Διαφημίσεις

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!

Συγκλονίζεται η Γαλλία από άκρη σε άκρη με πρωτοφανείς ογκώδεις διαδηλώσεις να κλονίζουν τον Φρανσουά Ολάντ και την κυβέρνησή του. Σφοδρές συγκρούσεις ξέσπασαν σε Ναντ, Λυών,Τουλούζ, Μασσαλία, Παρίσι. Η Γαλλία μοιάζει με καζάνι που βράζει και φαίνεται ότι η υπομονή τελειώνει.

Τις τελευταίες ημέρες έλαβαν χώρα πάνω από 80 πορείες! Περίπου 170.000 εργαζόμενοι και φοιτητές ξεσηκώθηκαν στη Νάντ και διαδήλωσαν κατά των μέτρων λιτότητας. Ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας νέκρωσε ενώ εργατικές ενώσεις μαζί με φοιτητικές ξεχύθηκαν στους δρόμους δείχνοντας πως η ανοχή στα μέτρα λιτότητας τελειώνει.
Με σύνθημα «να αντιταχθούμε στη λιτότητα και να υπερασπιστούμε τις εναλλακτικές πολιτικές σε σχέση με εκείνη που ασκεί η κυβέρνηση και η ένωση Medef» των εργοδοτών κατέβηκαν χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους της Γαλλίας.

galia

Με πορείες στους δρόμους του Παρισιού διαδήλωσαν χιλιάδες άνθρωποι ζητώντας να σταματήσει η λιτότητα και το πάγωμα μισθών. Απορίας άξιον είναι γιατί οι διαδηλώσεις κατά της λιτότητας στη Γαλλία έχουν σχεδον αποκρυβεί από το σύνολο των ελληνικών ΜΜΕ ενώ φαίνεται ότι υπάρχει και τάση κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων

kosmos

france

realbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!”
  1. Η Γαλλία ακόμα δεν έχει υποστεί την φοροκαταιγίδα που θα έπρεπε λόγο των οικονομικών της να έχει υποστεί, και αυτό γιατί από το 2015 τόσο η Α. Μέρκελ όσο και Φ. Ολάντ, καταπάτησαν την Συνθήκη Μάαστριχ, υπέρ της Γαλλίας, ώστε τα βαριά οικονομικά μέτρα να αρχίσουν να εφαρμόζονται από το 2017 και μετά. Έτσι από το 2017 και μετά της Γαλλικές Προεδρικές εκλογές, έπονται τα καλύτερα.

    Και θα γίνει χαμός γιατί η Γαλλία (όπως και κάθε μεγάλη δύναμη) έχει κάποιο ανεξέλεγκτο τμήμα της που μπορεί να διαδραματίσει κάποιο σοβαρό ρόλο. Βεβαίως τις ταραχές στην Γαλλία θα πρέπει να τις συσχετίσουμε με το δημοψήφισμα στην Αγγλία!… αυτά τα 2 συσχετίζονται!

    Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να συγχέουμε την κατάσταση των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, με τους άλλους λαούς του πλανήτη… όπως βεβαίως και τους ηγέτες αυτού του λαού, πέραν της πολιτικής, θρησκευτικής, αξιωματικής η δικαστικής τους λειτουργίας, η αξιώματος… στην χώρα των φωτός, υπάρχει βαθύ σκοτάδι!!

    Αυτά.

  2. Κάτι γίνεται εδώ:
    Όλοι στους δρόμους και τις πλατείες!
    Σάββατο, 14 Μαΐου 2016, ώρα 6:00 μ.μ.
    προσυγκέντρωση στην πλ. Ομονοίας και πορεία προς την πλ. Συντάγματος
    Δεν θα φύγουμε μέχρι να φύγουν!
    http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016/05/blog-post_9.html

    Μπάνιο; αγώνα συγκεκριμένης μορφής; πιθανές επιλογές καί η μία καί η άλλη. Σού θυμίζω ότι μπορείς να επιλέξεις καί τα δύο ή κάτι άλλο.

    Ηλίας Α. Λυμπέρης

  3. ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΩΣ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ……ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΞΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΩΣ ΤΩΡΑ.ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΑΛΟ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ.

  4. “Απορίας άξιον είναι γιατί οι διαδηλώσεις κατά της λιτότητας στη Γαλλία έχουν σχεδον αποκρυβεί από το σύνολο των ελληνικών ΜΜΕ” ΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΙ ZOG (sionist occupued government) ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ… ΚΑΙ ΠΡΟΧΟΡΑΝΕ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΚΙ.

  5. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΙΩΝΕΣ.ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝΕ Ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ Ή ΓΙΑΤΊ ΈΧΟΥΝ ΦΡΆΓΚΑ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΕΠΕΣΕ ΣΥΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝΕ ΝΑ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ”…ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…ΑΘΑΝΑΤΟΣ.ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗ Η ΨΙΛΟΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *