Διαφημίσεις

Πικρές γιορτές έκαναν χιλιάδες Έλληνες αφού όταν πήγαν να κάνουν αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ διαπίστωσαν ότι τα λεφτά τους είχαν κάνει φτερά.

Από τα μέσα Απριλίου έχει τεθεί σε εφαρμογή μια οδηγία στις τράπεζες, σύμφωνα με την οποία ακόμα και αν έχει δηλωθεί ως ακατάσχετος, πλέον δεν μετρούν οι καταθέσεις ανά πράξη, αλλά εν συνόλο, με αποτέλεσμα όταν συγκεντρωτικά περάσουν οι καταθέσεις τα 1250, τα ποσά από εκεί και πάνω κατάσχονται στο 100%.

Όπως με πληροφόρησαν αρκετοί φίλοι οι τράπεζες σε αγαστή συνεργασία με την εφορία κατάσχεσαν ακόμα και τα εμβάσματα που τους έστειλα οι γονείς από τα χωριά και φίλοι – συγγενείς που ήταν για να περάσουν ανθρώπινες τις γιορτές του Πάσχα, με αποτέλεσμα δεκάδες συνάνθρωποι μας, να κάνουν πικρό Πάσχα και κοφτό μακαρονάκι…

Και τα χειρότερα φίλοι μου έρχονται…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Κατάσχεσαν από χιλιάδες Έλληνες ακόμα και τα εμβάσματα-δωρεές για να περάσουν τις γιορτές”
  1. Θέλεις να στείλεις χρήματα σε κάποιον δικό σου στο εσωτερικό;…

    Κάνεις ένα γράμμα, βάζεις ενδιάμεσα τα χρήματα, κλείνεις καλά τον φάκελο… και τον ταχυδρομείς! Τόσο απλά…

    Είναι άγνωστο το πως έχουν μάθει έτσι οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων… πριν από 15 μόλις χρόνια, όλες οι χρηματικές συναλλαγές πως γινόντουσαν; Η χέρι με χέρι… η μέσω του ταχυδρομείου… οι τράπεζες μας ήταν άγνωστες!

    Αλλά τα τελευταία 15 χρόνια καλόμαθε η γριά στα σύκα!… μόνο που από τα πολλά σύκα την έχει πάει κόψιμο… και δεν λέει να τα σταματήσει!!… η δύναμη της συνήθειας.

    Πολύ καλά κάνουν οι τράπεζες, να συνεχίσουν έτσι! Του χρόνου την Ανάσταση… ούτε κοφτό μακαρονάκι!!

    Αυτά.

    1. Υπάρχουν και οι ταχυδρομικές επιταγές, ακόμα δεν τους έχουν βάλει χέρι και δεν έχουν και κάπιταλ κοντρόλ.

      Στον φάκελο, τα χρήματα καλό είναι να μπαίνουν μέσα σε ένα διπλωμένο καρμπόν ώστε να μην ανιχνεύονται και να αποστέλονται ως ασφαλισμένη επιστολή, διότι είναι παράνομη η ταχυδρόμηση χαρτονομισμάτων και αν ανιχνευθούν κατάσχονται (αυτό είναι συμβουλή από ανώτερο υπάλληλο ταχυδρομείου, ο ίδιος έτσι στέλνει χρήματα).

      Υπάρχουν και οι εταιρίες κούριερ, πάλι με καρμπόν και αποστολή ως “έγγραφα”.

      Όποιος εξακολουθεί να συναλλάσεται με τράπεζες, είναι πολύ μεγάλο ζόμπι (εκτός από τις περιπτώσεις που είναι αναγκασμένος και δεν μπορεί να κάνει αλλοιώς, εννοείται).

    2. Συμφωνώ, στείλτε με ΚΤΕΛ ή με καράβι δεματάκι με διάφορα χαρτικά, αν και δεν περνάν έλεγχο στη Ελλάδα τα εσωτερικά δέματα, για να βοηθήσετε αυτούς που θέλετε.
      Μέσα στα πράγμαεα για αποστολή βάζετε ότι προαιρείσθε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *