Η Ανάπτυξη και η Εφαρμογή της Θεραπευτικής Δύναμης
Η πνοή
Η *πνοή είναι η βασική δύναμη που απαιτείται για την θεραπεία. Όλες οι σημαντικές εκδηλώσεις του μαγνητικού ρεύματος που εκπέμπεται από τις άκρες των δακτύλων, από τα μάτια κι από τους πόρους του δέρματος, είναι άμεσες εκδηλώσεις της πνοής. Η δύναμη της πνοής είναι εκείνη που χαρίζει μαγνητισμό σε όλες τις διάφορες όψεις του. Η αδυναμία της πνοής προκαλεί αδυναμία του νου και του σώματος και η δύναμη της πνοής δυναμώνει και τα δυο. Όταν η πνοή είναι γεμάτη ενέργεια, τότε είναι αδύνατον το άτομο να μη διαθέτει ενέργεια και μαγνητισμό. Επομένως πριν από την ανάπτυξη οποιουδήποτε άλλου μέσου θεραπείας πρέπει να αναπτυχθεί η δύναμη της πνοής.
Υπάρχουν δυο τρόποι ανάπτυξης της δύναμης της πνοής: ο ένας τρόπος είναι να γίνει πλατιά και ο άλλος τρόπος είναι να γίνει έντονη. Στη συνέχεια η πνοή πρέπει να κυριαρχηθεί, έτσι ώστε να μπορεί να κατευθύνεται στο επιθυμητό σημείο του σώματος. Έπειτα πρέπει να κυριαρχηθεί, ώστε να μπορεί να κατευθύνεται σε οποιαδήποτε πλευρά, επίπεδο, προς τα πάνω, προς τα κάτω, στα δεξιά ή στα αριστερά. Ακριβώς όπως γίνεται κανείς γνώστης της σκοποβολής. Όταν είναι ικανός να βρίσκει το στόχο, παρόμοια πρέπει κανείς να κυριαρχήσει την πνοή. Στις Ινδίες υπάρχουν γιόγκι που μπορούν να σβήσουν ένα κερί από μακριά με τη δύναμη της πνοής· ακόμη και το θαύμα του μουσικού Τανσέν, που άναβε πολλά κεριά με τη δύναμη του τραγουδιού του, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η δύναμη της πνοής στην πλήρη της ανάπτυξη.
Η εξάγνιση
Η επιστήμη πάντα δεχόταν και κάθε μέρα εκτιμά όλο και περισσότερο τη σημασία που έχει η καθαριότητα γύρω από τον ασθενή κι από μέρους του ιατρού και διάφορες ουσίες έχουν χρησιμοποιηθεί ως απολυμαντικές σε πολλές περιπτώσεις ασθένειας. Συνεπώς ο θεραπευτής που έχει μεγαλύτερη σχέση με το νου, θα αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι να εξετάζει την καθαρότητα του νου, καθώς και του σώματος. Αναμφίβολα, όταν μάθουμε τη φύση των πραγμάτων, είναι δύσκολο να πούμε ποιο είναι καθαρό και ποιο είναι ακάθαρτο. Ωστόσο ένας τρόπος για να το κατανοήσουμε είναι να πούμε ότι το καθετί είναι στη φύση του αγνό και όταν ενώνεται μαζί του ένα ξένο στοιχείο, τότε αυτή η καθαρότητα χάνεται. Μια βαθιά, σκέψη προς αυτή την κατεύθυνση θα ανοίξει ένα ευρύ πεδίο στον στοχαστή.
Ένας άλλος τρόπος κατανόησης του καθαρού και του ακάθαρτου είναι η ιδέα ότι μόνον ένα πράγμα κρατάει τα πάντα καθαρά, κι αυτό είναι η ζωή, όταν η ζωή φεύγει τότε γίνονται ακάθαρτα. Υπάρχει και ένας τρίτος τρόπος θεώρησης: ο θάνατος είναι η μη καθαρότητα των ζωικών πραγμάτων, αλλά η καταστροφή είναι καθαρότητα. Αυτό επίσης ανοίγει ένα ευρύ πεδίο κατανόησης για τον παρατηρητικό μελετητή της ζωής.
Με λίγα λόγια είναι αναγκαίο ο θεραπευτής να τηρεί τους νόμους της υγιεινής ζωής και να προσέχει, ώστε να μην παίρνει τα μικρόβια από τους ασθενείς που θεραπεύει. Επίσης πρέπει να αποφεύγει κάθε σκέψη πικρίας, κακής θέλησης, οργής, θυμού, ζήλιας, πρέπει να εξαγνίζει το νου του από κάθε ίχνος φθόνου ή κακίας και να βυθίζει, θα λέγαμε, την αφοσίωση του στην Δύναμη, έτσι ώστε η καρδιά του να εμποτίζεται με καλοπροαίρεση. Δεν θεραπεύει μόνο η Δύναμη του νου, αλλά και η αγνότητα του νου. Ο νους που είναι απαλλαγμένος από κάθε ασχήμια, ψευτιά, προδοσία, αυτός και μόνο είναι ικανός να εκπέμπει Δύναμη, ισχυρή κι αγνή στην φύση της, η οποία χαρίζει στον ασθενή νέα ζωή και τον ανακουφίσει από κάθε πόνο.
Ο ρυθμός
Η ανάπτυξη της θεραπευτικής Δύναμης εξαρτάται από την ανάπτυξη της πνοής. Η πνοή μπορεί να αναπτυχθεί μέσω εξάγνισης, επέκτασης, διαστολής και μέσω του ρυθμού.
Στην πνοή υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη ρυθμού: ρυθμός που δεν μπορεί να ξεχωριστεί στη συνέχιση της εισπνοής κι εκπνοής, ο ρυθμός που μπορεί να διαρκεί ως δυο ξεχωριστές ταλαντώσεις εισπνοής και εκπνοής κι η ομαλότητα στην αναπνοή. Εκείνοι που δεν έχουν κυριαρχήσει την πνοή τους, βρίσκονται κάτω από την επιρροή αυτών των τριών ρυθμών: η υγεία, η διάθεσή τους και η κατάσταση της ζωής τους. Αλλά εκεί που έχουν κυριαρχήσει την πνοή, μπορούν να την βάλουν σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ρυθμούς κι όταν έχει επιτευχθεί η κυριαρχία, τότε ο θεραπευτής έχει το κλειδί που κουρδίζει όλα τα ρολόγια. Στην πραγματικότητα, κάθε ασθένεια σημαίνει ότι κάτι πηγαίνει στραβά στον ρυθμό.
Όπως ο ιατρός λέει ότι η συμφόρηση είναι η ρίζα των ασθενειών, για τον Θεραπευτή της Δύναμης συμφόρηση σημαίνει έλλειψη ρυθμού, που μπορεί να βρίσκεται στην κυκλοφορία, στην αναπνοή, στην δραστηριότητα ή στην ανάπαυση. Ο ιατρός, προκειμένου να βρει την ασθένεια, εξετάζει το σφυγμό, τους κτύπους της καρδιάς και την κατάσταση των πνευμόνων. Αυτό ακριβώς είναι απόδειξη ότι ο ρυθμός είναι ο κάτοχος της πνοής κι όταν κάτι πάει στραβά στην υγεία, ο ρυθμός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο χαλάει κι όταν ο ρυθμός του ρολογιού αποσυντονίζεται, τότε το ρολόι πηγαίνει μπροστά ή πίσω και δεν δείχνει τη σωστή ώρα.
Συνεπώς ο θεραπευτής πρέπει να έχει ο ίδιος ένα σωστό ρυθμό, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχει το μηχανισμό και ενός άλλου ανθρώπινου σώματος. Στις Ινδίες υπάρχει η συνήθεια να κτυπούν τα χέρια ή τα δάκτυλα, όταν κάποιος χασμουριέται. Η ιδέα είναι ότι το χασμουρητό είναι σημάδι απώλειας του ρυθμού, ότι ο ρυθμός του σώματος πέφτει σε μια πιο αργή κίνηση, όταν κανείς νιώθει την ανάγκη για ύπνο και το κτύπημα των χεριών ή των δακτύλων ξαναφέρνει τον παλμό του ατόμου στον προηγούμενο ρυθμό του. Είναι ακριβώς όπως όταν κουνάμε ένα άτομο που κουτουλάει από τη νύστα, για να ξαναφέρουμε το μηχανισμό του σώματός του στην σωστή λειτουργία του.
Όταν ο θεραπευτής είναι ικανός να ρυθμίζει τον δικό του ρυθμό, τότε είναι σε θέση να επαναφέρει και τον ρυθμό ενός άλλου. Απαιτείται μεγάλη γνώση και έμπνευση σχετικά με την φύση του ανθρώπινου νου και σώματος, ο θεραπευτής που ξέρει πώς να δουλεύει μ’ αυτό, μοιάζει σαν ένα μαέστρο με την ορχήστρα του. Κρατάει ρυθμική την υγεία του κάθε ατόμου που θεραπεύει, ακριβώς όπως ο μαέστρος κρατάει το ρυθμό κάθε μουσικού που παίζει στην ορχήστρα.
Η δύναμη της πνοής
Η δύναμη της πνοής είναι εκείνη που θεραπεύει το σώμα και το νου, αφού η πνοή είναι ζωή και μέσω της πνοής η ζωή μπορεί να μεταβιβαστεί στο νου και στο σώμα ενός άλλου ατόμου. Η πνοή είναι επίσης μια χορδή που περνάει μέσα από όλα τα ανθρώπινα όντα, συνδέοντας τα σε μια ζωή. Αν δεν υπήρχε η πνοή, οι αισθήσεις ποτέ δεν θα αντιλαμβάνονταν τον εξωτερικό κόσμο. Επομένως όλα όσα βλέπουμε, μυρίζουμε, νιώθουμε, γευόμαστε κι ακούμε, έρχονται μέσω του αγωγού της πνοής. Έτσι κανένα φάρμακο δεν μπορεί να έχει τόση επιρροή πάνω στον ασθενή, όση έχει η πνοή. Η αδύναμη πνοή υπόκειται σε όλες τις μεταδοτικές ασθένειες κι ο θεραπευτής με αδύναμη πνοή, μπορεί να κολλήσει την ασθένεια από τον ασθενή που θεραπεύει γι’ αυτό η δύναμη της πνοής είναι το πιο ουσιώδες πράγμα, πριν επιχειρήσει κανείς τη θεραπεία.
Η δύναμη της πνοής μπορεί να αναπτυχθεί με δυο τρόπους: σε όγκο και σε μήκος, δηλαδή να γίνει έντονη και εκτεταμένη. Είναι επικίνδυνο να επιχειρήσει κανείς τη θεραπεία, πριν βεβαιωθεί απολύτως για τη δύναμη της πνοής του και με τους δυο τρόπους. Η ανάπτυξη της δύναμης της πνοής γίνεται αισθητή και το άτομο καταλαβαίνει πότε είναι έτοιμο για να την χρησιμοποιήσει στη θεραπεία.
Η κοινή αιτία όλων των ασθενειών
Κάθε πόνος, ενόχληση, ασθένεια, φθορά και κάθε είδους καταστροφή, είναι έλλειψη ζωής. Η λέξη ζωή, που την χρησιμοποιούμε στην καθημερινή ομιλία, είναι το όνομα που δίνουμε στο αποτέλεσμα δυο λειτουργιών που εργάζονται αρμονικά: η μια είναι η συνεχής ζωή του πνεύματος, η άλλη είναι η ζωή την οποία η ύλη παρέχει στο πνεύμα. Είναι μια αρνητική και μια θετική δραστηριότητα. Είναι η δύναμη της εσωτερικής ζωής που έλκει την εξωτερική ζωή κι επίσης είναι η δύναμη της εξωτερικής ζωής με την οποία προσκολλάται στην εσωτερική ζωή. Με αυτό τον τρόπο η αμοιβαία δράση και των δυο κρατάει αναμμένη τη φλόγα της ζωής και η έλλειψη της μιας από αυτές τις λειτουργίες, είναι η αιτία της ασθένειας.
Υπάρχουν πέντε σώματα μέσω των οποίων η ψυχή εκφράζει την ζωή, το φυσικό σώμα είναι το πιο φτωχό απ’ όλα, γιατί έχει γεννηθεί από ύλη, τρέφεται με ύλη, έλκεται προς την ύλη, βρίσκει τη ζωή του στην ύλη κι επιστρέφει στην ύλη. Επειδή απαιτεί ύλη για τη συντήρηση του, στο τέλος το διεκδικεί η ύλη, αυτή η διεκδίκηση ονομάζεται ασθένεια ή θάνατος, όταν το σώμα χάνει τη δύναμη του. Και αυτό προκαλείται από την απώλεια της ενέργειας των νεύρων, τα οποία θα λέγαμε ότι έλκουν και συγκρατούν τη σάρκα, τα οστά, το αίμα και το δέρμα όχι μόνο ανέπαφα, αλλά ενεργά και σφριγηλά. Η αποδυνάμωση των νεύρων από εξάντληση, ή έλλειψη στήριξης, έλλειψη ανάπαυσης ή απώλεια ενέργειας με οποιοδήποτε τρόπο είναι η αιτία κάθε ασθένειας.
Επομένως η θεραπεία μπορεί να ονομαστεί ζωοποιός για εκείνο το μέρος που χρειάζεται ζωή, ή για το σώμα ως σύνολο. Ο υλιστής πιστεύει ότι το άτομο, οσοδήποτε αδύναμο, μπορεί να σωθεί και να επανέλθει στη ζωή μέσω μετάγγισης αίματος ενός άλλου ανθρώπου. Αν αυτό είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο, πόσο περισσότερο θα πρέπει να παράγει ζωή σε έναν άλλον η δύναμη της σκέψης, της ζωής, η οποία έχει μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στην ύλη!
Ακόμη και η λεπτοφυής ουσία του φυσικού σώματος του θεραπευτή μπορεί να περάσει μέσω εξαέρωσης με τη διαδικασία της γης που ανάγεται σε νερό, του νερού σε πυρ, του πυρός σε αέρα, του αέρα σε αιθέρα, στέλνοντας έτσι λεπτοφυή άτομα φυσικής ενέργειας και ενισχύοντας τους κραδασμούς της νοητικής ενέργειας στο άτομο που το χρειάζεται. Η διαφορά ανάμεσα στο φάρμακο και στη θεραπεία είναι η εξής: αντί να στέλνουμε ένα πράγμα με το τραίνο, το στέλνουμε αεροπορικά με αεροπλάνο.
Μπορεί κανείς να αναρωτηθεί αν αξίζει ένα άτομο να αποδυναμώνεται στέλνοντας μέρος της ζωής του σε κάποιον άλλον. Αναμφίβολα δεν θα ήταν σωστό ένα φτωχό άτομο να δώσει την τελευταία του δεκάρα σε κάποιον που πεινάει, αλλά για έναν πλούσιο είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα πλούτη του για την άνεση και την ευτυχία εκείνων που έχουν ανάγκη. Ο Θεραπευτής της Δύναμης είναι πλούσιος σε Δύναμη και η Δύναμη του δεν θα μειωθεί αν την Προσφέρει.
Η ανάπτυξη της Δύναμης στις άκρες των δακτύλων
Η ανθρώπινη μορφή μπορεί να ονομαστεί υλοποιημένο φως, η φύση του φωτός είναι να απλώνει τις ακτίνες του κι αφού η ανθρώπινη μορφή είναι φτιαγμένη από φως τα χέρια και τα πόδια, τα δάκτυλα, τα όργανα των αισθήσεων και τα μαλλιά, όλα αντιπροσωπεύουν ακτίνες. Τη γνώση για την ύπαρξη αυτού του φωτός την βλέπει κανείς και σε πολλές θρησκείες όπου ευλογούν με τις άκρες των δακτύλων στο κεφάλι, ή φιλούν το χέρι ή να αγγίζουν το πόδι, γιατί τα δάκτυλα των χεριών και των ποδιών είναι πηγές ακτινοβολίας.
Επομένως ο θεραπευτής αναπτύσσει την Δύναμη των δακτύλων των χεριών. Όπως ακριβώς κατευθύνοντας κανείς την πνοή με έναν ορισμένο τρόπο μέσω του σώματος και του στόματος μπορεί να προκαλέσει έναν ορισμένο τονικό ήχο, έτσι κατευθύνοντας την ενέργεια μέσω των δακτύλων και ενισχύοντας τη μαγνητική τους δύναμη, αναπτύσσει τη δύναμη της θεραπείας. Ο Ζωροάστρης απεικονίζεται πάντα με μια φλόγα στο χέρι του που συμβολίζει την ακτινοβολία, την μπαταρία ρεύματος που μπορεί να δημιουργηθεί στο ανθρώπινο χέρι. Όταν η δύναμη έχει αναπτυχθεί στην παλάμη τότε ξεχύνεται από τις άκρες των δακτύλων και εκπέμπεται όταν κατευθύνεται από την ΘΕΛΗΣΗ. Τότε με μαγνητικές διελεύσεις κι αγγίγματα πάνω στο πάσχον μέρος, ο θεραπευτής είναι σε θέση να θεραπεύσει την ασθένεια.
Η Δύναμη της Παρουσίας
Ο θεραπευτής οφείλει να κατανοήσει ότι η ίδια η παρουσία του πρέπει να εκπέμπει Θεραπευτική Δύναμη και προκειμένου να το πετύχει, πρέπει να έχει υπερβολική ζωή, δύναμη και μαγνητισμό. Κατ’ αρχήν το σώμα του πρέπει να είναι υγιές, καθαρό κι αγνό, έτσι ώστε ο φυσικός μαγνητισμός να είναι ευεργετικός· επίσης είναι απαραίτητη η καθαρότητα του νου, μαζί με την απάθεια (καμία συμπόνια ή οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα) προς τον ασθενή και η επιθυμία να τον θεραπεύσει κι όχι να επωφεληθεί από τη θεραπεία του. Η ψυχή μιλάει κυρίως με τη μορφή της ατμόσφαιρας· με άλλα λόγια, η ατμόσφαιρα μας δείχνει τι λέει η ψυχή. Η ανάπτυξη της ψυχής πετυχαίνεται μέσω μιας άρειας διαδικασίας και μιας άρειας ζωής. Επομένως η ανάπτυξη του νου, του σώματος και της ψυχής, είναι απαραίτητες προκειμένου να αποκτήσει κανείς την Θεραπευτική Δύναμη και Παρουσία.
Η Δύναμη του Νου
Η ικανότητα συγκέντρωσης είναι το πρώτο αναγκαίο για την ανάπτυξη της θεραπευτικής δύναμης. Ο θεραπευτής πρέπει να είναι ικανός να κρατάει σταθερή τη σκέψη για τη θεραπεία του ασθενούς του οποτεδήποτε χρειάζεται. Η συγκέντρωση είναι πολύ δύσκολη, αλλά όταν επιτευχθεί, τότε δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορεί να πραγματωθεί. Είναι άσκοπο να προσπαθούμε να θεραπεύσουμε τον ασθενή με οποιαδήποτε διαδικασία, οσοδήποτε επιτυχής και καλή κι αν είναι, αν δεν υπάρχει ικανότητα συγκέντρωσης.
Το έργο του νου στη θεραπεία είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο, γιατί χρησιμοποιούμε τη δύναμη του νου πάνω στην ύλη και η ύλη, μέσω του ορυκτού, του φυτικού και ακόμη μέσω του ζωικού βασιλείου, πάντα επαναστατεί ενάντια σε κάθε προσπάθεια για έλεγχο.
Αναμφίβολα ο νους μπορεί να ελέγξει την ύλη και το κάνει όποτε το θέλει, αλλά όταν ο νους έχει εξασθενήσει υπηρετώντας την ύλη, τότε χάνει τον έλεγχο του πάνω της. Αν δεν ήταν έτσι, τότε κάθε άνθρωπος θα μπορούσε να θεραπεύσει τον εαυτό του ελέγχοντας την ύλη και δεν θα υπήρχε ανάγκη θεραπευτών. Η Δύναμη του ίδιου του ανθρώπου έχει μεγαλύτερη επίδραση πάνω του, από τη δύναμη ενός άλλου. Η φύση του νου είναι να ξεφεύγει. Η συγκέντρωση είναι η μέθοδος που επιτρέπει στον νου να κρατάει σφιχτά οτιδήποτε πιάνει -θα λέγαμε ότι του δυναμώνει τα «δάκτυλα».
Ένα άλλο μυστικό του νου είναι ότι ακόμη και με τη ικανότητα της συγκέντρωσης, ο νους δεν συγκρατεί κάτι που δεν είναι ενδιαφέρον κι ακριβώς το το ενδιαφέρον του νου είναι το ερέθισμα για τη συγκρατητική του ικανότητα. Επομένως κανένας δεν μπορεί να είναι πετυχημένος θεραπευτής, αν μαζί με τα απλωμένα χέρια του δεν είναι σε θέση να απλώνει και το ενδιαφέρον του για να απαλλάξει τον ασθενή από τον πόνο του.
Η Ικανότητα της **Συγκέντρωσης
Πριν επιχειρήσει κανείς να θεραπεύσει άλλους, πρέπει να αναπτύξει στον εαυτό του την ικανότητα της συγκέντρωσης. Η συγκέντρωση ενός θεραπευτή πρέπει να απαπτυχθεί, έτσι ώστε όχι μόνο όταν κάθεται σε διαλογισμό με κλειστά τα μάτια να μπορεί να οραματιστεί το επιθυμητό αντικείμενο, αλλά και όταν είναι με ανοιχτά τα μάτια να μπορεί να κρατάει στο νου του σταθερή την εικόνα που δημιούργησε ό,τι και αν βλέπει μπροστά του. Στη θεραπεία (και στην ζωή γενικότερα) είναι απαραίτητο να ξέρουμε ποια εικόνα πρέπει να έχει κανείς στο νου του.
Αν ο θεραπευτής συμβεί να συγκρατήσει την εικόνα μιας πληγής, θα συντελέσει στη συνέχιση της πληγής κι όχι στην θεραπεία της. Το ίδιο και η σκέψη του πόνου: μπορεί να συντελέσει ώστε ο πόνος να συνεχιστεί πιο έντονος. Επομένως στο νου του πρέπει να έχει τη θεραπεία· αυτό είναι που πρέπει να σκέφτεται κι όχι το πρόβλημα. Σε όλες τις όψεις της ζωής πρέπει να θυμόμαστε αυτόν τον κανόνα ακόμη και όταν βρισκόμαστε σε δυσκολίες, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τις δυσκολίες και στην ασθένεια πρέπει να ξεχνάμε εντελώς την ασθένεια. Ο άνθρωπος συνεχίζει τη δυστυχία της ζωής, επειδή την σκέφτεται. Ο θεραπευτής πρέπει από την αρχή ως το τέλος να συγκρατεί στο νου του τη σκέψη της θεραπείας και τίποτε άλλο.
Αποστολή Δύναμης από Απόσταση
Η μεγαλύτερη εξέλιξη στη θεραπευτική ικανότητα, είναι να μπορεί κανείς να στέλνει δύναμη σε μεγάλη απόσταση. Ούτε ξηρά, ούτε θάλασσα μπορούν να εμποδίσουν τον Νου να στείλει Δύναμη. Οι επιστημονικές ανακαλύψεις, όπως είναι η ασύρματη επικοινωνία, αποδεικνύουν ότι μέσω οργάνων, οι σκέψεις μπορούν να σταλούν σε απόσταση, αλλά ο άνθρωπος της Δύναμης πάντα γνώριζε και πετύχαινε την αποστολή σκέψης σε απόσταση.
Ο ήχος είναι κίνηση και επομένως τίποτε δεν γίνεται, αν πρώτα δεν κινηθεί από την Δύναμη. Όπως για την εξωτερική δράση είναι απαραίτητη μια φυσική κίνηση, έτσι και για τη νοητική δράση η κίνηση πρέπει να δημιουργηθεί από τον Νου. Η φωνή ενός ατόμου μπορεί να φθάσει ως την άλλη άκρη της αίθουσας και η φωνή ενός άλλου να φθάσει ως τη γωνία του δρόμου· το ίδιο συμβαίνει και με την Δύναμη του Νου. Όπως είναι απαραίτητο να αναπτύξουμε την δύναμη της φωνής μέσω άσκησης, έτσι είναι αναγκαίο να αναπτύξουμε και να ασκήσουμε την Δύναμη του Νου.
Τρία πράγματα είναι απαραίτητα στην αποστολή της σκέψης σε απόσταση: πρώτον, ΘΕΛΗΣΗ, δεύτερον, αυτοπεποίθηση, που σημαίνει εξάσκηση στην σύνδεση μας με την Δύναμη και τρίτον, ικανότητα συγκέντρωσης. Όσο μεγάλη κι αν είναι η ικανότητα της συγκέντρωσης, δεν έχει καμιά αξία χωρίς την αυτοπεποίθηση κι επίσης η αυτοπεποίθηση χωρίς την ΘΕΛΗΣΗ είναι ανίσχυρη. Η θεραπεία από απόσταση είναι το τελευταίο στάδιο στο οποίο φθάνει ο θεραπευτής, ύστερα από μακρά εμπειρία στην θεραπεία. Αν την επιχειρήσει από την αρχή, είναι επόμενο να αποτύχει. Με την εξάσκηση αποκτάει εμπειρία κι η εμπειρία προσφέρει αυτοπεποίθηση και όταν αυτή γίνεται σταθερή και δυνατή τότε αποκτάει ΘΕΛΗΣΗ.
Η Εφαρμογή της Θεραπευτικής Δύναμης
Θεραπεία μέσω Συμβόλων
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Μέχρι…