Διαφημίσεις

Επεισόδια έξω από τη Βουλή διέλυσαν τη συγκέντρωση – Βροχή οι μολότοφ και οι κρότου λάμψης

Λίγο μετά τις 20:30 επικράτησε ένταση, όταν ομάδα κουκουλοφόρων εκτόξευε βόμβες μολότοφ και αντικείμενα κατά ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια. Μετά από λίγα λεπτά οι τελευταίοι απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης απωθώντας τους αντιεξουσιαστές.

Μετά το επεισόδιο, η παρουσία των διαδηλωτών μειώθηκε αισθητά.

Ωστόσο μια περίεργη σκηνή κατέγραψε (άθελα του) ο φακός του MEGA.

Κουκουλοφόροι «κάνουν τη δουλειά τους» πετώντας βόμβες μολότωφ, οι αστυνομικοί των ΜΑΤ πάνε να αντεπιτεθούν, αλλά ένας κουκουλοφόρος μοιάζει σαν να ζητάει τα ρέστα από τον αστυνομικό και μετά βγάζει την κουκούλα σαν να θέλει έτσι να ταυτοποιηθεί καλλίτερα.

Δείτε το βίντεο (0:15)

i-gata



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Γιατί αποκαλύπτεται ο κουκουλοφόρος στα ΜΑΤ;”
  1. Πόσες φορές θέλετε να τα ξαναπούμε;;
    ΜΑΤ και κουκουλοφόροι είναι πιόνια του συστήματος και αλληλοεπιδρούν πάντα άριστα για να “διαλύουν” πορείες – διαμαρτυρίες – συγκεντρώσεις κλπ” όταν πάνε να “ξεφύγουν”.
    Όσοι έχουν παρεβρεθεί σε πορείες κλπ μπορούν άνετα να το επιβεβαιώσουν.

  2. “Στον δικό σας ρε μαλάκες θα ρίξετε;” Κάπως έτσι μου μοιάζει να λέει… και μετά κάνανε πίσω οι ματατζήδες

  3. triklopodia.gr/%CE%BF-%CE%BA-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%C2%A8%CF%83%CF%86%CE%AE%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%C2%A8-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%B1/

  4. Ας οργανωθούμε κι εμεις και την επόμενη φορά ας ειμαστε έτοιμοι. Μόλις δουμε τους ……αντιεξουσιαστές-πρακτορες, ας τους ορμήσουμε.
    Πάτε στοίχημα πως τα ΜΑΤ θα τρέξουν να τους σώσουν;;;;;
    Αλλα που να οργανωθούμε, ο καθένας βαράει αλλο ντέφι, γι αυτο εξ αλλου κανουν οτι κανουν.

  5. TO BINTEO EINAI ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΦΩΤΗΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΑΡΧΑΙΕΣ” ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ-ΜΑΤ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ…ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ…

    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ: “Δείτε το βίντεο (0:15)”
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΑ 15sec ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ (και απο οσο εχω δει το εχουν αναμεταδωσει απαντες!!!) ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 16sec ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΕ “ΑΣΧΕΤΑ”.
    ΜΙΛΑΜΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ…

    ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΟ 16 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ…ΧΑΘΗΚΕ!!!
    ΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ (και περνανε τελιλκα) ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ‘Η ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΔΩ…
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *