Διαφημίσεις

Τρομοκρατική ενέργεια εξετάζουν οι Αιγυπτιακές αρχές – Μεγάλη συνδρομή των ΕΔ στην έρευνα διάσωση του Airbus A320 ανοιχτά της Καρπάθου

ΕΜΠΕΙΡΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΗΣ EGYPTAIR – ΔΥΟ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ

Μία μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης έχει στηθεί για τον εντοπισμό του αεροσκάφους Airbus A-320 της EgyptAir από τις ελληνικές αρχές, καθώς το τελευταίο ίχνος του αεροσκάφους είχε καταγραφεί εντός του FIR Αθηνών, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγκεχυμένες είναι η αλήθεια, το αεροσκάφος αγνοείται από τη στιγμή που είχε μπεί περίπου 10 ναυτικά μίλια στον εναέριο χώρο της Αιγύπτου και πετούσε σε ύψος 37.000 ποδών.

Εκείνο που προβληματίζει είναι πώς ο κυβερνήτης και ο συγκυβέρνητης της πτήσης ΜΗ804 από το Παρίσι με προορισμό το Κάιρο δεν ανέφεραν το παραμικρό πρόβλημα στον Πύργο Ελέγχου και δεν εξέπεμψαν SOS. Αυτό αφήνει όλα τα ενδεχόμενο ανοιχτά. Εκείνο που θεωρείται σχεδόν βέβαιο είναι ότι κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή.

Ακόμη και αυτό της τρομοκρατικής ενέργειας, το οποίο εξετάζουν ήδη οι Αιγυπτιακές αρχές και συγκεκριμένα να είχε τοποθετηθεί στο αεροσκάφος εκρηκτικός μηχανισμός που ενεργοποιήθηκε όταν το Airbus A320 μπήκε στον εναέριο χώρο του Καίρου. Να συνέβη δηλαδή κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε στη χερσόνησο του Σινά με το ρωσικό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με την εταιρεία πάντως ο πιλότος του αεροπλάνου είναι …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Τρομοκρατική ενέργεια εξετάζουν οι Αιγυπτιακές αρχές – Μεγάλη συνδρομή των ΕΔ στην έρευνα διάσωση του Airbus A320 ανοιχτά της Καρπάθου”
  1. Η Τουρκία το έριξε με της άσκησης που κάνουν τώρα λάθος επίτηδες μόνο αυτοί ξέρουν

  2. ΦΙΛΕ…ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!
    ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΛΕΕΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ 9 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11 ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ. (11-9) (9-11) ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 2:45, 1+1:4+5, 119 , 9-11 .
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ…!!!
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ…ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!!!!!!

  3. Να βγάλουν οι Ρώσοι αν το έριξαν οι Τούρκοι ‘η οι Αμερικανοί από την Κάρπαθο…
    Ο καμμενος τι έλεγε με την Εβραία για βάση στην Κάρπαθο ???

  4. Νικολα μου,το ότι πάλι είχες δίκαιο δεν σηκώνει αμφισβήτηση.
    Δεν μου λες,περιμενουμε κι άλλο αυτόν τον μηνα;
    Ταξιδεύει το εταιρον ήμισυ στις 29 και δεν σου κρύβω ότι πραγματικά ανησυχω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *