Διαφημίσεις

Παράσημο για το σκύλο ήρωα, Λούκα

Στην Νέα Υόρκη απονεμήθηκε μετάλλιο για το σκύλο θαύμα Λούκα, το γερμανικό τσοπανόσκυλο από τις ΗΠΑ, έλαβε στο Λονδίνο το υψηλότερο μετάλλιο στον κόσμο για ζώα.

Η Λούκα έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 400 αποστολές στο Αφγανιστάν και το Ιράκ. Λόγω του σκύλου στρατιώτη κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αυτών των συχνά επικίνδυνων αποστολών. Ειδικά ο Λούκα, σύμφωνα με τους εκπαιδευτές του έσωσε πολλές ζωές αμερικανών πεζοναυτών.

Η σκύλα ήρωας, που συνολικά εντόπισε πάνω απο 40 βόμβες δεν βγήκε αλώβητος από τον πόλεμο των αφεντικών του. Κατά τη διάρκεια μιας από τις περιπολίες με πεζοναύτες το 2012 στο Αφγανιστάν η Λούκα βρήκε μια βόμβα και μπόρεσαν να την εξουδετερώσουν επιτυχώς. Μόνο που λίγο αργότερα μία άλλη βόμβα ανατινάχθηκε με αποτέλεσμα να χάσει ένα από τα πόδια της. Υπέφερε επίσης απο σοβαρά εγκαύματα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο “Παράσημο για το σκύλο ήρωα, Λούκα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *