Διαφημίσεις

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ…

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, μιλά στο Militaire για όσα οι στρατιωτικοί συζητούν κάθε μέρα. Και δεν είναι ευχάριστα. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ κάνει λόγο για λύσεις ή για ρήξεις . Η συνέντευξη έχει δοθεί λίγες ώρες πριν από τη δημοσιοποίηση της απόφασης του Συμβούλιου Επικρατείας για το “χρωστούμενο” 50% στις αποδοχές των στρατιωτικών.Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ αναφέρεται σ΄ αυτό το θέμα.

Ο Α.Τσουκαράκης παρά τις δυσκολίες και τις δυσοίωνες προβλέψεις εκτιμά ότι οι στρατιωτικοί μπορούν να πετύχουν πολλά αν συνεχίσουν να διεκδικούν ενωμένοι αυτά που πιστεύουν ότι τους ανήκουν.

Μιλά για τη πειθαρχία στο στράτευμα και επισημαίνει ότι αν οι δεσμεύσεις που τους έχουν δοθεί δεν υλοποιηθούν θα υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις. Πόσο δυναμικές; Ο ίδιος χαρακτηρίζει τη διαδήλωση με στολή ως την πιο ήπια μορφή.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2016!!!ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Αντισυνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη!!!ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ!!!«ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΡΗΞΗ»!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!”
  1. Όσο δικαιούται ένας απλός εργάτης αύξηση και επιστροφή των κομμένων αποδοχών από το μισθό του, άλλο τόσο δικαιούνται και οι Αξιωματικοί επιστροφή δεδουλευμένων.

    Τελικά το να είσαι στρατιωτικός τι είναι κομματικό επάγγελμα η πατρικό λειτούργημα με βάση το καθήκον; Διότι το πρώτο παραθέτει στον ένστολο δημόσιο υπάλληλο… το δεύτερο στον Αξιωματικό.

    Μην νομίζουν οι στρατιωτικοί ότι δεν έχουν ευθύνες για την κατάντια της πατρίδας… μέσα στην χρηματική ραστώνη τους, και με δικαιολογία ένα φαύλο και δολοφονικό πολίτευμα, άφησαν τον εκάστοτε κυβερνήτη να φέρει την πατρίδα προ του χείλους του γκρεμού… και αν οι πολιτικοί είναι προδότες και λαός μαλάκας τότε αυτοί τι είναι;

    Χωρίς την άδεια των Η.Π.Α. ούτε κλάσετε δεν μπορείτε…. Τα 500€ μηνιαίος έρχονται… ο κυρ κόφτης θα τα φέρει σε 5 χρονάκια.

    Και μια πρόταση… όταν θα διαδηλώσετε ένστολοι, να έχετε μαζί σας και μαγειρικά σκεύοι… να τα χτυπάτε καθώς περνάτε έξω από την Βουλή.

    Αυτά.

    1. ” …… μέσα στην χρηματική ραστώνη τους, και με δικαιολογία ένα φαύλο και δολοφονικό πολίτευμα, άφησαν τον εκάστοτε κυβερνήτη να φέρει την πατρίδα προ του χείλους του γκρεμού… ” Αυτό που περιγράφεις το έκαναν οι δικαστικοί – όχι οι στρατιωτικοί. Αυτοί είναι οι ελέγχοντες την κρατική εξουσία. Οι στρατιωτικοί είναι για τις εξωτερικές απειλές προς τη χώρα. Εκτός κι αν ονειρεύεσαι πραξικοπήματα …

    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΣΟ ΟΙ ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΧΑΗΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

      1. ΤΟ 2013 ΣΤΗΝ 1/1 ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΑ 20% !!!!! ΗΛΘΕ ΟΜΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΗΣΗ 20% ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΟΝ 40%!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 20% ΕΦΕΡΝΕ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 570 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΑ ΩΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΔΩΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΨΣ ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΟΠΩΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 20% ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ !!!!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ 50% ΔΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΕΒΑΙΝΕ ΤΑ 7-8 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Π.Χ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 140 ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 11 ΤΟ ΜΗΝΑ!!!! ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ 570 ΕΚΑΤ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΒΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ ΜΑ ΑΠ’ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΕΙΑΣ!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!! ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ!!!!

  2. Μπράβο αγνωστε φίλε . Καλά τα έχωσες στους χαρτινους ήρωες, στους στρατιωτικους. .

  3. Δηλαδή κύριε Αντισυνταγματάρχη το πρόβλημα είναι οι αμοιβές σας και όχι η προδοσία και η υποδούλωση των ελλήνων και της πατρίδας μας ?

    ΑΙΣΧΟΣ

  4. Νιαου βρε γατουλα με την ροζ μυτουλα…..βρε αι σιχτιρ κοπρια.! Μονο ο δικος σου μισθος κοπηκε και μονο εσυ δικαιουσε επιστροφη? Μαλακα! Γι αυτο αγωνιζεσε? Για τον συνελληνα του καθημερινου μεροκαματου στην πιατσα,που αυτος σε πληρωνει,στα παπαρια σου ε? Κοπρια,μας απειλει κιολας με ριξη.σαν νταβατζης ακουγετε,ακου λεφτα η ριξη.ελα να τα πεις σε κανενα ιδιωτη,παλιομαλακα αρχιτεμπελαρε! ΟΥΣΤ!!!!

    1. Παλιοηλίθιε ΒΟΒ, στις ΕΔ υπάρχει ο ΣΠΚ, που σου δένει τα πόδια και τα χέρια, οπότε αν κάποιος μιλάει για ρήξη σημαίνει κάτι πολύ παραπάνω από το να πεις στον ιδιωτικό τομέα , που αναφέρεσαι, σε ένα ιδιώτη εργοδότη (άλλο κεφάλαιο αυτό που θέλει ξεχωριστή ειδική μνεια – γιατί στα χρόνια των μνημονίων βγάλανε όλοι τους τους δαίμονες που κρύβουν μέσα τους, σε σημείο που διερωτάται κάποιος ποιοί είναι χειρότεροι οι επίορκοι βουλευτάδες ή τα τομάρια (στην πλειοψηφία τους) εργοδότες).
      Ως παράδειγμα λοιπόν είναι σαν να λες στον εργοδότη σου (που σου έχει ρουφήξει στην κυριολεξία το αίμα) άιντε και γαμ… και να του φοράς ταυτόχρονα και ένα σκουπιδοτενεκέ στο κεφάλι!!

  5. Άλλο ένα πολύ καλό παράδειγμα πως σε αυτή τη χώρα ο κάθε πικραμένος σχολιάζει ότι θέλει και ότι του κατέβει στο κεφάλι.
    Δηλαδή αν οι στρατιωτικοί κάνουν πραξικόπημα θα ήταν καλά;;(λέμε αν γιατί οι εποχές που μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί – εκτός και αν είναι υποκινούμενες και με υποστήριξη άλλων ξένων δυνάμεων, με ανάλογα αποτελέσματα).
    Άλλο σημείο : έχω γυρίσει όλο το κόσμο και παντού (στις “κανονικες χώρες” και όχι σε χώρες επιπέδου -ιστάν) τα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ τυχάνουν κοινωνικής αναγνώρισης και ανάλογων αμοιβών.
    Θα μπορούσα να γράψω κατεβατά ακόμα, αλλά μάλλον τσάμπα ο κόμπος. Οι εκάστοτε καλοθελητές κλπ θα γράψουν ότι θέλουν.
    Ένα τελευταίο =
    Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι “ένας λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει”.
    Θα συμπληρώσω, ή μάλλον θα αφαιρέσω και θα γράψω “ένας λαός έχει ότι του αξίζει”.

    1. Ο σεβασμός και η κοινωνική αναγνώριση που γράφεις πιο πάνω φίλτατε, ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ (με πράξεις) και δεν τον απαιτείς. Οι σύγχρονοι στρατιωτικοί ΤΙ έχουν κάνει για να αξίζουν την κοινωνική μας αναγνώριση;

      1. Εχετλαιε είσαι και πολύ …. με μνήμη χρυσόψαρου.
        Όλοι οι πιλότοι, αστυνομικοί, πυροσβέστες, ναυταίοι, στρατιωτικοί κλπ στελέχη ΕΔ και ΣΑ, που έχουν σκοτωθεί σε ασκήσεις, σε κατασβέσεις πυρκαγιών, σε προσπάθειες διάσωσης κλπ κλπ, τι είναι ρε τιτανοτεράστιε;;;;;;;;
        Και όπως είπα μπορώ να γράψω κατεβατά. Αλλά και αυτός ο χρόνος που αφιέρωσα είναι αρκετά πολύς που μπορώ να διαθέσω για ηλίθιους και παπαγαλάκια σαν και εσένα.

        1. Κανονικά δεν θα σου απαντούσα γιατί δεν συνηθίζω να συμομιλώ με ουρακοτάγκους με γραμμική λογική, όπως εσύ, που τα έχουν κάνει όλα πουρέ στο μυαλουδάκι τους, αλλά άντε θα κανω μια εξαίρεση ως ένδειξη καλής θέλησης.

          Πρώτον, δεν μίλησα εγώ για πυροσβέστες και αστυνομικούς (ξαναγύρνα τώρα στο Δημοτικό να μάθεις ανάγνωση ξανά για να δεις τι γράφω.)

          Δεύτερον, και βαλ’ το καλά στο κλούβιο σου κεφάλι. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ (για τους οποίους και γράφω) ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ. Ξέρεις καθημερινά πόσοι άλλοι πεθαίνουν σε διάφορους κλάδους πέραν των στρατιωτικών, πχ ΔΕΗ, εργάτες, ναυτικοί κτλ; Γιατί κανείς δεν μίλησε γι αυτό; Μήπως αξίζει λιγότερο η ζωή εκείνων;

          Τρίτον, μικρέ μπαμπουίνε, που μάλλον κανά 15χρονο θα είσαι ή κανένας άεργος καραβανάς, το επάγγελμα του στρατιωτικού κανονικά είναι λειτούργημα και στον όρκο που δίνουν, λέει ξεκάθαρα ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να υπερασπίζονται το Σύνταγμα και την εύρρυθμη λειτουργία του Κράτους ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ, χωρίς να περιμένουν εντολή από κηφήνες πολιτικούς. Μας έχουν κλέψει την πατρίδα, τα χουν κάνει όλα κουρέλια, οι Τούρκοι σουλατσάρουν στο Αιγαίο, οι Έλληνες πεινάνε και τα κοπρόσκυλα στον στρατό νοιάζονται μόνο για τα γαλόνια και τον μισθούλη τους και μαγειρεύουν στους λαθροεισβολείς κάνοντας τη Φιλιππινέζα τους, αντί να μπουουριάσουν τους προδότες και να τους παραδόσουν στον λαό για λαίκό δικαστήριο.

          Γι αυτούς μιλάω εγώ, κυρίως τους αξιωματικούς και τους υψηλόβαθμους γενικά. Και μη μου πεις την ηλίθια δικαιολογία ότι εκτελούν εντολές. Η ανθρωπιά και η ηθική σε κάποθες περιστάσεις είναι ανώτερες των εντολών. Άντε ξύπνα τώρα. Η Νέμεσις βλέπει και καταγράφει. Ο καθείς θα κριθεί σύμφωνα με τις πράξεις του (ή τις απραξίες του).

          1. “Πρώτον, δεν μίλησα εγώ για πυροσβέστες και αστυνομικούς (ξαναγύρνα τώρα στο Δημοτικό να μάθεις ανάγνωση ξανά για να δεις τι γράφω.)”
            τα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ (ΕΔ=Ένοπλες Δυνάμεις – ΣΑ = Σώματα Ασφαλείας. Ποιός είναι πρέπει να ξαναγυρίσει στο δημοτικό;;;
            Φαίνεται ότι έχεις ένα απύθμενο μίσος ειδικά για τους Στρατιωτικούς. Γράφεις γι’ αυτούς λες και είναι οι μόνοι που δίνουν όρκο σε αυτή την κοινωνία να είναι μαλάκες μία ζωή να τους γαμάνε και να μην μιλάνε.
            Αγαπητέ παπαγαλάκι οι καταστάσεις αλλάζουν και οι έχοντες νου εξύπνησαν.
            Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι για τους υψηλόβαθμους.
            Αρκετά ασχολήθηκα.

          2. Κανένα μίσος δεν έχω. Την αλήθεια λέω, που μπορεί να πονάει μεν κάποιους, αλλά είναι η αλήθεια, δεν φταίω εγώ. Και μιλάω για τους στρατιωτικούς σε αυτό μου το σχόλιο, επειδή ακριβώς αυτό είναι το θέμα του άρθρου. Δεν μπορώ να πλατιάσω αναφερόμενος σε κάθε κλάδο… νομίζω είναι λογικό αυτό.

            Εννοείται ότι ο καθένας από το πόστο του έχει τις δικές του (αναλογικά) ευθύνες, είτε είναι καθαρίστρια, νοσοκόμα, στρατιωτικός κτλ. Ειδικά όμως για τους στρατιωτικούς, που τους πέφτει βαρύτερη ευθύνη απέναντι στο έθνος, θα έπρεπε ήδη να είχαν οργανωθεί αυτοβούλως για την απελευθέρωση της πατρίδος, και με τον τρόπο αυτό να “συμπαρασύρουν” και όλους τους Έλληνες στον ύστατο αγώνα.

            Κατάλαβε, πως δεν έχω κανένα θέμα με τον κλάδο αυτό, αλλά μόνο με τα πουλημένα υψηλόβαθμα τσιράκια με τις ποδίτσες που υπηρετούν εκεί μέσα και είναι «άκαπνοι» τελείως.

            Δεν σε ξέρω, ελπίζω όμως να αγαπάς την Ελλάδα και κάποια στιγμή όλοι μας να εστιάσουμε περισσότερο σε αυτά που μας ενώνουν, παρά σε αυτά που μας χωρίζουν.

            Η δύναμις μεθ ημών. Ό,τι σπείραμε θα θερίσουμε μαζικά και ο καθένας χωριστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *