Διαφημίσεις

ΜΗΝ ΒΑΦΕΤΕ ΞΑΝΘΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ…ΒΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ!

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η αστυνομία στην Βιέννη της Αυστρίας με ανακοίνωση της προειδοποιεί πλέον τις γυναίκες που έχουν ξανθά μαλλιά, να τα βάφουν μαύρα για να… φαίνονται λιγότερο ελκυστικές στους μουσουλμάνους βιαστές! Επίσης τις προτρέπουν να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες τη νύχτα για να αποφύγουν επιθέσεις και βιασμούς από τους λαθροεισβολείς.

Αυτή η επίσημη «προτροπή-συμβουλή» δόθηκε και σε μια κοπέλα, η οποία κατά σύμπτωση είναι μισή Ιρακινή, αφότου δέχτηκε επίθεση από τέσσερις Αφγανούς στο σιδηροδρομικό σταθμό Westbahnhof την προηγούμενη εβδομάδα.

ksanthia

Σύμφωνα με την Αυστριακή εφημερίδα Heute, η 20χρονη φοιτήτρια νοσηλεύτηκε μετά την επίθεση στην οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας. «Στεκόμουν στην πλατφόρμα του σταθμού περιμένοντας το τρένο όταν ένας άντρας ήρθε προς το μέρος μου και μου μίλησε σε ξένη γλώσσα», είπε η κοπέλα η οποία ταυτοποιείται μόνο με το αρχικό της όνομα Sabina.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΜΗΝ ΒΑΦΕΤΕ ΞΑΝΘΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ…ΒΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ!”
  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ.ΑΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ)ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.
    ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΣΤΑΖΕ ΜΕΛΙ.50 ΕΚ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Η ΜΙΑ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΥΛΑΣΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΦΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ “ΓΟΥΣΤΑ” ΤΟΥΣ.ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ κ.ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ…ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ…ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΚΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΒΟΝΤΑΙ.

  2. Προτείνω να βάψουμε τις ψ@λοτριχες μας ξανθές…… θα μας τρελάνουν στα τσιμπούκια τα αφγανο–πακιστανά…..

    άει στο διάολο πια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *