Διαφημίσεις

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Σίνεντ Ο’ Κόνορ

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο Σικάγο, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια Σίνεντ Ο’ Κόνορ αγνοείται από το πρωί της Κυριακής

Η αστυνομία του Ουιλμέτ, στα περίχωρα του Σικάγο, πραγματοποιεί έρευνες για να εξακριβώσει εάν η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ, που πριν από μερικούς μήνες είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της, είναι καλά στην υγεία της.

“Η Ο’ Κόνορ έφυγε την Κυριακή από την περιοχή Ουιλμέτ για να πάει μια βόλτα με το ποδήλατο στις 6 το πρωί τοπική ώρα κι έκτοτε δεν έχει επιστρέψει”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters κάποιο πρόσωπο τηλεφώνησε στις αρχές εκφράζοντας ανησυχία για το αν είναι καλά.

Πηγή: AΠΕ – ΜΠΕ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Θρίλερ με την εξαφάνιση της Σίνεντ Ο’ Κόνορ”
  1. Η Sinéad O’Connor, βρέθηκε και είναι ασφαλής.

    telegraph.co.uk/news/2016/05/16/sinead-oconnor-missing-near-chicago-believed-to-be-suicidal/

    Η μεγαλύτερη επιτυχία της Sinéad O’Connor είναι το “Nothing Compares 2 U”. Το τραγούδι όμως το συνέθεσε ο Prince.

    2U~U2~Utu(=Ουτού)
    U=21
    2+U=23

    H Sinéad O’Connor κατάγεται από την Ιρλανδία, όπως και το συγκρότημα U2. Εκεί όμως που οι U2 χαρακτηρίζονται ως υπηρέτες της ελίτ, η Sinéad φαίνεται να είναι το αντίθετο.
    Ο Arsenio Hall την μήνυσε επειδή τον κατηγόρησε ως τον άνθρωπο που προμήθευε ναρκωτικά στον Prince.

    Η όλη υπόθεση της εξαφάνισης, δηλωμένης από την αστυνομία ως “missing, suicidal” (=αγνοείται, αυτοκτονική) είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Κατά καιρούς η Sinéad έχει προκαλέσει «δυσφορίες» με την συμπεριφορά και τον καυστικό της λόγο.

    Sinead O’Connor ripping Pope picture – Fight the real enemy
    https://youtu.be/2dKdBlKgquw
    Η Sinead O’Connor σκίζει τη φωτογραφία του πάπα – Πολεμήστε τον πραγματικό εχθρό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *