ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Άρχισαν τα μαχαιρώματα οι Σύριοι στα Hot-Spοt της Δράμας!

· Κατοχικά Νέα

Άρχισαν τα μαχαιρώματα οι Σύριοι στα Hot-Spοt της Δράμας!

Μακελειό που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο ανήλικα παιδιά και ένας ενήλικος, ξέσπασε στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας λαθροπροσφύγων στη Βιομηχανική Περιοχή της Δράμας, όταν ένας 36χρονος Σύρος έβγαλε μαχαίρι.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου μεταξύ αλλοδαπών που φιλοξενούνται στη δομή φιλοξενίας, ο δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα έναν 25χρονο συμπατριώτη του, που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς διαπιστώθηκε ότι και αυτός κρατούσε μαχαίρι και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων!

Όμως, πάνω στη συμπλοκή, τραυματίστηκαν ένα αγοράκι από τη Συρία ηλικίας μόλις δυο χρόνων και μία 16χρονη Ελληνίδα που βρισκόταν έξω από το κτίριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παιδί διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται, ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Δράμας και αποχώρησε αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 36χρονος δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί μετά την αιματηρή συμπλοκή, αλλά εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μια αγροτική περιοχή της Δράμας και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ο Περσικός Κόλπος κρατά τις αγορές σε επιφυλακή – Στο επίκεντρο η Motor Oil

Πυρκαγιά στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Στεφάνη – Παραμένουν δυνάμεις στον Άγιο Βλάσιο

Βερολίνο: Έριξαν μολότοφ σε εβραϊκή συναγωγήΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα – Πέταξαν μολότοφ

2 απαντήσεις στο “Άρχισαν τα μαχαιρώματα οι Σύριοι στα Hot-Spοt της Δράμας!”

  1. Μήπως είναι ευκαιρία σε τέτοιες περιπτώσεις να γίνεται απέλαση στα άτομα αυτά μαζί με τις οικογένειες τους…; Μήπως και μειωθούν δηλαδή!!!

  2. ΤΙ ΝΑ ΠΩ !

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ. ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ κυβερνηση ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά