18:54 - 20/04/2016

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΗΠΑ!ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΕΓΑ-ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΑ ΔΥΟ τις επόμενες εβδομάδες!

Διαφημίσεις

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΗΠΑ!ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΕΓΑ-ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΑ ΔΥΟ τις επόμενες εβδομάδες!

Ο πρόεδρος Πούτιν έχει αναπτύξει ρωσικά στρατεύματα στην Ανατολική Στρατιωτική Περιοχή για να προετοιμαστούν για μία σειρά ενδεχόμενων καταστροφικών σεισμών και τσουνάμι που θα χτυπήσουν τη χερσόνησο Καμτσάτκα κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων.
Επίσης έχει εκδώσει μία προειδοποίηση ότι ένας τεράστιος μεγα-σεισμός πιθανόν να χτυπήσει τις ΗΠΑ στην περιοχή του βορειοδυτικού Ειρηνικού τις επόμενες εβδομάδες.

μτφρ: Μ.Λιώκη

Η συγκεκριμένη ανάπτυξη των ρωσικών στρατευμάτων είναι αποτέλεσμα μιας «επείγουσας προειδοποίησης» που εστάλη το σαββατοκύριακο στο Συμβούλιο Ασφαλείας από τον επιστήμονα Mehran Keshe, ο οποίος προειδοποίησε πως ο σεισμός 8 Ρίχτερ που χτύπησε το Βασίλειο της Τόνγκα, σηματοδότησε την προετοιμασία της Πλάκας του Ειρηνικού για μία «καταστροφική νέα ευθυγράμμιση».

Το Whatdoesitmean.com, αναφέρει:

Ο επιστήμονας Δόκτωρ Keshe είναι ο εφευρέτης της “τεχνολογίας magrav” (Δυτική κωδική ονομασία κωδική ονομασία “Khibiny») που χρησιμοποιείται από τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ομοσπονδίας στα μυστικά όπλα άμυνάς τους τα οποία χρησιμοποιούνται για να παραλύσουν τα αμερικανικά πολεμικά πλοία, όπως έγινε κατά του USS Donald Cook την περασμένη εβδομάδα.

Κατά την χρήση μιας «διαφορετικής πτυχής» της τεχνολογίας του magrav, συνεχίζει η έκθεση, ο επιστήμονας Δόκτωρ Keshe εξέδωσε τον περασμένο Οκτώβριο, την πρώτη του επείγουσα ανακοίνωση σχετικά με την Πλάκα του Ειρηνικού, προειδοποιώντας ότι επίκειται μία τεράστια δόνηση που θ’ αλλάξει τον κόσμο με δύναμη ικανή να διαχωρίσει ηπείρους.

Τρείς μήνες μετά τον Οκτώβριο του 2015 οπότε και ο Δόκτωρ Keshe έστειλε την προειδοποίηση αυτή, η έκθεση σημειώνει, χτυπήθηκαν, η χερσόνησος Καμτσάκα με σεισμό 7,1 αλλά και η Νότιος Αλάσκα με σεισμό 7,3, κάτι που έκανε τον πρόεδρο Πούτιν να ξεκινήσει την πρώτη επανευθυγράμμιση των στρατευμάτων της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιοχής, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτή τη διαφαινόμενη απειλή.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. TO Whatdoesitmean ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ HOAX SITE ΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA.

  2. ανωνυμος 04/20/2016 @ 8:48 ΜΜ

    ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΑ
    ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  3. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!
    ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΟΣ ΘΕΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ,ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΑΡΧΗ ΩΔΙΝΩΝ ΕΣΤΙ.

  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 04/20/2016 @ 11:49 ΜΜ

    katohika.gr/κατοχικα/συμπτώσεις-που-σε-ανατριχιάζουν/

    ΛΕΣ;;;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ”ΣΠΑΣΟΥΝ ΝΕΡΑ”;;;
    Ο ”ΙΝΤΙΟ” ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ”JUANITA BAY” MOIAZEI NA ΠΝΙΓΕΤΑΙ.

  5. Γιωργος 04/21/2016 @ 1:43 ΠΜ

    Και ο Σούπερμαν έπεσε τάβλι με τον παπά το απογευμα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*