίου, επονομαζομένη της Ορθοδοξίας, ήτις εστίν η πρώτη της αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής τω ΑΣΟΘ [1279] έτει εν Μεσσήνη της Σικελίας ευρισκόμενος και παρηνωχλημένος πολλάκις υπό πολλών και διαφόρων νυκτερινών οπτασιών, τέλος εις αυτήν την αγίαν Κυριακήν, προς την αυγήν, ήκουσα τινός τρομερωτάτης φωνής εξερχομένης εκ μέρους της Ανατολής, ως από λυπηράς και φρικτής σάλπιγγος θαλασσινής»…

1

«Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου. Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πρίν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικό ζωδίω, συ μεν εκμανής έση.

2

Η Ελλὰς θα γίνει εκ νέου απὸ τοὺς Τούρκους θέατρον ληστειών καὶ καταστροφών. Οι κυβερνήται και ο λαὸς θα ευρεθώσι εν στενοχωρία μεγάλη. Ο εχθρὸς θα προχωρήσει μέχρι των εξαμιλίων (έξι ναυτικά μίλια). Αλλὰ έπειτα λαὸς τις ανατολικὸς θα έλθει προς βοήθεια των Ελλήνων, οίτινες συνερχομένοι εις εαυτοὺς εκ της ταραχής της εισβολῆς θα εξέλθουν πανστρατιά και θα εκδιώξουν τους Τούρκους όχι μόνο της Ελλάδος αλλὰ και εξ όλης της Ευρώπης, οίτινες Τούρκοι ευρίσκουν άσυλον μόνον εις Μέκκαν. Η δε Κωνσταντινούπολη γίνεται εκ νέου πρωτεύουσα του Ελληνισμού».

Προφητεία Αγίου Αγαθαγγέλου (1276 μ.Χ.)

https://youtu.be/B3HvuRoziTg

Ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας. Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην. Επί τε την χερσόνησον έξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνη καταθραύσεις την Ταυρικήν και τα πέριξ μέρη των Σκυθών»

3

Στο Άγιον Όρος υπάρχει μια προφητεία αιώνων που τις τελευταίες ημέρες είναι ακόμα πιο έντονη και αφορά την σύγκρουση μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, και στην οποία η Ρωσία θα βοηθήσει στην ανάσταση και αποκατάσταση του μεγαλείου της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

4

Με την βοήθεια της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τις προσπάθειές της θα πρέπει να επιστραφεί στους Ορθόδοξους Χριστιανούς και ο Ιερός Ναός της Αγίας Σοφίας .

H Ρωσία απαιτεί από την Τουρκία την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία ως ένδειξη «καλής θέλησης» από την Άγκυρα και το Ισλάμ και θα χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση του συμβόλου της Χριατιανοσύνης προσφέροντας και τους καλύτερους επιστήμονες και συντηρητές της.

Μετά από ψήφισμά της η ρωσική Δούμα πριν έξι μήνες ζήτησε την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στο ορθόδοξο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

5

«Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει την Τουρκία και το Ισλάμ να αποδείξει ότι υπάρχει καλή θέληση , υπεράνω της πολιτικής, και είναι αναγκαία η επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην χριστιανοσύνη», δήλωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας για την προστασία των χριστιανικών αξιών SergeI Gavrilov.

«Θα συμμετάσχουμε στη χρηματοδότηση, καθώς και στην συμμετοχή της αποκατάστασης του χριστιανικού μνημείου από τους καλύτερους Ρώσους συντηρητές και επιστήμονες».)

Όλα αυτά δίνουν μια πολύ σημαντική προοπτική στην ελληνική Ορθοδοξία που εγώ προσωπικά την πιστεύω.

Θα έλεγα ότι οδεύουμε προς μια φυσική εκπλήρωση των προφητειών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Αγίου Παϊσίου του Αθωνίτη.

6

Αυτό θα μπορούσε να προσδιοριστεί με τη φράση: «Τίποτα το προσωπικό (εδώ ο καθηγητής ειρωνεύεται την γνωστή αγγλοσαξωνική ρήση nothing personal), απλά πλησιάζει το τέλος του κόσμου».

Όμως στο Άγιο Όρος δεν υπάρχει απελπισία για αυτό.

Πρόκειται για μια ομολογία απο την Ιερή Κοινότητα , η οποία έχει μια εσωτερική εμπιστοσύνη, ότι η ψευδαίσθηση του υλικού σύμπαντος θα καταρρεύσει αργά ή γρήγορα, και θα αποκαλυφθεί το κρυμμένο νόημα της παγκόσμιας ιστορίας.

Και οι μοναχοί στο Άγιο Όρος με απόλυτη συγκέντρωση, ηρεμία, είναι απολύτως πεπεισμένοι για αυτό, και με αυτοπεποίθηση το αναμένουν .

Το ίδιο πιστεύουν και οι Ρώσοι μοναχοί στο Άγιο Όρος μετά την εμφάνιση αξιόλογων, σημαντικών εσχατολογικών σημείων.»

7

Ο Α.Ντούγκιν είναι εκφραστής του οράματος του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, ο οποίος έχει πλήρη γνώση των προρρήσεων των Ορθόδοξων Αγίων και τις αποδέχεται ως πολύ σοβαρά γεωπολιτικά μελλούμενα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 05/26/2016 @ 2:02 ΜΜ

    Ας γράψουμε για πολλοστοί φορά την γνώμη μας…. έτσι για σπάσιμο.

    …”Η Ελλὰς θα γίνει εκ νέου απὸ τοὺς Τούρκους θέατρον ληστειών καὶ καταστροφών”…

    Η χώρα των Ελλήνων δεν θα γίνει θέατρο ληστειών και καταστροφών από τους Τούρκους ως προς την καταγωγή… αλλά ως προς το θρήσκευμα. Δηλαδή από τους “πρόσφυγες” μουσουλμάνους σουνίτες που έχουν έρθει στο Ελλάντα… τα Εξαμίλια ΔΕΝ είναι τα έξη ναυτικά μίλια.. αλλά είναι 3ις περιοχές στο εσωτερικό της μητροπολιτικής χώρας των Ελλήνων, όπου οι “πρόσφυγες” (Τούρκοι στο θρήσκευμα) θα αλωνίζουν.

    Η πρόκληση – θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο εκ μέρους του Τούρκικου στρατού (που πολλοί αναφέρουν) δεν θα είναι τόσο σοβαρό όσο η εσωτερική κατοχή την οποία ζούμε. Για όλα αυτά ο Άγιος Παίσιος (γράφουν οι αυτόκλητοι ερμηνευτές του) λέει ότι “δεν θα ανοίξει ρουθούνι” στην Ελλάδα… σε αυτό δεν συμφωνεί ο Κοσμάς.

    Οι προφητείες του Κοσμά, λένε άλλα από τις προρρήσεις του Άγιου Παίσιου… και αυτό είναι εύκολο κανείς να το αποδείξει. Υπάρχει βεβαίως ένα ζήτημα για το κριτήριο όπου λέγονται διάφορες προφητείες, ειδικά όταν αυτές είναι πλήρως αντίθετες μεταξύ τους!

    Κανείς από τους προφήτες πριν τον 18ο αιώνα δεν ανέφερε πουθενά ότι η Ρωσία θα χάσει στον πόλεμο που έρχεται… αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα νικήσει κιόλας… νικητής δεν θα υπάρξει στο πεδίο των όπλων, αλλά στο πεδίο της επιβολής πολιτικής.

    Σε αυτό το πεδίο επιβολής πολιτικής, νικητής θα είναι η Ρωσία… διότι η Ρωσία θα επιβάλλει την θέληση της, ώστε να αναγεννηθεί (για τα συμφέροντα της) ένα Β΄ Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος.

    Τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ρωσίας δεν ταιριάζουν με αυτά των Η.Π.Α. και αντιστρόφως. Εάν οι Η.Π.Α. εφαρμόσουν τελικά στην περιοχή μας, την πολιτική θέληση της Ρωσίας, αυτό θα οφείλεται στην ΗΤΤΑ τους!

    Αυτά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*