Διαφημίσεις

ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι πολύ χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις των μουσουλμάνων λαθρό μόλις βλέπουν σταυρό και μάλιστα σε ανθρώπους που πηγαίνουν για να τους βοηθήσουν!

ieronymos-xoris-stavro

Είχαμε το παράδειγμα του μητροπολίτη Πειραιώς που όταν επισκέφτηκε τον καταυλισμό στο λιμάνι του Πειραιά του επιτεθήκαν για να βγάλει τον σταυρό από πιάνω του. Φυσικά ο άξιος ιεράρχης αρνήθηκε με έντονο τρόπο, (ενώ ο αρχιεπίσκοπος τα… πέταξε όλα από πάνω του.)

Είχαμε και το παράδειγμα κάποιου λαθρό που ήθελε να βγει η εικόνα της Παναγίας από το δωμάτιο ου νοσηλεύονταν και η γυναίκα του γέννησε στην συνέχεια ένα τυφλό παιδί.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!”
  1. Ο σταυρός συμβολίζει την ορθοδοξία και αυτό είναι που κάνει έξαλλους τους ερπετοσιωνιστές μισθοφόρους οι οποίοι δεν θέλουν καν ν’ ακούσουν για την ευρασιατική αρκούδα και το αθωνικό περιβόλι.

    Τα καθάρματα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να επιταχύνουν τις εξελίξεις μετά τις υποκλοπές του Κρεμλίνου σε βάρος της Μπίλντερμπεργκ. Δίνουν άλλοθι στο ΝΑΤΟ για να χτυπήσει την Ελλάδα με πυρηνικά με πρόσχημα το χρέος-απάτη που η ίδια η Γκόλντμαν έθρεψε με τα αμαρτωλό ομόλογο του Ααρών Αβούρι και το κεφαλαιακό εμπάργκο που επιβλήθηκε σε αντίποινα για την άρνηση του πόπολου ν’ αποδεχτεί την αφαίμαξή του από τα τραπεζαλήτικα μεγαλολαμόγια.

  2. Το όλο σκηνικό μυρίζει στήσιμο, ξέρουν ότι ο σταυρος ενοχλεί, είναι βαλτοί οι τάχα μου εθελοντές να επιδεικνύουν το σύμβολο για να ενοχλεί, επίσης είναι βαλτοί και αυτοί που δεν δέχονται την βοήθεια και αντιδρούν ακραία βλέποντας τον σταυρο.

    Δεν είναι δυνατόν να έχει κάποιος ανάγκη για βοήθεια και να μην την δέχεται όταν του την προσφέρουν χωρίς αντάλλαγμα. κάτι βρωμάει.

    Νομίζω ότι θα συνεχιστεί αυτό το παρατράγουδο για αρκετό καιρό ακόμα, μέχρι να αρχίσουμε να κάνουμε υποχωρήσεις στα πάντα σχετικά με τον σταυρο. Βλέπετε το περνούν στα αστεία το όλο θέμα, έτσι στα αστεία θα το πάρουν όταν θα αρχίσουν να αφαιρούν τον σταυρο. ξέρουν τι κάνουν.

  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.

  4. ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΞΥΔΑΚΙ.ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ…
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΑΣΕΤΕ…ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΠΙΣΩ.ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ.ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ…ΑΠΟ ΕΚΕΙ…

  5. Αυτό το πράγμα με τον σταυρό, αυτοί οι τσαμπουκάδες και οι απαιτήσεις, επιβεβαιώνουν περίτρανα ότι η συντριπτική πλειονότητα των εισερχομενων είναι σταλμένοι και πληρωμένοι για να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας. ΤΟΣΟ πολύ τελικά μας φοβούνται παρά το χάλι που βιώνουμε, ΤΟΣΟ πολύ δεν μας αντέχουν. Χαιρετίσματα στον κύριο Σόρος και στη σατανόπληκτη κομπανία του. Αυτή η σχεδιάρα που έχουν εξυφάνει δε θα πετύχει, όπως δεν πέτυχε μέσα στις χιλιετηρίδες που πάλεψαν να μας εξαφανίσουν απ’το χάρτη, με μίσος. Να πάνε στο θεό τους λοιπόν, στο διάβολο!

  6. ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ)ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΦΙΛΟΥΣΑΝ…ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΞΕΡΩ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΕΣ…ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.ΕΙΧΕ ΨΥΧΗ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΕΝΩΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ 15ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *