Διαφημίσεις

Επίθεση με μπουκάλια δέχτηκε ο Γιάννης Μουζάλας στον καταυλισμό λαθρομεταναστών στη Μόρια της Λέσβου.
Σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικού σταθμού λαθροκατσαπλιάδες πέταξαν μπουκάλια με νερό στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον καταυλισμό.

muzalas.26.4.708

Όπως διαβάσαμε στο lesvospost.com, το περιστατικό σημειώθηκε ενώ είχαν προηγηθεί φραστικές αντεγκλήσεις από την πλευρά των λαθρό οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό και τις επαναπροωθήσεις στην Τουρκία.

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των παρευρισκομένων να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οι λαθρομετανάστες δεν κατάφεραν να πειστούν, με αποτέλεσμα να εκτοξεύσουν μπουκάλια με νερό εναντίον του υπουργού.

Οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται εκεί δεν δίστασαν να επιτεθούν και στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και την συνοδεία του, που επισκέφτηκαν νωρίτερα τον καταυλισμό. Ο ίδιος ο υπουργός δεν τραυματίστηκε, αλλά δέχτηκε μπουκάλια με νερό πάνω του από τους οργισμένους μετανάστες.

Να τονισθεί πως δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Στο σημείο αναπτύσσονται συνεχώς αστυνομικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν το χάος που για άλλη μία φορά έχει παραδοθεί ο καταυλισμός.
m2-6

m3-4

m4-6

m5-5
https://www.youtube.com/watch?v=jVAUH9YmLa8

Επεισόδια, φωτιά και χημικά
Σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έχει κάνει στο Twitter ο δημοσιογράφος Αντριου Κόνελι, ο οποίος συνεργάζεται με τον Independent και το Politico, η ένταση φαίνεται να ξεκίνησε από την πτέρυγα ανηλίκων ενώ η αστυνομία προχώρησε σε χρήση χημικών. Σύμφωνα με τον ίδιο και το οπτικό υλικό που ανέβασε στον λογαριασμό του υπάρχει φωτιά στον καταυλισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=YiuktJoNE2M

Makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Έφαγε πολλές «φάπες» ο Μουζάλας από τους «αγαπητικούς» του στη Λέσβο!”
  1. Αυτο που θα επρεπε να ειχαμε κανει εμεις οι ελληνες το κανουν οι λαθρο τελικα ποσο ακομα θα εξευτελιζομαστε σαν εθνος

  2. Υπάρχει και αυτό:
    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr όταν οι αρχικές αποδοκιμασίες κλιμακώθηκαν και η κατάσταση άρχισε να γίνεται εκτός ελέγχου, υπήρξε εγκλωβισμός και αστυνομικών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγάλουν γκλομπ οι αστυνομικοί της δύναμης φύλαξης του στρατοπέδου για να απελευθερώσουν τους συναδέλφους τους, αλλά και για να καταστείλουν τις αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να δεχτούν την οργισμένη έκρηξη του υπουργού ο οποίος φέρεται να τους είπε, «είστε μ…, βάλτε τα γκλομπ στις θήκες σας»!

  3. Τώρα δηλαδή που έφαγε κι ο Μουζάλας τα νερομπούκαλα..
    Στο κεφάλι του το άδειο..
    …Μπας και ξυπνήσει…
    Τι θα γίνει?..
    Θα φταίει η..Χ.Α πάλι?…

    Ε ρε γλέντια.?..χε χε..
    ….
    Υπάρχει όμως λύση..να μη τρώνε μπουκάλια στη κεφάλα…Ειρηνική..Χωρίς ΜΑΤ..
    Να μη ξαναπάνε σε Hot spots”’..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *