15:20 - 13/05/2016

Ακόμα και η γηραιότερη στον κόσμο απεβίωσε σε ηλικία 116!!! Σου δείχνουν ότι τα “ελέγχουν όλα”….βγάλτε τους ψεύτες!

Διαφημίσεις

Ακόμα και η γηραιότερη στον κόσμο απεβίωσε σε ηλικία 116!!! Σου δείχνουν ότι τα “ελέγχουν όλα”….βγάλτε τους ψεύτες!

Ακόμα και ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, η Susannah Mushatt Jones πέθανε την Πέμπτη το βράδυ (τοπική ώρα) σε ηλικία 116 χρονών ή 911 γιατί όλα είναι ανάποδα στον πολιτισμό τους!

”Το ABC News αναφέρει ότι η Jones απεβίωσε στο γηροκομείο όπου έζησε για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η ακριβής αιτία του θανάτου δεν είναι γνωστή. Η γυναίκα γεννήθηκε στις 6 Ιούλη 1899 κοντά στο Μοντγκόμερι.”

Και οι προγραμματιστές της μάζας συνεχίζουν: “Όταν ρώτησαν την Jones στα 116 γενέθλιά της ποιο είναι το μυστικό της, είπε, “ο ύπνος”. Δεν έχω καπνίσει ποτέ δεν έπινα και πάντα είχα «αγάπη και θετική ενέργεια.”

Αλλά το μίσος που θρέφει η ελιτ… που ελέγχει την είδηση σ’ αυτόν εδώ τον κόσμο… συνεχίζει να σκορπάει μίσος θυμίζοντας στο υποσυνείδητο της μάζας ότι η Jones δεν είναι η μοναδική περίπτωση του 911… και πάει ακόμα παρα κάτω:
“Η 116-χρονη Emma Morano από τη Βερμπάνια της Ιταλίας είναι σήμερα η γηραιότερη στον κόσμο. Είναι η μοναδική γυναίκα στον κόσμο που γεννήθηκε πριν το 1900.”

Οι ειδήσεις τους δεν είναι μόνο ψευδείς…αλλά είναι και οι δηλώσεις καταστροφής του ανθρώπινου γένους… επηρεάζοντας το υποσυνείδητο και χειραγωγώντας την βούληση μας… προετοιμάζοντας το επόμενο γεγονός του σοκ και δέους.

Βγάλτε τους ψεύτες!

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 05/13/2016 @ 6:00 ΜΜ

    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ 112 ΕΤΩΝ.ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 60-65 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 4-5ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΛΑΜΕ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 117 ΕΤΩΝ.

  2. Ανώνυμος 05/14/2016 @ 12:09 ΜΜ

    1899….999

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*