Διαφημίσεις

Σε κρατάνε γερά και σου σφίγγουν τους όρχεις

Μέσα από το πέρασμα του χρόνου μια ομάδα τραπεζιτών κατάφερε να ελέγξει απόλυτα τον κόσμο και να τον ελέγχει μέχρι την “αιωνιότητα” σε περίπτωση που κανείς δεν καταφέρει να βγει από την παγίδα τους.

Πραγματικά αναφέρομαι σε ένα εντυπωσιακό γεγονός, δηλαδή ότι αυτός ο έλεγχος γίνεται απο μια μικρή ομάδα ανθρώπων που από μονοι τους το δημιούργησαν το “δικαιώμα” να ελέγχουν την ροή του χρήματος… να το εκτυπώνουν και να καθορίζουν εαν υπάρχει αντίκρισμα χρυσού από πίσω ή όχι.

Αναφέρομαι για μια μικρή ομάδα τραπεζιτών που έχουν τον απόλυτο έλεγχο 7 δισεκατομμυρίων πολιτών στον κόσμο!!! Αναφέρομαι σε μια μικρή επίλεκτη ομάδα ανθρώπων που εργάζονται πυρετωδώς επάνω στην αφαίμαξη των λαών…το οικονομικό ίδρυμα τους ονομάζεται η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) .

Αυτή η ομάδα τραπεζιτών ελέγχει στην πραγματικότητα όλες τις οικονομίες των χωρών αλλά κανείς δεν θα σας το πει!

Οι Κεντρικές Τράπεζες είναι παράνομοι οργανισμοί γιατί ανήκουν σε ιδιώτες…δηλαδή σε ιδιωτικά χέρια και είναι ιδιωτική περιουσία και δεν ανήκουν σε μια συγκεκριμένη χώρα!

Αυτά που διαβάζεται εδώ στα Κατοχικα Νέα δεν θα σας τα πει κανένας οικονομολόγος γιατί δεν τα γνωρίζει και γιατί είναι τόσο νοητικά κατεστραμμένος ή καλύτερα προγραμματισμένος που δεν θα σας πει την αλήθεια. Οι ιδιοκτήτες των οργανισμών αυτών είναι οι Ιησουίτες, με εκπρόσωπο τους τραπεζίτες εβραίους, την οικογένεια Rothschild που ενεργεί ως διαχειριστής του συνόλου.

Οι Ιησουίτες εργάζονται από το 1534 επάνω στην παγκόσμια εξουσία τους και η οικογένεια Rothschild πάνω από 230 χρόνια. Και οι δύο τους βρίσκονται με τα πλοκάμια τους σε κάθε χώρα. Ελέγχουν τις κυβερνήσεις και απειλούν με τον οικονομικό θάνατο και την καταστροφή των χωρών σαν τη δική μας. Έχουν διορίσει παντού τους ανθρώπους τους μέσα σ’ αυτές τις κεντρικές τράπεζες για να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τα οικονομικά κάθε χώρας.

Η BIS είναι ο “κουμπαράς” της οικογένειας Rothschild, η BIS η Τράπεζα των Διεθνών Διακανονισμών είναι ο οικονομικός ελεκτήρας όλου του κόσμου και βρίσκετε που αλλού, από την Ελβετία. Δεν έχουν γραφεία που είναι φανερά, με εξαίρεση στη Βασιλεία της Ελβετίας, και άλλες δύο πόλεις, συμπεριλαμβανομένων μία στο Χονγκ Κονγκ και μια άλλη στο Μεξικό. Τα ποσά που περνάνε από τα χέρια τους είναι δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια δολάρια και ευρώ.

Οι τραπεζίτες διαχειρίζονται την παγκόσμια οικονομία και υπηρετούν τους Ιησουΐτες.

Η BIS είναι ο συνδετικός κρίκος του δικτύου τραπεζών σε όλο τον κόσμο και αυτό το αποκλειστικό κλαμπ έχει 18 μέλη. Η BIS απαλλάσσεται από την ελβετική φορολογία. Οι εργαζόμενοι δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος επί των μισθών τους, που είναι αστρονομικά ποσά.

συνεχιζεται…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “Σε κρατάνε γερά και σου σφίγγουν τους όρχεις”
  1. ΚΟΡΑΞ! ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΠΕΤΣΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ 0 ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ Η ΠΕΤΣΕΤΑ… ΑΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    ΜΙΑ. ΕΝΑ ΜΠΑ. ΜΠΡΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΧΡΩΝΙΣΕΙΣ; ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ; ΤΡΕΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ; ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ 2 !!!!

  2. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
    “Δεν θα εύρειτε εις τους Εβραίους παρά έναν λαόν αμαθή και βάρβαρον όστις συνενώνει από πολλού
    την πλέον αισχράν φιλαργυρίαν,την απεχθή δεισιδαιμονίαν,με το ακατανίκητον μίσος,δι’όλους
    τους λαούς οίτινες τον ανέχονται και τον πλουτίζουν”.

    Βολταίρος
    (“Φιλοσοφικόν Λεξικόν” 1)

  3. ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΑΦΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΠΟΥ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *