Διαφημίσεις

Την τελευταία φορά που με ενημέρωναν από το Αγιο όρος με επαιζαν την άλλη μέρα στην τηλεόραση!

Τότε με το ..”Ήρθε η Ώρα”… όπου ταυτόχρονα εφημερίδες αλλά και πρωιναδικα αποφάσισαν να μοιράσουν τον λόγο μου!!!!! Ίσως επειδή γνώριζαν και περίμεναν… !

Τότε μου είχαν πει πολλά…κάποιοι δήθεν από μέσα…κάποιοι που επισκεπτόντουσαν το όρος …σε ένα καιρό που εκεί ήταν και “μεγάλοι” χωρίς να το ξέρει κανείς!

Λειτούργησε όμως το ένστικτο μου στις παγίδες και τότε δεν είπα όλα όσα ήθελαν διακαώς να πω οι αγνοί ” πληροφοριοδότες ” μου… και άφησα να βγουν μονό όσα εγώ είχα συλλέξει από το πεδίο!

Τότε ..ήταν με τις ντακοτες τις κρυφές γεμάτες “άγραφο” χρήμα ..που σώθηκε η κατάσταση ..πάντα στο παρατσακ ..από το αόρατο χέρι που βοηθα την Ελλάδα!

Και το πεδίο ..ήρθε και άλλη μια φορά και τις λέξεις δόνηση τις κάλυψε …με γεγονότα που έμοιαζαν …όπως πχ το κλείσιμο της ΕΡΤ και τον κλυδωνισμό της τότε κυβέρνησις …πάλι στο τσακ..πάλι όσο χρειαζόταν για να μην αποκαλυφθω!!

Η κίνηση των Μίντια να πάρει αυτές της δηλώσεις μου…ίσως εκ του ασφαλούς..(της ντακοτες της μάθαμε μετά από δυο χρόνια από ξανθιά δημοσιογράφο που μαρτυρησε ότι τότε έλεγαν όλοι ψέματα και περίμεναν χειρότερα από αυτά που είχα πει ) …μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση…δεν διαλεξαν αυτά που ήδη είχαν βγει να τα αναφέρουν και να αναρωτηθούν μα πως είναι δυνατόν..αλλά διάλεξαν το “στημένο”.. ίσως για να αποδομησουν! Εν πάση περίπτωσή έτσι και αλλιώς κάθε μέρα η επιφάνεια πληροφορίας με αποδομει ..κάποιους τους ξυπνάω κάποιοι χωρίς να γνωρίζουν καν τον λόγο δεν με πιστεύουν και πιστεύουν ότι θέλουν για μένα!

Μόλις έλαβα ένα μήνυμα …ξανά..υποτίθεται είναι από γέροντα!

Θα κρύψω τον αποστολέα θέλοντας να τον προστατεύσω …!

Το μήνυμα είναι απόλυτα λιτό …

Ειδοποιήστε τον κόσμο …έρχεται μεγάλος σεισμός !

Ο γέροντας τάδε το λέει….

Κάνω ότι έκανα μέχρι τώρα…φέρνω όλη την εναλλακτική είδηση χωρίς να παρεμβαίνω με τις προσωπικές μου αλήθειες….

Το Κατοχικά Νέα φέρνει ευθύνη για όλα όσα οι αρθρογράφοι της δηλώνουν σαν προσωπική άποψη και έρευνα και όχι για της αναδημοσιεύσεις από άλλες πηγές η εμαιλ..ώστε όλοι μαζί να μπορούμε να ξεσκαρταρουμε την αλήθεια από το ψέμα!

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

49 σχόλια στο “Ειδοποιήστε τον κόσμο …έρχεται μεγάλος σεισμός !”
    1. ξέρεις κάτι και λες για 7 ημέρες ή είναι έτσι; αν το ξέρεις γιατί δε βγήκες να το πεις και περίμενες να δημοσιευτεί; φιλικά πάντα

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!

    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.
    ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΕΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΞ. Ν.ΚΟΤΖΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ:
    http://www.pronews.gr/portal/20160515/defencenet/%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%BE/%CE%BF-%CE%BD%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%C2%AB%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%C2%BB-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%82

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩ:
    http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/05/blog-post_62.html#more

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

  2. Δε θα σου πω αν θα’ναι σεισμος η οτι δε φανταζονται καποια ατομα και καταστασεις φαινομενικα ασυνδετες μεταξυ τους που ομως συνεργαζονται και ειναι αλλοι οχετοι και αλλοι αυτοκλητοι Πολεμαρχοι.Οι 4 εκκλησιες το Πασχα,ο Καναδας,η Ρωσια,η Βραζιλια,η Ισπανια(και μονο σε γηινο επιπεδο)μετατρεπουν τις προφητειες σε Καιομενες Βατους οπως το τραγουδι της Ουκρανιας,κουρελοχαρτο το ματριξ στον απροσδιοριστο Ανεμο επισης απο μαυρες τρυπες και οχι μονο….,Γκρεμιζω τις προφητειες,αλλαζω ολα οσα περιμενετε,τιμωρω με σκυλια Κοζανητικα το σκυλολοι του ερευνητη και τον ιδιο που ειναι υπευθυνος για το γεγονος οταν σε εκπομπη χαιδευε ειρωνικα το μαλλιαρο σκυλι του Ομπαμα.Οποια στιγμη θελω με τη βοηθεια του Θεου τσακιζω τους Ασεβεις με την κλικα τους : Τριγωνα Πανοραματος – χοντρος ΨευτοΔιας (κακο ψωφο να’χει και ολα του τα σογια) – ακροδεξια, ρατσιστικα σωματεια απ΄το Περαμα- καποιοι παρασυρμενοι σε ναζιστικες θεσεις ιερεις,ολοι αυτοι ειναι μια ωραια αλυσιδα.Εγω ο Πολεμιστης του Θεου,ο Πιστος και Αληθινος Ανατρεπω τις γραφες,Σειω το συμπαν και αποδιδω Ακριβοδικαια ανταμοιβη σε ασεβεις και μη…..φιλικα ο Ελαχιστος Διαμορφωτης των Παντων.

    Δε θα απαντηθει καμια υβρις απο διποδα.

  3. Αυτη την πληροφορια ειχα κι’εγω πολυ προσφατα.Σε μεγαλη γιορτη που ο κοσμος θα ειναι εξω απο τα σπιτια του και Θα ειναι μεγαλος.

  4. ΕΛΕΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ??? ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΟΥΦΑ

  5. Ημερομηνία του τρίτου παγκόσμιου πολέμου το άγιο όρος δίνει 8 Ιουλίου 2016 με το παλαιό και 21 με το καινούργιο στην σελίδα ιμδλεο αγιορειτικη.

  6. και τι να κάνει ο κόσμος…
    Ας φορέσει …κατσαρόλες στο κεφάλι…
    Σόρυ…μα δεν υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα που εάν ληφθούν
    θα έχουν και αποτέλεσμα σε περίπτωση τέτοιων φαινομένων όπως του σεισμού..Ας είναι σε εγρήγορση..και ότι είναι να γίνει θα γίνει
    Προσωπικά είδα ένα όνειρο πριν τρείς νύχτες..
    Ισως να αφορά όμως ατομικά θέματα και όχι γεωλογικά…

    Καλή εβδομάδα

  7. Εγω θα περιμενω ενα μηνα.μαιο εκανε μεγαλο σεισμο .κοζανη 13-5-1995. Εξαρι γερο! Δεν ξερω ουτε μπορω να το αποκλεισω,ουτε να επιβεβαιωσω.ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΛΙΠΟΥΣ.παντως επειδη το θυμαμαι πολυ καλα,και η ατμοσφαιρα τοτε ηταν καπως…και αυτες τις μερες ετσι μου φαινετε.πολυ θολουρα,μουνταμαρα και με παραξενες αποχρωσεις στον ουρανο.λες???? Παντως για μεθαυριο εχω αλλο σεισμο: LIVERPOOL!!!!! EUROPA CUP!! NEVER WALK ALONE

  8. Η σκότιση των Τούρκων , σε εσάς , είναι ορατή ,
    Γιατί από Εμένα , τον Χριστό , αυτό έχει επιτραπεί .
    Τα γραφόμενα , του παρελθόντος ,
    Άρχισαν να φαίνονται , μπροστά σας , όντως .
    Προσοχή , η Γη πρώτα θα σειστεί ,
    Και ύστερα , κάποιος τα παραπάνω , εμπρός του , θα τα δει .
    Ο Χριστός μόνο μετάνοια ζητεί ,
    Και ο καθένας , δύναται , να σωθεί .
    Όταν , αισθανθείς την δόνηση ,
    Κάνε τον Σταυρό σου και από Μένα τον Χριστό , δεν θα αισθανθείς , καθόλου περιφρόνηση .

  9. ΟΤΑΝ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ STRANGER,ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΟΓΔΟΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ,ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΝ ΘΕΟΝ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ STRANGER.
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ.
    ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΑΡΗ ΣΥΝΟΔΟΣ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΤΟΤΕ ΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ,ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ,ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΚΑΙ ΑΚΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ!!
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ,ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.
    ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ,ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΠΕΤΑ,ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ!!!!
    ΜΩΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΚΑΙ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

  10. παρατηρωντας το noa.gr εχω δει οτι στην θαλλασια περιοχη των Μεθανων γινονται εδω και ενα μηνα δεκαδες σεισμοι σε καθημερινη βαση. Απλα το αναφερω γιατι τοσα χρονια δεν το εχω ξαναδει σε καμμια περιοχη.

  11. Ο μεγάλος σεισμός που αναφέρει το άρθρο δεν θα γίνει στην Ελλάδα, αλλά στην Αμερική !!

  12. Μετά από την πραγματική πτώχευση ακολουθεί μέγας σεισμός. Άνω των 8!!!! Δεν τα λέω εγώ. Οι προφητείες τα λένε και μάλιστα πολύ απλά. N. D

  13. Αδέλφια καλημέρα,

    Ο μόνος σεισμός που υπάρχει γραμμένος είναι στην ομιλια επι του ναού που αναφέρει ο Ιησούς τα μέλλοντα και λέει οτι όταν κυκλωθεί η Ιερουσαλήμ απο ξένα στρατεύματα τότε θα γίνει σεισμός οπου ποτέ δεν έχει ξαναγίνει.
    Παγκοσμιa αισθητα σεισμός… καθώς καιθαυμαστά πράγματα στον Ουρανό.

    Και αυτο δεν το λέει ο Ομπαμα ουτε ο Πούτιν ,ούτε ο Τσίπρας το λέει Ο Ιησούς.

    Επίσης Αναφέρει οτι αυτό θα γίνει οταν ξανακατοικηθεί η Ιερουσαλήμ απο τους Εβραίους 1947 και αναφέρει και διαβεβαιώνει τους ακροατές μάλιστα οτι δεν θα περάσει μία γενιά όπου θα συμβεί αυτό !!! (αν γενιά 70 χρόνια τότε πριν το 2017)

    Το θέμα του σεισμού πριν την τουρκική επίθεση έχει ανέβει απο άλλη πηγή, άλλον άνθρωπο και δεν είναι σαφές απο ποιόν και με πιο χάρισμα.
    Δεν γνωρίζω αν κάποιος το έχει δει σε όραμα.

    Καλό είναι να υπάρχει προσοχή. Άλλωστε οι προφητείες αφου γίνουν τις κατανοούμε.. εμεις οι υπόλοιποι.

    Αλήθεια όμως δεν μας χρειάζετε ταρακούνημα?

    ΄΄Οπως έχω γράψει παλιότερα οι Τούρκοι με τον στόλο τους είναι στα 6 μίλια ΤΩΡΑ με πρωτοβουλία του ΝΑτο και μας προκαλούν συνέχεια.

    Ο γέροντας ηταν σαφέστατος. Αν κάποιος έχει να περιμένει κάτι αυτό είναι η την αναβολή όλων απο αγάπη Η μια πρόκληση στα νησιά μας που θα επιφέρει μάλλον και την απομάκρυνση των πρεσβειών.

    Αυτό μάλλον θα φέρει και την επίθεση απο την Ρωσία που δεν θα αφήσει ενεργειακούς διαδρόμους απο άλλους να υπάρχουν. Δεν θα αφήσει το αιγαίο κλειστό βάση συμφερώντων της στην συρία και κατ επέκταση στην Ευρώπη.

    Μια προσοχή την 20/5 21/5 Μ. Κωνσταντίνου και Ελένης έτσι απο διάφορα που κυκλοφορούν και δείχνουν αυτή την ημερομηνία και την συγκεκριμένη γιορτή.

    Ας γίνει οτι είναι να γίνει…

    Αν διαβάζαμε λίγο … την γραφή με αγάπη θα καταλαβαίναμε περισσότερα…

    Καλη δύναμη
    Καλη συνέχεια

    1. 21 μαιου ειναι και κωνσταντινου και ελενης αλλα ειναι και μια απο τις ημερομηνιες που γιορταζει ο Μεγαλοχαρος ο Αρχων Μιχαηλ οποτε δεν μου φαινεται οτι θα γινει κατι

  14. Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα έργα της Μπαρόκ μουσικής, είναι το Le quattro stagioni (οι Τέσσερις εποχές) του Antonio Vivaldi (με το προσωνύμιο Prete Rosso – ο κοκκινομάλλης παπάς).

    Παρακάτω ακούμε το Presto από το “L’estate” (Καλοκαίρι)

    https://youtu.be/124NoPUBDvA

    Τόσο ισχυρό που είναι αδύνατον να σε αφήσει ασυγκίνητο, ακόμα και αν δεν είσαι θαυμαστής του συγκεκριμένου είδους. Προκαλεί έντονη εγρήγορση όλων των αισθήσεων καθώς το ακούς. Νομίζεις πως έχεις πιάσει ένα πινέλο και ζωγραφίζει……..

    Ο “πίνακας” όμως είναι διαφορετικός για τον κάθε έναν από εμάς, σε χρώμα, παραστάσεις και νοήματα, χωρίς όμως αυτό να είναι λάθος. Σκοπός ……. To Raise Your Consciousness

    Στο Il cimento dell’armonia e dell’inventione («Πάλη» μεταξύ της αρμονίας και της καινοτομίας) ο ίδιος ο Vivaldi περιγράφει το “L’estate” (Καλοκαίρι) Presto

    ……..”Ah che pur troppo i Suo timor Son veri
    Tuona e fulmina il Ciel e grandioso
    Tronca il capo alle Spiche e a’ grani alteri.”

    … Αλίμονο, ο φόβος του βγαίνει αληθινός … Βρυχώνται οι ουρανοί και το χοντρό χαλάζι χτυπάει αλύπητα τα καλαμπόκια που στέκουνε περήφανα…

    Διαφορετικό από αυτό που εμείς “ακούμε”. Ο Vivaldi “ακούει” το καλοκαίρι της πατρίδας του, τη μαγεία του, τα δώρα που αυτό φέρνει, τον πλούτο των καρπών του, τη δύναμη στους ανθρώπους, ακούει την ευλογία των καταιγίδων του. Η καλοκαιρινή μπόρα πρωταγωνιστεί στο Καλοκαίρι του Vivaldi. Είναι αυτή που ποτίζει τη ζωή, τη διαιωνίζει, την καθιστά αθάνατη.

    Αntonio Vivaldi: Καλοκαίρι, ολοκληρωμένο (Allegro non molto, Adagio & Presto)
    Κάτω από την αμείλικτη ζέστη του ήλιου φλέγονται άνθρωποι και κοπάδια και τα δέντρα τσουρουφλίζονται … Nα, η φωνούλα του κούκου και τα γλυκά γουργουρίσματα των περιστεριών … Κι ο Ζέφυρος απαλά χορεύει… Φθάνει όμως ο Βοριάς με τις καταιγίδες του, τον απειλεί, τον διώχνει μακριά. Τρέμει ο βοσκός από το φόβο του… Τρέμει ο βοσκός τρομαγμένος από την αστραπή και απ’ τη βροντή … Κουνούπια και μυγάκια βουίζουν τρελαμένα γύρω του … Αλίμονο, ο φόβος του βγαίνει αληθινός … Βρυχώνται οι ουρανοί και το χοντρό χαλάζι χτυπάει αλύπητα τα καλαμπόκια που στέκουνε περήφανα…

    1. Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ
      μεγάλα κ’ υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη.

      Και κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ.
      Άλλο δεν σκέπτομαι: τον νουν μου τρώγει αυτή η τύχη•

      διότι πράγματα πολλά έξω να κάμω είχον.
      A όταν έκτιζαν τα τείχη πώς να μην προσέξω.

      Aλλά δεν άκουσα ποτέ κρότον κτιστών ή ήχον.
      Aνεπαισθήτως μ’ έκλεισαν από τον κόσμον έξω.

      (Κ.Π.Καβάφης Από τα Ποιήματα 1897-1933, Ίκαρος 1984)

      http://katohika.gr/ellada/erxontai-tavtoxrona-polemos-ptoxevsi-kai-nixta-tou-agiou-vartholomaiou/#comment-245351

      Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016
      Δαμασκός
      Συντεταγμένες: 33°30′35″N 36°18′33″E

  15. Τα έχουμε ξαναπεί… Η Γη τα τελευταία χρόνια έχει μπει σε διαδικασίες “αλλαγών”.
    Eιδικά μετά και την πρόσφατη “παρεμβολή” στην μαγνητόσφαιρα, στις 23 Απριλίου, δεν θα πρέπει να μας ξαφνιάζει τίποτε σε ότι ακούμε, βλέπουμε ή αισθανόμαστε!
    http://katohika.gr/ellada/poli-sovaro-ti-epathe-gi-stis-234-apriliou-ti-simainei-pliris-katarreusi-tis-magnitosfairas/

    http://iswa.ccmc.gsfc.nasa.gov/IswaSystemWebApp/index.jsp?i_1=581&l_1=568&t_1=77&w_1=501.333&h_1=334.333&s_1=2016-04-23%2009:27:51.0_1_300_3&i_2=578&l_2=17&t_2=159&w_2=543.333&h_2=507.333&s_2=2016-04-23%2009:27:51.0_1_300_3&i_3=579&l_3=698&t_3=367&w_3=501.333&h_3=334.333&s_3=2016-04-23%2009:27:51.0_1_300_3
    Όσοι δηλώνουν preppers, δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Πίστη, προετοιμασία σε όλα τα πεδία, αυτάρκεια και όλα θα πάνε καλά. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν τον ύπνο τους, είναι πιο ευκολόπεπτα τα όνειρα…
    Προσωπική μου εκτίμηση, σεισμός μεγάλος στην Ελλάδα ΔΕΝ πρόκειται να γίνει. Και όταν λέμε μεγάλος, σαφώς και δεν εννοώ τα 5 ρίχτερ.
    Αντιθέτως μην πέσετε από τα σύννεφα (για άλλη μια φορά 😉 ) αν ακούσετε από Αμερική μεριά για έκρηξη του Yellowstone, ή για σεισμό στο ρήγμα του San Andreas. Aν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα επηρεαστεί μόνο η Αμερική, αλλά όλος ο πλανήτης. Και τα σημάδια εκεί δείχνουν ότι όλα είναι έτοιμα…

  16. Δεν θα γινει σεισμός!! Να το λετε ολοι αυτο…και θα δειτε παλι κλυδωνισμους την Κυβερνηση….Μην σκεφτεστε οτι εχει να κανει με σεισμό…σκεφτειτε διακοπες, θαλασσα μπανια…οτι μας κανει αισιοδοξους..και θα δειτε οτι οχι μονο σεισμός δεν θα γίνει αλλα θα πάμε και σε εκλογες, οσο μπορούμε να σκεφτόμαστε θετικά!! (LOL)

  17. “Το Κατοχικά Νέα φέρνει ευθύνη για όλα όσα οι αρθρογράφοι της δηλώνουν σαν προσωπική άποψη και έρευνα και όχι για της αναδημοσιεύσεις από άλλες πηγές η εμαιλ..ώστε όλοι μαζί να μπορούμε να ξεσκαρταρουμε την αλήθεια από το ψέμα!”

    Όταν δεν είναι 100% ξεκάθαρο από την αρχική σελίδα και τις επικαφαλίδες ποιός γράφει τι, το disclaimer είναι άχρηστο.
    Και να πεις ότι είναι δύσκολο να γίνει… σαν να μην θέλετε

    1. Οτι υπογραφεται ειναι δικο μας , οτι εχει λινκ – πηγη στο τελος ειναι αναδημοσιευση , οτι δηλωνετε μεσα σαν λογικη το ιδιο οπως το μυνημα που μολις διαβασες αλλα δεν εχει λινκ..ποσο δυσκολο ειναι αυτο να το καταλαβεις..6 χρονια το εχουμε πει 500 φορες..και ειναι το πιο λογικο ολων…εχει πηγη τοτε ειναι αναδημοσιευση ..δεν εχει πηγη τοτε ειναι δικο μας

      1. “100% ξεκάθαρο από την αρχική σελίδα και τις επικεφαλίδες”

        Κοιτάζεις αυτά που γράφω αλλά δεν τα βλέπεις.
        Δεν είναι σωστό, αφού διαβάσω το άρθρο, να με υποχρεώνεις να ψάξω για λινκ. Ειδικά από τότε που έσπασες τις αναρτήσεις σε υποσελίδες.
        Ειδικά σε μικρές συσκευές η εύρεση του λινκ δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όπως σε desktop.
        Ένα απλούστατο “Κ.Ν.” πριν την επικεφαλίδα του άρθρου, η ταξινόμηση σε κεφάλαιο δικών σας άρθρων ή έστω η χρήση ενός συγκεκριμένου εικονιδίου στα δικά σας άρθρα θα έλυνε το πρόβλημα.

        Βασικά θέλεις να είναι ξεκάθαρο από την αρχική σελίδα η προέλευση του άρθρου, ναι ή όχι;

        Είσαι απόλυτα βέβαιος ότι οι αναδημοσιεύσεις προς ξεσκαρτάρισμα έχουν όλες 100% link?

        1. Εδω και εξι χρονια αυτο κανουμε ..οι ανδημοσιευσεις εχουν λινκ…τωρα αν εσυ κουραστηκες να πας στην αλλη σελιδα να αλλαξουμε μεις τον τροπο που πολεμαμε την υπεροντοτητα ελυθεριας δεν το κοβω να γινεται!!Αν σε χαλανε οι υποσελιδες μπορεις να μαθεις την αληθεια απο αλλες σελιδες χωρις υποσελιδες ..ειμαι σιγουρος οτι θα την μαθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγνωμη που δνε μπορω να ειμαι ευγενικος οταν το εργο μου κρινετε με βαση υποσελιδα… οταν δεν σε χρεωσα ποτε κατι… ακομα και οταν σου δωρισα χιλιαδες…σταματαω εδω γιατι τα επομενα ειναι γαλικα!! Το κατοχικα νεα 6 ΧΡΟΝΙΑ .. ΙΔΡΩΤΑ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ … ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ… ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ..ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. NA μαζεψω κονσερβες-νερο -φαρμακα-να καλλιεργησω ζαρζαβατικα-να να προστατεψω τα παιδια .ΝΑ παρω κανα δυο κατσικες να μαθω αυτοαμυνα-ουφ με το ηλεκτρονικο ηπνοστεντον ξεχασα να παω στην συγκεντωση

  19. Να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη, καιρό έχω να γραψω. Ένα Σάββατο, θα έχει ακραία καιρικά φαινόμενα και λόγω τις απότομης αλλαγής μπορει να ενεργοποιησει γαιωφυσικα φαινόμενα. Σεισμοι, ηφαίστεια, πλημμύρες… Επίσης για να γίνουν ολα αυτά θα πρέπει να μας ψεκασουν δυο τρις μέρες πριν. Εκεί ψηλα στους μιον. Επίσης υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν τίποτα περίεργα οντα με κέρατα. Ξέρετε εσεις κατσικες, ζαρκαζια… Α και ολα αυτά μου τα είπε ενα υψηλόβαθμο στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών του ουγκαμπουγκα.
    Οκ μέχρι εδω…
    Ζούμε στη γη…
    Έχουμε μετάβαση απο τη μία εποχή στην άλλη…
    Καθε χρόνο τέτοια εποχή δίνει μεγαλους σεισμούς παντου!…
    Τι πιθανότητα υπάρχει να γίνει μεγάλος σεισμός μεχρι τα τέλη Ιουλίου? Και φέτος και του χρόνου και του παραχρονου? Στανταρακι…

    1. Και ναι ρε φίλε έπεσα μέσα… σεισμοι, ηφαίστεια, πλημύρες ακόμα και στα όντα που κάνανε βόλτα στην Τουρκία.

  20. 9 συμβολο.Θα γινει κατι και θα μαυροφορεθει η Ελλαδα.Ο επιβλεπων επι τη γην και ποιων αυτην τρεμει.Τις,τι,εσωθει και ποιος εμετανοησε?

    1. Πάλι μπέρδεψες τα χάπια;Είπαμε,το πράσινο το πρωί το κόκκινο το βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *