Διαφημίσεις

Δεν μπορείς πάντα να σταματάς η να αρχίζεις !

Γνωστό σε πολλούς μέσα τους ότι η πίεση αυτή την στιγμή είναι πολύ μεγάλη!

Δεν είναι ανάγκη να είσαι γκουρού για να το δεις ..!

Και τα σημάδια δεν είναι λίγα !

Υπάρχει μια πίεση , μια γέννα , ένα συμβάν που προσπαθεί να επιβάλει τον εαυτό του !

Θα ήθελα να μπορούσα με μια ευχή ..να έχουμε μια όμορφη Κυριακή.. να ξορκιζα τον οποιοδήποτε θέλει να επιβληθεί ..αλλά δεν είναι πάντα τόσο απλό!

Πολλά πράγματα είναι πολύ μακριά από όλα όσα εμείς μπορούμε να ονομάζουμε πραγματικότητα η αλήθεια !

Είμαστε υπό επιτήρηση αυτή την στιγμή .. !

Πολλές φορές η συνείδηση έχει επιβληθεί στην συγχρονικοτητα και οι “συμπτώσεις” έχουν αλλάξει το γεγονός..έχουν αλλάξει την ειμαρμένη..αλλά δεν είναι πάντα έτσι!

Οι σπόροι είναι σωστά τοποθετημένοι και αυτή την φορά… οι καθρέφτες το ίδιο …!

Αλλά πιέζει ο μαυροψυχης πολύ ..!

Οι επιτηρητές θα προσπαθήσουν να εκτελέσουν τις εντολές τους !

Η συνείδηση θα αμυνθεί..για πόσο; δεν το γνωρίζω!

Πάνω από την Αθήνα σήμερα το βράδυ κινούνται τα παράξενα φώτα!
https://www.youtube.com/watch?v=ine7nGo9MBg
Δικά μας ; Δικά τους ; Ποιος μπορεί να το απαντήσει;

Σε μια χρονική στιγμή που το παράθυρο είναι ορθάνοιχτο και οι συγχρονικοτητες ήδη τοποθετημένες σε ένα ακόμα στοίχημα τις επόμενης μπιλιας στην ρουλέτα!

Παίχτηκαν οι κινήσεις …δεν μπορούν να αλλάξουν ακόμα και αν κατάλαβες την τελευταια στιγμή ότι κάποιο ποντάρισμα είναι λάθος…ο κρουπιέρης ήδη φώναξε ..no more bets!

Τώρα μπορείς μόνο να δεις την μπίλια να χορεύει προς την πτώση της ..!

Θα προσγειωθεί στον Μηδέν η στο 5 ;

Μόνιμη μάχη του εδώ και του τώρα …του καθρέφτη των ίδιων αποτελεσμάτων σε γωνία αλλά όχι αριθμητικά!

Μακάρι να αλλάξει ..μακάρι η ευχή μου ..Μια όμορφη Κυριακή να έχουμε να ακουστεί στον γραφέα αυτής της πραγματικότητας ..έστω και αν ήδη έχει τελειώσει την σελίδα της Κυριακής!

Είθε να γυρίσει να συμπληρώσει ένα υστερόγραφο.. !

Κάποιος το κατάλαβε το σενάριο ..σβηστο για άλλη μια φορά!

Stranger…

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

34 σχόλια στο “Τι (την) Κυριακή ξημερώνει; (3)”
  1. Μια ευλογη απορια : απ οτι καταλαβα για τη λειτουργια της λουπας του ματριξ η σειρα σε γενικες γραμμες ειναι , δυστυχημα με τρενο,λεωφορειο,αεροπλανο, σεισμος. Απο τον 19 αιωνα και πρωτυτερα που δεν χρησιμοποιουταν αυτη η τεχνολογια δεν υπηρχαν λουπες?Επομενως ενω ειστε κοντα στο σπασιμο του κωδικα θελετε λιγη δουλεια ακομα

  2. Ένας φίλος στο youtube λέει ότι οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να διαλέξουν πλευρά μέσα στα επόμενα χρόνια.
    Οι περισσότεροι θα διαλέξουν τη σκοτεινή πλευρά.

    1. Τα ίδια δεν γράφουν και τα Ιερά βιβλία μας?
      Κάπως αλληγορικά ίσως….αλλά λένε το ίδιο πράγμα περίπου.

  3. Οι ψυχες μας παλευουν μονες τους ποια χωρεις τα εποιρεασμενα μας μυαλα και σωματα. Η ΔΥΝΑΜΗ ειναι πολυ μεγαλη οσο και αν πυεζει ο μαυρος.Κουραστηκα να μου αρπαζουν τη δυνανη μου κουραστηκα να ξεφευγο απο τις παγιδες του μυαλου μου ομος Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ θα ειναι αιωνια ακουραστη στη μαχη για το καλο ολου του κοσμου μας.

  4. Μακαρι η Κυριακη να ειναι μια ομορφη μερα ,και ολες οι μερες που ερχονται.Ποολυ πιεση οντως,ευχη μια καλη βδομαδα να εχουμε με καθαρους ουρανους και καθαρη συνειδηση κα σκεψη…

  5. ειδα και εγω αυτα τα αντικειμενα στον ουρανο απο μετς, ηταν κατω απο το φεγγαρι περιπου σαν θεση, στην αρχη 1 μετα δυο δεν μετακινοντουσαν πολυ, ειχε ολοκαθαρο ουρανο εχτες.

  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΤΑΤΕ STRANGER ΜΗΝ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ,ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ!!
    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ Ο ΓΙΑΛΤΑΜΠΑΩΘ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΗΡΕΜΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΕΚΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ,Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΕΛΕΙΩΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΒΡΑΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΔΕ ΣΕ ΣΩΝΕΙ αυτος ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ Η’ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΗ?ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

      1. Και εσύ καλά θα κάνεις να μάθεις να γράφεις Ελληνικά πρίν αρχίζεις να κάνεις υποδείξεις ανώνυμε !!

      2. ΣΆΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΟΗΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΡΟΥΛΙΟ ΜΑΣ.ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΑΠΛΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
        ΑΙΝΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΣΟΥ.
        ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΩΣ ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ.

  7. Η μητερα ολων η παναγια ειναι εδω στα σαυρακια πλησιαζει το τελος τους μερες μετρανε το εργο εχει πολλα σεναρια αλλα ενα τελος!!!

  8. Δικοί μας με την έννοια του έθνους και της φυλής δεν υπάρχουν και ούτε υπήρξαν πότε και θα ήταν άλλωστε κωμικοτραγικό για όντα που προέρχονται από εξελιγμένους πολιτισμούς να ταυτίζονται με τις ιδεοληψίες των πιθηκανθρώπων.

    Μέσα στα πλαίσια λοιπόν όπου όλοι λένε τα δικά τους θα πω και εγώ αυτό που έμαθα μέσα από την επικοινωνία που είχα σε πνευματικό επίπεδο με περισσότερες από 15 φυλές επισκεπτών του πλανήτη μας.

    Μέσα λοιπόν από αυτά που έμαθα πιο κοντά στην αλήθεια σε σχέση με το θέμα είναι αυτοί που ψάχνουν για αγγέλους και δαίμονες και αυτοί που έχουν εντρυφήσει στο θέμα της θεολογίας και των αρχαίων μυστηρίων καθώς όλες οι φυλές έχουν τους δικούς τους θεούς που συναντιόνται σε κάποιες ιεραρχίες μέσα σε ένα πλαίσιο όπου για παράδειγμα θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και για αγγελικά τάγματα κλπ. .

    1. Και κάτσε λίγο να φανταστώ
      την έκβαση αυτής της μάχης,
      γνώριζαν οι μετεωρολόγοι από την περασμένη εβδομάδα!

  9. Πριν αρχισει η νεροποντη των δυο ημερων…..υπηρχαν πανω απο τον δικο μου ουρανο….καποιοι με κοροιδευαν.

  10. Οπως και να εχει παιδια ,τα γεγονοτα πλησιαζουν ,νομιζω οτι εκει που θα την ψιλιαστουν και θα την ψαχουλευτουν οι περισσοτεροι ,θα ειναι η ιδρυση του κουρδισταν μεσα στην τουρκια ,μαλιστα ισως αυτο το καλοκαιρι ,και απο εκει θα υπαρξει ενα ντομινο εξελιξεων κλπ

  11. ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΚΡΥΑ ΠΛΑΚΑ ΕΝΟΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ!!!
    ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΟΧΙ.
    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑΣΜΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ.
    ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩ,ΜΕΧΡΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ,ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΗΔΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΝ ΤΑΡΑΧΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ.
    ΟΣΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ.
    ΑΠΛΩΣ Η ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ,ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΠΟΛΕΜΟ,ΠΕΙΝΑ,ΚΑΙ ΛΙΜΟ.
    Η ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,Η ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ.
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΔΙΑΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΗ ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΝΟΔΟΣ,ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ,ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ),ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΗΣΟΥΣ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑΣ Ο ΩΝ,ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ Ο ΓΙΑΛΤΑΜΠΑΩΘ(ΠΡΩΗΝ ΕΩΣΦΟΡΟΣ).
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟΝ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ,ΚΑΙ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΥΛΩΝΑ,ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΕΙΠΕ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΩΔΙΝΩΝ!!!
    ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΔΙΝΗ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΝ,ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ.
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ Ο ΓΙΑΛΤΑΜΠΑΩΘ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ,ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ,ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΕΡΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΥΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο STRANGER.
    ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΙΑ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ Σ ΑΥΤΟΝ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ,ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΤΡΕΛΟ,ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ,ΥΣΤΕΡΑ Η ΚΑΘΑΡΣΗ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ(Η ΓΑΛΗΝΗ).
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΤΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ!!!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

  12. Stranger σε παρακαλω πραγματικα μου συνεβη κατι παρα πολυ παραξενο ! Οπως τραγουδουσα ενα τραγουδι μονος μου μεσα στην ησυχια ξαφνικα περναει ενα αμαξι απο κατω με δυνατα τα ηχεια και συνεχιζει το τραγουδι που τραγουδουσα αλριβως απο το σημειο που μολις ειχα τελειωσει. Πραγματικα δεν μπορω να το θεωρησω τελειως τυχαιο ολο αυτο .. !!

  13. Το δικό μου σχόλιο ότι το βιντεάκι είναι από το 2014 και στην Κατερίνη και όχι στην Αθήνα δεν το ανεβάσατε! Den peir;azei!

    1. Ρε φιλε , συγνωμη που δεν στο ανεβασαμε αλλα αμα εμεις εχουμε τραβηξει το βιντεο και εσυ ερχεσε και λες μην το πιστευετε ειναι απο το 2014 απο την κατερινη ..εμεις τι θες να νομιζουμε για σενα…και δινεις ενα βιντεο ..παλι με φωτα παλι με σκοταδι … δηλαδη να πουμε εμεις στον εαυτο μας…μπα δεν ειμασταν στην αθηνα …μεταφερθηκαμε με μπιιιμμ με σκοτυ στην κατερινη και ο φιλος εχει δικιο;

      1. Το δικό σας βιντεάκι χθες οδηγούσε στο youtube και στο βιντεάκι που σας έστειλα. Δεν ξέρω τί συνέβη αλλά το βιντεάκι περιγράφει γεγονός που συνέβη στις 22/5/16 και από κάτω λέει ότι η δημοσίευσή του έγινε στις 21/5/16!!! Τέλος πάντων μπορεί να έκανα λάθος.

  14. ΜΟΥΦΑ ΟΛΑ.ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΟΥΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΡΑΜΠΟ.
    ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ.
    ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ,ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ,ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ,ΣΕΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ “ΠΑΙΖΕΙΣ” Α’ ΕΘΝΙΚΗ(ΘΕΟΣ) ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ Γ'(ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΤΩΤΟ)?.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *