19:01 - 23/04/2016

ΕΙΝΑΙ ο ΗΛΙΟΣ… ΨΕΥΤΙΚΟΣ; – Μία ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ που ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ…

Διαφημίσεις

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Μία πολύ περίεργη παρατήρηση που έχει καταγραφεί στα επίσημα όργανα παρατήρησης της NASA, έρχεται να αναστατώσει τα μυαλά μας: Ο ήλιος εξαφανίζεται και… έχει σκιά…

Αν αυτό μας το έλεγαν δεν θα το πιστεύαμε. Αντίθετα θα γελούσαμε. Πώς είναι δυνατόν ο ήλιος να χάνεται χωρίς να το πάρουμε είδηση όλοι εμείς οι κάτοικοι της Γης;

Πώς γίνεται ο Ήλιος να σχηματίζει σκιά μόνο στο ένα ημισφαίριο; Και πως γίνεται να έχει σκιά, γενικώς;…

Δεν γνωρίζουμε αν θα μπορούσε να υπάρχει κάποια επιστημονική εξήγηση για όλα αυτά, αν πρόκειται για κάποιο πολύ σπάνιο φυσικό φαινόμενο… Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται πως είναι αποτυπωμένα:

Στο video που ακολουθεί θα δείτε τον Ήλιο να εξαφανίζεται προς στιγμή. Παραδόξως, σύμφωνα με τον youtuber, myunhauzen74, που το εντόπισε στις 12/4/2016, τα αστέρια εξακολουθούν να φαίνονται, άρα δεν ήταν κάποια προσωρινή βλάβη της κάμερας ή των μέσων μετάδοσης από το solar NASA observatory.

Στο επόμενο video, σύμφωνα πάλι με τον myunhauzen74, θα δείτε πως ο Ήλιος, στις 20/4/2016, έχει μία κάποια φαινομενική σκιά… Αυτό, όμως, δεν μπορεί να συμβαίνει σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε -ή νομίζουμε ότι ξέρουμε για το μητρικό μας άστρο…

Τι συμβαίνει με τον Ήλιο; Είναι ψεύτικος; Είναι ένα ολόγραμμα, όπως λέγεται και για την Σελήνη;

Θα μπορούσε όλο αυτό να σχετίζεται με τις επισημάνσεις πως ο Ήλιος είναι μία stargate;

Υπάρχουν κάποιες θεωρίες που υποστηρίζουν ότι ήλιος όπως και οι πλανήτες του συστήματός μας έχουν τοποθετηθεί από το matrix των εξωγήινων για πολλούς και διάφορους λογους…

Τι συμβαίνει πραγματικά;

diadrastika



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 04/23/2016 @ 7:37 ΜΜ

    Ο ΉΛΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΟΠΤΡΟ.

  2. Είχε πάει σε σύσκεψη με άλλους συναδέλφους του με θέματα το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό.

  3. Ανώνυμος 04/23/2016 @ 9:31 ΜΜ

    Κάθε απρόσμενη ηλιθιότητα εδώ μέσα τη βλέπεις.
    Απεριόριστο γέλιο…

  4. Στέφανος 04/23/2016 @ 10:15 ΜΜ

    Ο myunhauzen74 (Μυνχάουζεν πού γεννήθηκε τό 1974), οί πλάκες του καί τά φτιαχτά βίντεο ! Κατοχικά πάντα !!

  5. Ανώνυμος 04/23/2016 @ 10:30 ΜΜ

    ένας όχι δύο θέλω να μου πει πως λέγετε το γράφιμα που στο βίντεο βγάζει ‘σκιά’στον ήλιο. Ο κάθε άσχετος έχει άποψη και βήμα αρκεί να είναι ενάντια σε αυτόν τον ‘τυρανο’ την επιστήμη.

  6. Ανώνυμος 04/24/2016 @ 12:06 ΠΜ

    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟΣ…

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΜΑ …- ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ –
    ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΙΛΟΥΣΕ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  7. Ανώνυμος 04/24/2016 @ 12:56 ΠΜ

    Σοβατευτείτε λίγο..να ελέγχετε όσο είναι δυνατόν τί ανεβάζετε

  8. Αν και καθυστερημένα, καλή Πρωταπριλιά και του χρόνου.

  9. Ο μαύρος ήλιος έχει απασχολήσει όλα ανεξαιρέτως τα επίπεδα της επιστήμης, της τέχνης, της φιλοσοφίας και της θρησκείας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένας συνδυασμός των παραπάνω γνώσεων, όπως και οι παρατηρήσεις απλών ανθρώπων αναφορικά με τις διάφορες εκδηλώσεις της φύσης και των αστροφυσικών φαινομένων, οδηγεί σε μία προφανή απάντηση. Ίσως γι’αυτόν ακριβώς το λόγο – επειδή είναι προφανή – την αγνοούμε.

    Παράδειγμα φωτο

    Τράπεζα της Αμερικής στο Corporate Center στο Charlotte, NC
    http://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2010/11/mural1.jpg

    David Bowie “Black Star”
    https://shapersofthe80s.files.wordpress.com/2015/11/blackstar-at-12-05-39.jpg?w=500&h=262

    http://c.fastcompany.net/multisite_files/fastcompany/imagecache/1280/poster/2015/11/3053600-poster-p-1-david-bowie-blackstar.jpg

    Η Λίθος και το μεγάλο έργο των αλχημιστών οι «επιδράσεις» και τα χρώματά του έργου «ο φιλοσοφικός γάμος» όπου εμφανιζόταν το μαύρο χρώμα. Είναι η φάση που προσδιορίζεται με τ’ όνομα σήψη και συμβολίζεται μ’ ένα πτώμα, ένα σκελετό, ένα κοράκι.
    Η Λίθος γινόταν σταδιακά άσπρη• ήταν η ανάσταση, Το άσπρο χρώμα συμβολιζόταν κυρίως με τον κύκνο. Αν σταματούσαν το Έργο σ’ αυτό το σημείο, αποκτούσαν την άσπρη Λίθο, ικανή να μετατρέψει τα μέταλλα σε ασήμι.
    Τέλος η Λίθος, αφού περνούσε απ’ όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, έπαιρνε ένα κόκκινο εκτυφλωτικό χρώμα: αυτή ήταν η ρουμπινοποίηση που συμβολιζόταν με το Φοίνικα, τον πελεκάνο ή ένα νεαρό εστεμμένο βασιλιά, κλεισμένο στο φιλοσοφικό Αυγό.
    Η «προβολή» στις παραπάνω φωτο δεν λαμβάνει χώρα μιας και το «μέταλλο» δεν έχει μετατραπεί σε χρυσό ακόμα……… εκτός και αν εκλάβουμε ως τέτοιο, τα ξανθά μαλλιά του νεαρού.
    Η μασονική σκακιέρα δεν είναι ασπρόμαυρη, αλλά άσπρη κόκκινη.

    ……………. Ό,τι είναι κάτω μοιάζει με εκείνο που είναι πάνω και ό,τι είναι πάνω μοιάζει με αυτό που είναι κάτω, προς εκπλήρωση του θαυμάσιου εκείνου πράγματος.
    Ανέβα με τη μεγαλύτερη σύνεση από τη γη στον ουρανό και μετά κατέβα πάλι στη γη, και συνδύασε τις δυνάμεις των ανωτέρων και κατωτέρων πραγμάτων. Έτσι θα κατακτήσεις τη δόξα όλου του κόσμου, και η σκοτεινιά θα απομακρυνθεί από σένα. (καιόμενη βάτος)………….

    Σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, αναφέρονται αεροψεκασμοί, οι οποίοι είναι επιβλαβής έως και θανατηφόροι για τους ανθρώπους. Μπαίνοντας στη λογική του ότι υπάρχουν άπειρα μέσα για να κάνουν την ίδια δουλειά χωρίς να «πετάνε» ψηλά και να τους βλέπει ο κόσμος, καταλήγει κάποιος στο συμπέρασμα πως προσπαθούν να κρύψουν κάτι που βρίσκεται σε κοινή θέα εκεί ψηλά και μάλιστα με γυμνό μάτι.

    Στην νεότερη παγκόσμια ιστορία, ήδη από τη δεκαετία του 40’ έχει ανακοινωθεί πως ένα μέρος του δικού μας πλανητικού συστήματος, το οποίο δεν μπορούσαμε να παρατηρήσουμε έως τώρα λόγο της ιδιαίτερης τροχιάς και του τροχιακού χρόνου που ακολουθεί, είναι πλέον αντιληπτό. Προσπάθησαν λοιπόν με κάθε τρόπο να «κερδίσουν» χρόνο, ως προς την αποκάλυψη.

    Φαίνεται όμως πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Μιας και η προσέγγιση του συστήματος αυτού είναι πλέον εμφανής. Καταιγισμός αστεροειδώων μεγάλες ηλιακές εκρήξεις και γεωφυσικές διαταραχές οι οποίες πλέον γίνονται ολοένα και ισχυρότερες βρίσκονται σε εξέλιξη.

    Άλλοι λένε πως πρόκειται για ένα και μόνο πλανήτη, άλλοι για 5 ή 6. Δηλαδή ότι ο Nibiru (ή πλανήτης 9, ή Χ κτλ) ανήκει σε ένα σύστημα ανεξάρτητων αντικειμένων. 4 πλανήτες: Nemesis, Hellion, Arboda, και φυσικά τον Nibiru, και επίσης 2 φεγγάρια: Harrington και Ferrada. Το σύστημα αυτό δεν θα χτυπήσει τη γη, αλλά θα προκαλέσει αλλαγές σε όλο το ηλιακό μας σύστημα συμπεριλαμβανομένου του ήλιου μας.
    Ο Nibiru είναι ένας από τους τέσσερις πλανήτες σε τροχιά γύρω από ένα σκοτεινό άστρο ή καφέ νάνο. Αυτό το σκοτεινό άστρο διαθέτει τέσσερις ήσσονος σημασίας πλανήτες, με τον πέμπτο πλανήτη να είναι στο μέγεθος της γης, και ο έκτος, είναι ο πλανήτης που ονομάζουν Nibiru. Όταν το σκοτεινό άστρο βρίσκεται στο περιήλιο, κοντινότερη θέση στον ήλιο μας, μεταξύ 60 και 70 AU = αστρονομικές μονάδες, η αστρονομική μονάδα ισούται με τη μέση απόσταση μεταξύ της Γης και του ήλιου, από την τροχιά του Nibiru, η οποία είναι 60 AU, το σκοτεινό άστρο έχει επαρκώς επιμήκη τροχιά για να διασχίσει το ηλιακό μας σύστημα, συνήθως στην περιοχή της τροχιάς του Δία, αν και αυτό μπορεί να ποικίλει.

    Τέλος, Στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 θα εξελιχθεί ένα μοναδικό αστρολογικό γεγονός. Η αστρονομική ευθυγράμμιση: της Παρθένου (Virgo) ντυμένη με τον ήλιο, με το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και στο κεφάλι της ένα στεφάνι από 12 αστέρια.

    Αποκάλυψη κεφ. 12:1-2 Καὶ σημεῖον μέγα ὤφθη ἐν τῷ οὐρανῷ, γυνὴ περιβεβλημένη τὸν ἥλιον, καὶ ἡ σελήνη ὑποκάτω τῶν ποδῶν αὐτῆς, καὶ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς αὐτῆς στέφανος ἀστέρων δώδεκα, καὶ ἐν γαστρὶ ἔχουσα ἔκραζεν ὠδίνουσα καὶ βασανιζομένη τεκεῖν.

    http://1.bp.blogspot.com/-ZUAlk97B8Ww/Ut0KtVsJ_SI/AAAAAAAAPvk/V2QF_4jn-DM/s1600/september+23+2017+sign+woman+moon+12+stars+tribulation.jpg

    θα μείνω στη φράση Καὶ σημεῖον μέγα ὤφθη ἐν τῷ οὐρανῷ
    Που σημαίνει είτε .α
    με τη σημερινή τεχνολογία μπορούμε να παρατηρούμε τα αστρολογικά φαινόμενα. Κάτι που αφορά τους ολίγους οπότε απορρίπτεται σε 2 τουλάχιστον περιπτώσεις.

    Αποκάλυψη κεφ.1:7 Ἰδοὺ ἔρχεται μετὰ τῶν νεφελῶν, καὶ ὄψεται αὐτὸν πᾶς ὀφθαλμὸς καὶ οἵτινες αὐτὸν ἐξεκέντησαν,

    Αποκάλυψη κεφ.11:12 καὶ ἤκουσα φωνὴν μεγάλην ἐκ τοῦ οὐρανοῦ λέγουσαν αὐτοῖς• Ἀνάβητε ὧδε. καὶ ἀνέβησαν εἰς τὸν οὐρανὸν ἐν τῇ νεφέλῃ, καὶ ἐθεώρησαν αὐτοὺς οἱ ἐχθροὶ αὐτῶν.

    Είτε β.
    με την “ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ”

    Αποκάλυψη κεφ. 6:12 καὶ ὁ ἥλιος μέλας ἐγένετο ὡς σάκκος τρίχινος, καὶ ἡ σελήνη ὅλη ἐγένετο ὡς αἷμα.

    Ας σημειωθεί ότι το για το 2017 έχουμε ολική ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου.

    Οπότε μας αφήνει με την πιθανότητα ότι κάποιο «σώμα» θα σκοτίσει τον ήλιο.

    Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται πλέον για φαντασία, αλλά γεγονός το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και που πλέον ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να αποσιωπήσουν.

  10. Ανώνυμος 04/24/2016 @ 3:29 ΜΜ

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.
    Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ.. Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ,
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΝΗΜΗ RAM ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.

  11. ανωνυμος 04/24/2016 @ 6:30 ΜΜ

    Εγω παλι κρατω οτι αυτο εγινε στις 12/4/2016. Κι οτι στο ιδιο αρθρο υπαρχει και σχολιο για την Παρθενο με τις ωδινες…ντυμενη τον Ηλιο, τη Σεληνη στα ποδια της και 12 αστρα στο κεφαλι της.!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*