19:43 - 27/04/2016

Σε κρατάνε γερά και σου σφίγγουν τους όρχεις (Β’ ΜΕΡΟΣ)

Διαφημίσεις

Σε κρατάνε γερά και σου σφίγγουν τους όρχεις (Β’ ΜΕΡΟΣ)

Την στιγμή που σε κρατάνε με το μαχαίρι στο λαιμό και σου σφίγγουν τους όρχεις για να πληρώνεις φορολογία στους Ιησουΐτες τραπεζικούς (Ντραγκι, βαν Ρομπάι, Πάπας) η BIS απαλλάσσεται από την ελβετική φορολογία. Οι εργαζόμενοι τους δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος, λαμβάνοντας αστρονομικά ποσά που δεν έχεις ακούσει ποτέ στη ζωή σου!

Οι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της, απολαμβάνουν ένα ειδικό νομικό προνόμιο, παρόμοιο με αυτό των διπλωματών. Αυτό σημαίνει για παράδειγμα ότι οι αποσκευές τους δεν ελέγχονται, αλλά και ότι έχουν μια δια βίου ασυλία σύμφωνα με το ελβετικό δίκαιο για όλες τις ενέργειές τους κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Η BIS δεν ασχολείται με εθνικότητες, ενα απλό παράδειγμα είναι αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου όταν συνεργαζόταν με τη γερμανική Reichsbank. Δέχτηκε το χρυσό που λεηλάτησαν οι ναζί και διενεργούσε όλες τις ξένες συναλλαγές για τους Ναζί. Φυσικά, όλα αυτα είναι γνωστά στην Ουάσιγκτον και το Λονδίνο, αλλά το γεγονός ότι οι σύμμαχοι στρατιώτες σκότωναν λίγα χιλιόμετρα από τη Βασιλεία τους Γερμανούς στρατιώτες πολεμώντας ο ένας τον άλλον μέχρι θανάτου, δεν ήταν εμπόδιο στην λειτουργία της BIS. Οι διαφορετικές εθνικότητες και οι πολίτες γενικά δεν έχουν καμία αξία όσο ο διεθνής οικονομικός έλεγχος του κόσμου.

Για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ, ο πρόεδρος της τράπεζας εκείνη την εποχή, ήταν ο Thomas McKittrick που ήταν Αμερικανός. Ο γενικός διευθυντής, ήταν ο Roger Auboin, που ήταν Γάλλος και ο βοηθός του γενικού διευθυντή, ήταν ο Hechler, που ήταν μέλος του ναζιστικού κόμματος και υπέγραφε τις επιστολές του κατά την αλληλογραφία του με “Heil Hitler».

Στη δεκαετία του ’30 ένας Αμερικανός δημοσιογράφος της εφημερίδας New York Times είχε γράψει για την κουλτούρα της μυστικότητας της BIS. Ηταν τόσο μεγάλη, και δεν τον άφησαν να μπει στη διάσκεψη παρά μόνο μετά είχε τελειώσει και όλα τα μέλη της είχαν φύγει.

Από τότε μέχρι και τώρα δεν έχει αλλαξιε τίποτα. Συναντιούνται 2 φορές το μήνα και απαγορεύονται οι δημοσιογράφοι στο κτίριο.
biz_basel-bank-international-settlements
Τα μέλη της BIS σπάνια θα βγουν στις ειδήσεις και αποφεύγουν όσο είναι δυνατόν τον Τύπο. Ακόμα και η κίνηση διαμαρτυρίας, όπως η Occupy Wall Street, αποφεύγουν την BIS. Γιατί άραγε;;;

Την στιγμή που αυτοί χρηματοδοτούν όλους τους πολέμους και κερδίζουν από αυτούς, καταστρέφουν οικονομίες για να ξανακερδίσουν πουλώντας το βίος τους… δες Ελλάδα…κανεις δεν λέει κουβέντα για τους Κεντρικούς Τραπεζίτες! Ο Τσίπρας πήγε πρώτα να προσκυνήσει τον Πάπα Ιησουΐτη, ο Ντραγκι διαχειρίζεται την ΕΚΤ και είναι επίσης Ιησουΐτης, ο τέως πρόεδρος της ΕΕ, ο βαν Ρομπάι είναι Ιησουΐτης, ο Μπαρόσο είναι Ιησουΐτης…. και άλλοι πολλοί που κινούν τα νήματα του μέλλοντος μας.

Όλα αυτά που περνάει ο λαός μας και η χώρα μας οφείλονται στους πολιτικούς μας αλλά και σε αυτή εδώ την οργανωμένη οικονομική ληστοσυμμορία των Κεντρικών Τραπεζιτών.

Θα συνεχίσεις να πληρώνεις φόρους σε αυτές τις τρομοκρατικές οργανώσεις;

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. αγαπητο μου κορακι

    ο μπαροζο δεν ειναι Ιησουιτης αλλα πρωην Μαοικος!!!
    Ξερεις ειναι αυτοι οι τυποι που διεισδυουν μεσα στο συστημα με σκοπο να το αλλαξουν και στο τελος το συστημα τους ρουφαει!!!!
    μολις πηρε το χαρτακι και την πρωθυπουργια τα ξεχασε ολα

    ο Ρομπαι ειναι φλαμανδος προτεσταντης αρα δεν μπορει να ειναι Ιησουιτης …

    O Nτραγκι ειναι πρωην τροτσκιστης [χαρτης τωρα]αρα ουτε και αυτος ειναι Ιησουης

    ιησουιτης ειναι μονο ο Παπας ,αλλα μονο αυτος φτανει και περισσευει..εχει ολο το χαρτι της γης…

    σε ολα τα αλλα που γραφεις ειμαι μεσα….

    ς

    • ΦΙΛΕ ΠΑΝΔΑΡΕ…ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ…ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
      ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ…
      Who are those people that Van Rompuy, himself schooled by the Jesuits at Sint-Jan Berchman College in Brussels, was talking about? First of all, there is José Manuel Barroso, President of the European Commission. Secondly, there is Jean-Claude Juncker, Prime minister of Luxembourg and Chairman of the Euro group. Van Rompuy also mentions the President of the European Central Bank (ECB), Mario Draghi, who was schooled in the Roman Jesuit College Instituto Massimiliano Massimo. The Italian Prime Minister Mario Monti and his Spanish collegue Mariano Rajoy have also been shaped by Jesuit colleges, Van Rompuy cheerfully added. Fortunately there is Angela Merkel, the stubborn daughter of a vicar from the former DDR, to act as a counterweight.
      http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*