Διαφημίσεις

Οι κυβερνήσεις, ποτε δεν απειλήθηκαν κατα μέτωπο απο την τρομοκρατια, όσο απο την οργή των λαών…

Γράφει η Μαρία Δεναξά

Σκεπτόμενη εδω και καιρο τον τρόπο με τον οποιο ο Ολαντ κήρυξε την Γαλλια σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης -την οποια σχεδίαζε απο καιρο- και την ευκολία με την οποια δίνει…
παράταση σ´ αυτο το καθεστώς, καταλήγω στο συμπέρασμα οτι η γαλλική κυβέρνηση περίμενε μεγάλη κοινωνική ένταση απεναντι στα αντιλαϊκά σχέδια της πολιτικής την οποία εχει δεσμευτεί να εφαρμόσει.

Τους τελευταίους μήνες, παράλληλα με την κλιμάκωση της αστυνομικής βίας απεναντι σε πολίτες, η Δημοκρατία στην Γαλλία αποδυναμώνεται.

Τελευταίο πλήγμα που σκορπά ανησυχία, είναι οι αστυνομικοί που απο χθες το πρωί χτυπουν τις πόρτες ακτιβιστών και αντιφασιστών για να τους παραδώσουν επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, με το οποιο τους απαγορεύεται να παρουν μερος στη μεγάλη διαδήλωση της Τρίτης.
Βασικά οι αρχές τους απαγορεύουν να κυκλοφορούν απο τις 11h00 το πρωί έως τις 20h00 το βράδυ στο έκτο, έβδομο, δέκατο τέταρτο και δέκατο πέμπτο διαμέρισμα του Παρισιού και απο τις 18h00 το απόγευμα έως τις 7h00 το πρωι της Τετάρτης, στην περιοχή της πλατείας Δημοκρατίας οπου συγκεντρώνονται οι πολίτες για την Ολονύχτια!

Αν η Ελλάδα έγινε εργαστήριο λιτότητας, η Γαλλία μετατράπηκε σε εργαστήριο καταστολής των πολιτών. Και τα δυο αποτελούν πλέον εξαγώγιμα προϊόντα made in EU. Η συνέχεια πιστεύω θα είναι εκρηκτική…

2

3

4

logiosermis



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Με επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών απαγορεύεται η κυκλοφορία σε πολίτες στη Γαλλία!”
  1. ΤΡΑΛΑΛΙ, ΤΡΑΛΑΛΟ…
    Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟΔΤΕΦΑΝΗ…
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΙΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ”-ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ) ΚΛΠ ΚΑΛΟΥΔΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑΣ”…

    ΑΥΤΟΥΣ , ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ_ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ…
    ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΥΡΡΗΞΟΥΝ ΤΗΝ “ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΔΣΙΑ” ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΝ ΑΛΟΘΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ..
    ΥΨΗΛΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ… ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *