00:02 - 24/04/2016

Ποιες οι πιθανότητες να χτυπήσει ο θάνατος;

Διαφημίσεις

Ποιες οι πιθανότητες να χτυπήσει ο θάνατος;
irrational_fear
Για σκεφτείτε ότι χωρίς να το θέλετε…ζείτε στην εποχή του μεγάλου φόβου της τρομοκρατίας στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις….και φοβάστε ότι θα σας χτυπήσει ένας ακαριαίο θάνατος την ώρα που πίνετε τον καπουτσίνο σας στην Βενετία ή στο Παρίσι όπου βρίσκεστε για διακοπές! Στη θεωρία κινδυνεύετε να χάσετε την ζωή σας από την μελλοντική απόπειρα των ισλαμοφασιστών… γιατί έτσι σας είπαν τα μέντια!

Όπως όλη η εκπαίδευση του σημερινού πολίτη είναι μια απάτη για να σας περνάει την ανασφάλεια… έτσι και η απειλή ενός τρομοκρατικού χτυπήματος είναι για τον εκφοβισμό και το νοητικό σας μούδιασμα. Η ανασφάλεια για αυτό που θα μπορούσε να χτυπήσει… αν φυσικά υπήρχε…θα είναι καταστροφικό.

Αυτό που είναι να χτυπήσει… δεν θα χτυπήσει γιατί είναι ανύπαρκτο. Το Παρίσι και η Βρυξέλλες με τους τυχών νεκρούς είναι μια μεγάλη απάτη και ίσως δεν πέθανε κανείς…σας έχουμε δείξει οτι πολλοι απο τους νεκρους στην λίστα δεν υπάρχουν ή είναι ηθοποιοί. Η τρομοκρατία είναι πάντα κρατικού χαρακτήρα διοργανωμένη απο τις μασονικές στοές όπως η στοά P2 στην Ιταλία στην δεκαετία του 80.

Βρήκαμε τα νούμερα των πιθανοτήτων να χτυπήσει ο θανατος και φυσικά μας δίνουν πολλές πληροφορίες. Η επανάληψη στα βρώμοκουτα του εκφοβισμού και της νοητικής παράλυσης δουλεύουν μέρα νύχτα εναντίον μας…ζούμε σε μια απίστευτα παρανοική πραγματικότητα οικοδομημένη από “δημοσιογράφους” που δεν είναι εδω για να κάνουν το λειτουργημά τους. Εκτελούν διαταγές και παίρνουν τον αγλέορα τους για να εκφοβίζουν τις υπνωτισμένες μάζες.

Ο κίνδυνος να χάσετε την ζωή σας από ένα τρομοκρατικό χτύπημα είναι 1:20.000.000 δηλαδή σχεδόν ανύπαρκτη.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 04/24/2016 @ 12:41 ΠΜ

    ΣΩΣΤΟΟΟΣΣΣΣ!!!!!!!!

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

  2. Ανώνυμος 04/24/2016 @ 2:23 ΜΜ

    αρχίζοντας από της φοτογραφία δεν ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα για τρομοκρατία από ότι για έρευνα για τον καρκίνο και αυτό μπορεί να το δει ο καθένας από μια απλή αναζήτηση. Για τα ΜΜΕ τώρα θα διαφωνήσω οτι αναπαράγουν τρόμο γιατι απλά οι δημοσιογράφοι τον φτιάχνουν από το τίποτα. Δείτε απλά πόσες ώρες έπαιζε το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι στην ελληνική και στην γαλλική τηλεόραση, είναι πραγματικά τραγικό το πως οι ΑΡΔ μετέδιδαν τα γεγονότα. Τέλος κόρακα αν ακόμα δεν αμφισβητείς τους νεκρούς μπορείς να πάρεις ένα αεροπλάνο για Παρίσι ή Βρυξέλες και να δεις τους τάφους, τα μνημεία και τοις οικογένειες που ακόμα πενθούν, δεν είναι τόσο μακριά άλλωστε σε 2 ώρες εκεί θα είσαι, εκτός και αν όλοι όσοι πενθούνε είναι ηθοποιοί και πράκτορες.

    • Ευχαριστώ για την απάντηση. Θυμάσαι τον Τσαρλι και την σιωνιστική απάτη και αποδείξαμε δεκάδες φορές οτι οι τρομοκρατες ηταν δικοί τους Γάλλοι εκπαιδευμένοι ηθοποιοί; Θυμάσαι οτι δεν πυροβολησαν και ουτε σκοτωσαν τον αστυνομικό στο πεζοδρόμιο αλλά ήταν μια κακή σκηνοθετημένη απόπειρα κρατικής τρομοκρατίας; Θυμάσαι τις αποδειξεις και τις φωτογραφιες με τους τρομοκρατες που τρεχανε μπερδεμενοι και εκαναν συνεχεια κυκλους στην γειτονια οπου εγινε η απατη του Τσαρλι;

      Θυμάσαι τις εικονες όταν προσπαθήσαν να διαφυγουν και έπεφταν επάνω στο αστυνομικό όχημα; Και φυσικά δεν τους έπιασαν γιατί ήταν δικοί τους; Ξέχασες την απατη του Τσαρλι Χεμπτο που εκαιγαν το γραφειο τους για να πουν οτι τους έκαψαν…αλλα το εκαψαν οι ιδιοι γιατι έμπαιναν οικονομικά μεσα; Ξεχασες ποιος ειναι ο νεος ιδιοκτήτης εβραίος (λόρδος Εντουαρντ Ροτσιλντ) και όλοι σχεδόν οι εργαζόμενοι είναι εβραίοι;

      Ξέχασες ότι μολις έγινε η απάτη του Τσάρλι…. απο τα τεράστια χρέη που είχαν έβγαλαν εκατομμύρια με την πώληση της εφημερίδας ποτισμένη μέσα στην απάτη; Έβγαλαν τόσα εκατομμύρια δημιουργώντας αέρα κοπανιστό γιατί είναι οι καλύτεροι χειραγωγοί σε όλη την υφήλιο; Πουλώντας εικόνα τρομοκρατίας για να περάσουν τρομοκρατικά μέτρα απέναντι σου;

      Ξεχασες τα μπλουζάκια με το ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΣΑΡΛΙ που εκτυπωσαν την ιδια ημέρα και φορούσαν τα πρόβατα του Παρισιού;
      Επειδη μάλλον η μνημη σου δεν σε βοηθά όσο θα έπρεπε… καλύτερα να σε κοιτάξει κανένας γιατρός Έλληνας και μην ξοδευτείς να μπεις στον κόπο να πας στην Γαλλία αεροπορικός και ας είναι 2 ώρες ταξίδι!

      Μάλλον δεν είναι το πρόβλημα με την μνήμη σου αλλά έχεις άλλο πρόβλημα….προσδοκάς την συγκάλυψη της αλήθειας…. σε ενοχλεί και σπέρνεις σκουπίδια… τι να σου κάνω όμως που τα περιττώματα επιπλέουν και βγαίνουν στον αφρό!!!

      • Ανώνυμος 04/24/2016 @ 5:58 ΜΜ

        Καταρχάς κόρακα δεν πιστεύω να σε προσβαλα με το σχόλιο μου ενώ εσύ δείχνεις να θίγεσαι και μάλιστα αποκαλείς σκουπίδια αυτά που γράφω χωρίς να τα αντικρούσεις. Το τσάρλι απο τα όσα γράφεις δεν αποδεικνύει οτι δεν έγινε αλλά αντίθετα οτι έγινε και μάλιστα εξυπηρέτησε κάποια συμφέροντα. Απέναντί μου και πιστεύω απέναντι κανενός δεν πέρασαν κανένα αντιτρομκρατικό μέτρo γιατί πολύ απλά ξαναέγινε χτύπημα μετά από κάποιους μήνες (όπως και θα ξαναγίνει). Συνομωσία υπήρξε αλλά όχι όπως την περιγράφεις με false flag αλλά σαν σφυγμομέτρηση. Τα πρόβατα όπως λες και συμφωνώ, φορέσανε και μπλούζες και προφίλ αλλάξανε στα μέσα κοινωνικής δυκτίωσης. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσουν ένα ηχηρό μύνημα άθελά τους και να δημιουργήσουν τις βάσεις μιας ισλαμικής εισβολής (που τώρα βιώνουμε). Το μεγαλύτερο όπλο των αρχών είναι η ελευθερία του λόγου γιατί πολύ απλά ξέρουν τι σκέφτεσαι ανα πάσα στιγμή.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*