Διαφημίσεις

Έχω σταματήσει να δείχνω τις λουπες μιας και όσοι πήρανε χαμπάρι πήρανε και πλέον μόνοι τους πειραματίζονται!

Σε αυτήν όμως δεν θα παραμείνω πεισμωμένος … έχουμε ήδη το αγγλικό λεωφορείο που έπεσε μέσα σε ένα κτήριο χθες… σήμερα έχουμε το τραίνο… και επειδή γενικά η ελληνική συνείδηση έχει οδηγηθεί κάπου συγκεκριμένα … πρέπει να δηλωθεί … και να στοχευθει!

Αν δεις μέσα σε 48 ώρες πτώση αεροσκάφους… που έχει έστω και το παραμικρό μήνυμα…νούμερα που ταιριάζουν…όνομα που οδηγεί σε συνειρμούς… πολλά άτομα (μεγάλη θυσία) .. τότε να ετοιμαστείς και να δεθείς γερά …γιατί το επόμενο γεγονός είναι μεγάλος σεισμός !!!!….

Πρόσεχε δεν σου λέω να πέσει ένα τσεσνα πχ στον Καναδά…δεν λέω να πέσει ένα αεροπλάνο κάπου και να είχα δίκιο…ποτέ δεν λέω τέτοια πράγματα όσο και τα τρολλ να θέλουν να αποδομησουν για να μην δεις …! Λέω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες (αυξημενες) αεροπορικής τραγωδίας …που θα έχει και σαν στόχευση αυτή την φορά με κάποιο τρόπο εμάς …η θα είναι δήλωση του πεδίου…Πχ…αν η πτήση είναι η 818 …τότε έχουμε θέμα…η αν είναι η 666 κοκ….Η το όνομα κοκ…η η περιοχή κοκ!

Αυτό λοιπόν δεν θέλουμε να το δούμε… το ξεπερνάμε ..το σβήνουμε … δεν θα γίνει… δεν πρόκειται να γίνει!

Αυτα …ότι κατανόησες εσυ που δεν εχεις δει απο παλια…. δυστυχώς αποφάσισα να μην συνεχίσω να πολεμώ τις σκιές με το πληκτρολογιο αλλο …μου χαλάνε ενέργεια και χρόνο σε σημαντικα πραγματα … και εχω και αλλους τροπους να κανω πολεμους !

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Αυξημένες πιθανότητες πτώσης αεροσκάφους..Λόγω λούπας γεγονότων!”
    1. ααααα λα κ ολα!
      για ηρέμησε γιατί ξέρω που μένεις κ από που είσαι!
      τριχομπεη!
      κανόνισε μόνο μην τα πάρουμε κ κάνουμε έτσι τις ημερομηνίες κ χάσεις ότι πολυτιμότερο έχεις….
      αν δεν τον εχεις χάσει προ πολλλλλου….!
      γιατί τώρα που σε βλέπω καλύτερα για ντιντις μου φαίνεσαι

  1. Καλα εκανες γιατι τα ζομπι περιμενουν σαν τρελα να μας ρουφηξουν….αυτοι που πρεπει εχουν καταλαβει-ενθυμηθει πολλα και δεν χρειαζονται πλεον πολλα λογια….
    καλη μας δυναμη ….

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ …ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ,ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ.

  3. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους “λούπα”, “πληροφορία πεδιού” κτλ που χρησιμοποιούνται στο μπλόκ;Τι ακριβώς σημαίνουν και ποια είναι η ιδέα πίσω απο αυτά;

  4. Τελικά ή γενικά έχεις δίκο ή ήταν τυχαίο.
    Μιλάω για το Αιγυπτιακό αεροπλάνο.
    Σήμερα 19/5/2016

    ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ…

  5. Νικο… Το σημα του αεροπλανου χαθηκε πανω απο την Κρητη διαβασα… Εμπλεκομαστε κανονικα συμφωνα με αυτα που εγραψες. Κρητα, Μεσογειος, Καρπαθος, δικες μας Ε.Δ. στις ερευνες.
    Στο μεταξυ το ηφαιστιο της Αιτνας αποφορτιζει σεισμικες δυναμεις που μας αφορουν… ‘Αρα;;; Τι συνδιασμος γινεται σε αυτη την περιπτωση;

    Επισης. Ειναι περιπου μηνας τωρα που οοοποτε κοιταζω ρολοι
    Η ωρα ειναι: 08:18 (4-5 φορες σερι)
    01:11
    09:11
    11:11
    11:18
    Κλ. Καραμπινατοι αριθμοι δηλαδη συμφωνα με οσα νομιζω πως εμαθα απο τα Κατοχικα.
    Οποτε μεσα μου ειμαι καπως αναστατωμενη. Ωραια τα βλεπω. Και τι;….
    2 φορες ειδα μεσα στο μηνα σεισμο και βαβουρα.
    Αυτα ειχα να καταθεσω
    Ευελπιστω σε δικη σου απαντηση. Καλη συνεχεια!

  6. Νάτη η πτώση!!! Για την ακρίβεια, τρεις σήμερα, με πρωταγωνίστρια αυτή του αεροσκάφους της EgyptAir, που “έχει και σαν στόχευση αυτή την φορά με κάποιο τρόπο εμάς” (Αιγαίο), -Stranger είπε-. Ωχ Θεέ μου!!! Το επόμενο γεγονός… Να προσδεθούμε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *