Διαφημίσεις

Το ορυκτο αυτο διάλυμα βοηθάει σε πολλές παθήσεις και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Οι μεγαλοφαρμακευτικές δεν ενδιαφέρονται για την υγειά του πληθυσμού φυσικά, αλλά για τα κέρδη τους.

Γι’αυτό και παρέχοντας ένα φαρμακευτικό σκεύασμα που λύνει ή απαλύνει τα συμπτώματα ενός προβλήματος, ανακύπτουν εκ της λήψης τους, άλλα… (οι παρενέργειες αναγράφονται στα φαρμακευτικά σκευάσματα). Δεν θεωρώ τυχαίο που πολεμούν άγρια, το ΜΜΣ.

Προφανώς απειλεί την κερδοσκοπία τους. Ο άγριος πόλεμος που τώρα έχουν εξαπολύσει και με διώξεις, καταδεικνύει
πως το διάλυμα αυτό που ΔΕΝ είναι “φάρμακο” (φαρμάκι) ειναι αποτελεσματικό. Αν δεν ήταν, δεν θα έδιναν
σημασία, και σίγουρα δε θα έμπαιναν στα έξοδα να κινήσουν νομικές διαδικασίες…
https://www.youtube.com/watch?v=tn5MH3bvQUI
Σχετικά λινκς για το συγκεκριμένο παρασκεύασμα::

Πρώτο και βασικότερο, εδώ:
http://jimhumble.biz/site/index.php

όπου θα βρείτε προσωπικές σημειώσεις του Χαμπλ, και τα πρωτόκολλα αγωγών με το MMS

άλλα σχετικά σάιτς:
http://miracle-mineral-supplement.com

http://miraclemineral.org

http://humblemiracle.com

https://en.wikipedia.org/wiki/Miracle…

για βοήθεια στον Ντάνιελ εδώ http://standbydaniel.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΜΜS Τι είναι και γιατί το κυνηγούν θεοί και δαίμονες”
    1. Tα Κ. Ν. ανέβασαν το συγκεεκριμένο τόπικ στις 23:19 το βίντεο διαρκεί μιαμιση ώρα. Εσύ έγραψες αυτή τη συμπερασματάρα, στις 23:50. ΑΝ υποθέσουμε πως άρχισες να το βλέπεις με το που ανέβηκε εδώ το θέμα, το είδες και “αποφάνθηκες” μέσα σε μισή ώρα! Ουάου! εκπληκτικό! Τύφλα να’χουν οι ιδιοφυίες! Για ταχυ-ανάγνωση έχω ακουστα… για ταχυ-παρακολούθηση βιντεο δε γνωρίζω.
      Πες μας τι πίνεις για να το κάνουμε κι εμείς και να γλυτώνουμε πολύτιμο χρονο βρε αδερφέ 😛

  1. ΒΑΣΟΥΛΑ Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ,ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ MMS. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Κ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Κ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ-ΨΥΧΗ…ΔΕ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΑ “LIKE” ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ’ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ..ΑΧ……Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ…ΒΑΣΟΥΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

    1. Δεν έχω κάτι άλλο να πω καλή μου Εβίτα. Ό,τι είχα να πω, το είπα στην εισαγωγή του βίντεο. Το μόνο που θα μπορούσα ίσως να συμπληρώσω έχει να κάνει με τις μεγαλοφαρμακευτικές… Η λέξη “φαρμάκι” (απόλυτα συνυφασμένη με το “φάρμακο”) δεν προέκυψε στην γλώσσα μας τυχαία… Και ο νοών νοείτω!

  2. Καλησπέρα σας κυρία Βασούλα είδα το βίντεο που ανεβάσατε για τό mms και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε πως να το προμηθευτώ και πώς να το χρησιμοποιήσω πρόκειται για την σύζυγό μου σήμερα μας είπε ο γιατρός ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και έχει κάνει μετάσταση στο συκώτι είναι 43 χρονών αύριο θα κάνει την πρώτη χημειοθεραπεία γιατρός μας είπε ότι δεν είναι ιάσιμο και μιλάει για παράταση ένα με ενάμιση χρόνο όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος είναι πολύτιμος σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek