Διαφημίσεις

Το πλοίο «Παναγία Τήνου» βυθίζεται στο λιμάνι του Πειραιά!

Το πλοίο, που βρισκόταν στην προβλήτα Ε4, παρουσιάζει εισροή υδάτων και ρυμουλκά σπεύδουν στο σημείο αυτή την ώρα.

Δείτε σε time lapse τη βύθιση του «Παναγία Τήνου»:

Το «Παναγία Τήνου» ανήκε στη Ventouris Sea Lines και είχε κατασχεθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων.
ploio10

Κατασκευάστηκε το 1972 στη Βρέστη της Γαλλίας και βρέθηκε στην Ελλάδα το 1992 με το όνομα Romilda για την εταιρεία GA FERRIES. Στη συνέχεια αγοράστηκε από την εταιρεία της οικογένειας Βεντούρη.

Από το 2005 μέχρι το 2015, με το όνομα «Άγιος Γεώργιος» πραγματοποιούσε δρομολόγια στο Αιγαίο μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου του 2015 όταν και μετονομάστηκε σε «Παναγία Τήνου», λόγω μεταδρομολόγησης του στη γραμμή της Άνδρου -Τήνου – Μυκόνου.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/691238/ektakto-vythizetai-ploio-sto-limani-toy-peiraia#ixzz46w5CUKW5



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “ΤΩΡΑ: Βυθίζεται πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά”
  1. Οκ συμβαίνουν αυτά, αλλά λόγω ονόματος “Παναγία Τήνου” έχω την αίσθηση ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καλό σημάδι ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη εποχή …

    Συμβολικά σημαίνει:

    1) Βυθίζεται η Ελλάδα και μπάζει νερά …

    2) Μήπως πλησιάζει επικίνδυνα η ώρα ενός μεγάλου σεισμού ?!!? ενός μεγάλου πολέμου ?!!?

    Όταν διάβασα την είδηση αμέσως συνειρμικά ο νους μου πήγε στη βύθιση ενός άλλου πλοίου ενός πολεμικού-καταδρομικού της “Έλλης” τον 15γουστο του 40 στην Τήνο … και με ό,τι επακολούθησε …

    Είναι τόσα τα σημάδια …

    1. Εχεις απολυτο δικιο….παρα ειναι πολλες οι συμπτωσεις….χθες εγραψα οτι την Μ.Τεταρτη θα μεταδοθει απο το Mega η παλια ελληνικη τανια …οι Γερμανοι ξαναρχονται…και σκεφτηκα Μ.Τεταρτη???επειτα επεσα σε μια ειδηση του Ζαχαρια για το νερο…στη συνεχεια το μονιμο προβλημα των Τουρκων…σημερα το πλοιο …με το ονομα …Παναγια Τηνου… σαν πολλα να εχουν μαζευτει…
      Ας ευχηθουμε, να φτασουμε με το καλο στην Ανασταση του Κυριου….

  2. Ναι,δυστυχως εκει παει κι εμενα ο νους μου..Η Παναγια “βυθιζεται”. Οχι, αυτο δεν μπορει να ναι καλο.

  3. Παλια ψυχη τους ιδιους συνειρμους εκανα και γω κακο σημαδι μου φαινεται…μακαρι ο Χριστος και η Παναγια μας να μας βοηθησουν…αλλα πως θα γινει αυτο οταν ο κοσμος τους βριζει ολη μερα οταν σε κοροιδευουν που πιστευεις στον Χριστο οταν ζουμε μεσα στην πορνεια καιτην αναλγησια για τον πλησιον μας…

  4. Πριν πολλά χρόνια και λίγο καιρό πριν το Πάσχα στο λιμάνι του Αιγίου βούλιαξε με τον ίδιο τρόπο ένα άλλο καράβι του Βεντούρη, και σε αυτό είχε γίνει κατάσχεση.Οπότε μην ανησυχείτε…Καλή Ανάσταση!!!

  5. Τραγική ειρωνία. Ο Πειραιάς ήδη έχει “βουλιάξει” από πρόσφυγες/μετανάστες. Τώρα βουλιάζει και το πλοίο με όνομα που παραπέμπει σε ένα από τα βασικότερα κέντρα ορθοδοξίας της Ελλάδας. Από αιτίες που δεν έχουν προσδιοριστεί. Μου φαίνεται πολύ παράξενο ένα πλοίο αγκυροβολημένο να “μπάζει” νερά στα καλά καθούμενα. Λες και κάποιος θέλει να παίξει κι άλλο με το ασυνείδητο μας. Η χώρα “βυθίζεται” από όλες τις πλευρές.

  6. Δεν υπαρχει Ελληνας(κατα τη γνωμη μου) στο ακουσμα αυτης της ειδησης, που να μην εκανε συνειρμηκα τις ιδιες σκεψεις! Πολυ κακο σημαδι! στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη…αν δεν ειναι κακος οιωνος αυτο το συμβαν τοτε εθελοτυφλουμε.Δεν ειμαι ουτε ιδιαιτερα θρησκος,ουτε προφητολαγνος,αλλα πολλες συγχρονικοτητες ρε παιδια καταγραφονται στο πεδιο και σε τρομαζουν θες δεν θες.

  7. Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις … ακύρωση του Eurogroup της Μ. Πέμπτης …

    η Ελλάδα στην κόψη του ξυραφιού για το μεγάλο ΟΧΙ στο ευρώ ?!!? Αυτό διαβάσαμε και σε μία δημοσκόπηση της Αυγής το ότι απωλέσαμε το φόβο του ευρώ !!!

    Και μην ξεχνάμε πως 75 μέρες μετά, είπαμε το 40 το μεγάλο ΟΧΙ !!! Τι θα έχει γίνει μέχρι τις 9 Ιουλίου που συμπληρώνονται 75 μέρες από την βύθιση του “Παναγία Τήνου” ?!!?

    Ευχαριστώ όλους σας που συμφωνήσατε μαζί μου για το ότι τo σημάδι δεν είναι ευοίωνo και πέσαμε μέσα σε χρόνο dt, και ξέρετε γιατί πέσαμε μέσα ?! διότι είμαστε σωστοί αναγνώστες των Κατοχικών !!!

    Καλή Ανάσταση να έχετε και ξέρουμε πια πως Ανάσταση υπάρχει για εκείνους που δεν τρώνε πλέον κουτόχορτο και ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ για ό,τι τους τύχει …

  8. ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΟΝΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΙΣΜΟ [DRY DOCKING]. OI ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ. ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ [Η ΚΑΡΑΒΙ Η ΑΚΙΝΗΤΟ] Ο ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ, ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΔΕΜΕΝΑ, ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΡΕΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *