19:36 - 24/04/2016

Καναδικός τύπος: έπεισε τον κόσμο ότι ένα 12χρονο κορίτσι είχε δολοφονήσει την οικογένειά της το 2006!!!

Διαφημίσεις

Καναδικός τύπος: έπεισε τον κόσμο ότι ένα 12χρονο κορίτσι είχε δολοφονήσει την οικογένειά της το 2006!!!

Και τώρα την αφήνουν ελεύθερη!!!
Σε μια από της πιο συναρπαστικές δολοφονίες που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία του Καναδά στο Medicine Hat, το 2006 δηλώθηκε ότι η 12χρονη κόρη της οικογένειας, δολοφόνησε την οικογενείας της.

Το κοριτσάκι τότε ήταν μόλις δώδεκα χρονών και είχε σχέση με ένα 23χρονο. Ο φίλος της 12χρονης λέγετε ότι είχε δολοφονήσει τους γονείς της και τον μικρότερο αδελφό της. Το κορίτσι ήταν τότε έφηβο και ίσως από τον έρωτα της για τον νεαρό να είπε πράγματα που δεν ήθελε. Τα μέντια δήλωσαν μαζικά ότι ήταν η ιδέα της. Δηλαδή το κοριτσάκι των 12 ετών… σκέφτηκε ότι επειδή οι γονείς της δεν ήθελαν το φιλο της…καλό θα ήταν θα εξαφανιστούν για πάντα από την ζωή της!!!

Ο νεαρός δολοφόνος είναι τώρα 33 χρονών (κάτι νούμερα;) και θα αφεθεί σύντομα ελεύθερος. Ο δολοφόνος κρατήθηκε δέκα χρόνια σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα.

Η δολοφονία έγινε στις 23 Απριλίου και ήταν πάλι μια δολοφονία οικογένειας μέσα στις 13 ημέρες από της 19 Απριλίου μέχρι και της 1 Μάιου… πριν 2 μέρες σας ανφέραμε την δολοφονία μιας 8μελούς οικογένειας στις ΗΠΑ…

Εδώ μας γράφει η βικιπαίδια για την δολοφονία…και επειδή το γράφει είναι και η μεγαλύτερη αλήθεια:

At 1:00 p.m. on April 23, 2006, the bodies of husband Marc Richardson, 42, and wife Debra, 48, were found in the basement of their home,[4] and the body of their son Jacob, 8, was discovered upstairs.[5][6][7] Absent from the home at that time was the couple’s 12-year-old daughter.[5][8] For a time it was feared that she might have also been a victim, but she was arrested the following day in the community of Leader, Saskatchewan, about 130 kilometres (81 mi) away, with her 23-year-old boyfriend Jeremy Allan Steinke. Both were charged with the three murders.[8][9] Later, on May 3, 2006, Steinke’s friend Kacy Lancaster, 19, was charged with being an accessory, for driving them away in her pickup truck later in the day and for disposing of evidence.

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΘΥΣΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 112Η ΗΜΕΡΑ…ΜΕ ΤΗΝ 23Η 113Η ΗΜΕΡΑ! ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 22 ΗΜΕΡΕΣ….ΔΗΛΑΔΗ 322!!!

From and including: zondag, 1 januari 2006
To, but not including zondag, 23 april 2006
Result: 112 days
It is 112 days from the start date to the end date, but not including the end date
Or 3 months, 22 days excluding the end date

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Τι κοινό έχει η 22η Απριλίου με την πανσέληνο; Ιδου η εκτέλεση 8μελούς οικογενείας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ουφ ρε παιδια μας τα εχετε πρηξει με τα νουμερα… αφου δεν βγαινει τιποτα εκ των προτερων τι το κουραζεται? εκ των υστερων μπορω να σου βρω χιλιαδες αριθμιτικες ταυτισεις και συμπτωσεις… μετα το συμβαν τι να το κανεις?

    • Ανώνυμος 04/25/2016 @ 2:57 ΜΜ

      ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΥΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*