ÁÈÇÍÁ-ÁÕÔÏÄÉÏÉÊÇÔÉÊÅÓ ÅÊËÏÃÅÓ-ÓÔÉÃÌÉÏÔÕÐÁ ØÇØÏÖÏÑÉÁÓ Â´ ÃÕÑÏÓ (ICON PRESS / ËÉÁÊÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)
Διαφημίσεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ;

Ο κος Λεβέντης είπε ότι το νομοσχέδιο θα “περάσει” σήμερα από τους 153, αλλά από αύριο θα αρχίσουν οι παραιτήσεις βουλευτών. «Θα υπάρξει Σακελλαριάδα εκ των υστέρων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης. «Το DNA του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων και των μεταρρυθμίσεων».

Επίσης υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει ήδη να πάει σε εκλογές!

«Μέχρι εδώ μπορεί και θέλει να δραπετεύσει. Θα έρθει ο Μητσοτάκης και μετά από 2 μήνες θα πέσει και αυτός», δήλωσε Βασίλης Λεβέντης.

Για τα μέτρα είπε ότι «αυτά δεν τα προτείνουν οι ξένοι. Αυτά τα κάνει από το κεφάλι του ο Κατρούγκαλος. Δεν του είπαν οι ξένοι, κόψε το ΕΚΑΣ».

Δήλωσε επίσης ότι δεν πρόκειται να στηρίξει το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό. «Δεν τα ψηφίζω γιατί είναι ανήθικα. Σε κανένα κράτος της γης δεν υπάρχουν δύο συντάξεις. Ο Έλληνας πρέπει να παίρνει μία σύνταξη. Δεν θα πάω εγώ να ψηφίσω τις τρέλες του Κατρούγκαλου! Δεν θα το ανεχτώ».

http://epikairotita.gr/peftei-i-kivernisi-ekloges-2016/#ixzz485ipLuhc



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Έκτακτο: Πέφτει η κυβέρνηση σήμερα, αύριο θα παραιτηθούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πάμε για εκλογές είπε ο…”
  1. Ο Λεβεντής είναι Προφήτης εδώ και 25 χρόνια και χωρίς θεικά οράματα -αλλά βλέπετε αυτός δεν φουμάρει λιβάνι ……και κα΄τι ακόμα ο Τεράστιος Νοστράδαμος γιατί δεν αναφέρεται τόσο πολύ;
    Επειδη δεν είναι Ορτοντόξ βρε !!Μιλάμε ότι Κοσμάς,Παίσιος,Ιωσήφ δεν πιάνουν μία μπροστά του .

    1. Γλύφτης είναι ο Λεβέντης, θα δείς που θα μπεί στη συγκυβέρνηση Μητσοτάκη, ή θα διαλυθεί για δώσει αυτό το 2,5% με 3% στη ΝΔ.

  2. Ας γράψουμε την γνώμη μας….

    Οι ξένοι δεν μας ζητάνε το πως και που θα εφαρμοστούν τα οικονομικά μέτρα! Απλά οι ξένοι μας ζητάνε να εφαρμόσει ο Πρωθυπουργός τα 14 δις € νέα οικονομικά μέτρα που ΥΠΕΓΡΑΨΕ, + κάποιες νέες οικονομικές εγγυήσεις ώστε αυτά τα οικονομικά μέτρα να μην αποτύχουν κατά την… εφαρμογή τους!

    Η πρόσφατη φράση του Σόϊμπλε “είναι η εφαρμογή ηλίθιε”, αποτελεί την κορωνίδα των υπογεγραμμένων οικονομικών μέτρων στο χαρτί.

    Το πως και που θα εφαρμοστούν… είναι θέμα των υπουργών του Πρωθυπουργού.

    Έτσι μέσα σε αυτό κλίμα ο Κατρούγκαλος (βλαμμένους έχει η χώρα των Ελλήνων, αυτός βρέθηκε) κόβει από εδώ, κόβει από εκεί και κάπως έτσι φτιάχνει το νέο κουστούμι.

    Και ο μνημονιακός Β. Λεβέντης να ήταν στα πράγματα… ακριβώς τα ίδια θα έκανε, εάν και εφόσον ήθελε να παραμείνει Πρωθυπουργός, πάντα για το καλό της παρτίδας και του λαού!… εξ’ άλλου από βλαμμένους έχει stock η χώρα των Ελλήνων.

    Τα περισσότερα κόμματα της Βουλής και οι βουλευτές…. δεν είναι αντίθετοι με τους Τσίπρα – Καμμένο, επειδή δεν τα κάνουν σωστά! Είναι αντίθετοι επειδή δεν θα τα κάνουν αυτοί!!! Κάπου εκεί κινείται και ο Β. Λεβέντης κ.λ.π.

    Ο γράφων αν και αντιμνημονιακός, είναι υπέρ των οικονομικών μέτρων… αλλά και των υπολοίπων που είναι να έρθουν!!! Και αυτό μέχρι να αναγκαστεί, να αποκτήσει μερική συνείδηση, ο μαλάκας που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων.

    Ο ιδιωτικός τομέας έχει κλείσει… οι μόνοι που έχουν ακόμα κρέας, είναι οι συνταξιούχοι και οι δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι… πούτσα ατελείωτη!

    Αυτά.

    1. …΄΄ Κρεας ΄΄ εχουν ακομη παρα πολλοι Ελληνες και οχι μονο οι συνταξιουχοι..αυτο ειναι φυση αδυνατον να μην το γνωριζουν οι Κυβερνωντες εχοντας προσβαση στους καταθετικους λογαριασμους των πολιτων.
      Αλοιμονο στον συνταξιουχο των 3οο και 12οο ευρω που απο την ατυχια του δεν καταφερε να εχει ΄΄ αποθεμα ΄΄ και αλλου ειδους εσοδα.Σ΄αυτην την κατηγορια ανηκω 62 χρονων και δυστυχως φυτοζωω .

      1. Αγαπητέ μου… εάν και εφόσον είσαι από τους συνταξιούχους των 800 € και άνω… ακόμα δεν φυτοζωείς!… εάν σκεφτείς το μέγεθος του βασικού μισθού στον ιδιωτικό τομέα… σε συνάφεια του ότι ο διαχειριστής των χρημάτων σου (το κράτος) έχει καταστραφεί, και έχει πτωχεύσει βάση σχεδίου.

        Αλλά όπως και να έχει, θα πρέπει να ετοιμάζεσαι… διότι το να φυτοζωείς, είναι το καλύτερο σενάριο.

        Αυτά.

        1. Φιλε Αυτα
          Για να ζει καποιος ανθρωπος αξιοπρεπως και ειναι μονος του θα πρεπει να εχει τουλαχιστον 1000 με 1500 ευρω το μηνα δικο του σπιτι και αν ειναι σε μικρη επαρχια που δεν υπαρχουν συγκοινωνιες θα πρεπει να εχει και ενα αυτοκινητο και τουλαχιστον 30.000 χιλιαδες ευρω στη ακρη για εκτακτες αναγκες,,
          πες μου σε παρακαλω χρυσε μου ανθρωπε με 8οο ευρω το μηνα περα απο τα στοιχειωδη τι αλλο μπορεις να κανεις΄΄ πως να φτιαξεις ζημιες ειδων και σπιτιου΄΄ πως να φτιαξεις δοντια΄΄ πως να πας σε νοσοκομειο που ειναι μακρυα και θελεις τουλαχιστον 60 ευρω για εισητηρια πως να ανταποκριθεις σε κοινωνικες υποχρεωσεις και χιλια αλλα΄΄
          ενταξει να ζουμε στο περιθωριο κατα την γνωμη σου απο τα 60 μας επειδη δεν μαθαμε να κλεβουμε΄΄
          Μην τυχουν σε ανθρωπο αναποδιες και ατυχιες να μην εχει ασθενη χωρις συνταξη να φροντιζει και οποιος τα εχει αυτα ξερει πολλυ καλα τι εννοω οταν λεω φυτοζωω..Σ΄αυτο τον κοσμο που ηλθαμε πρεπει να εχουμ Κρατος δικαιου και να μπορουν ολοι να περνουν ανθρωπινα… αλλιως σε μια σπηλια στο βουνο να μην τον βλεπει και να μην βλεπει κανεναν.
          Ηανθρωποφαγια σου [ που ξεχωριζεις τους ανθρωπους σε εργαζομενους στο δημοσιο και στον ιδιωτικο τομεα } δεν μου αρεσει..
          Τις ευχες μου σ΄αυτους που υποφερουν.Που υποφερουν πραγματικα επειδη δεν εχουν εισοδηματα .

          ΄

          1. ΓΙΑΤΡΕ ΥΠΟΦΕΡΩ ΕΧΩ ΚΑΡΚΙΝΟ—
            ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ—–

            ΕΤΣΙ Ο Αυτα ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟ..
            ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

  3. ΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΝΙΚΑ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ – ΣΚΥΛΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΩΝ Ή ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙ[Ω]ΝΙΣΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΥΠΟΡΩΝ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ – ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ISIS, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *