14:31 - 20/04/2016

Η απόλυτη εφαρμογή του σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων:Τα δακτυλικά μας αποτυπώματα θα αντικαταστήσουν τα χρήματα!!!

Διαφημίσεις

Ταχύτατες οι εξελίξεις στην προώθηση του πλαστικού χρήματος στην Ελλάδα, και παράλληλα η εφαρμογή του «επόμενου βήματος» σε άλλες χώρες οι οποίες έχουν υποταχθεί νοητικά ώστε να αποτελέσουν τα πειραματόζωα της Νέας Τάξης. Η επιλογή των χωρών δεν είναι βεβαίως τυχαία.

Επισκέπτες, τουρίστες και κάτοικοι της Ιαπωνίας, θα ξεχάσουν σύντομα μετρητά και τραπεζικές κάρτες, καθώς η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου θα γίνει η πρώτη χώρα όπου επίσημα η νέα τεχνολογία ελέγχου θα επιτρέπει τα δακτυλικά αποτυπώματα του χρήστη να χρησιμοποιούνται αντί των παραδοσιακών μέσων πληρωμής.

Το σύστημα, που θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι, έχει επισήμως ως στόχο να κάνουν τα ψώνια τους «ευκολότερα» και να γίνεται ο έλεγχος ταχύτερα και πιο βολικά στα ξενοδοχεία για τους ξένους επισκέπτες, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Φτάνοντας στη χώρα, οι τουρίστες θα μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία τους, συμπεριλαμβανομένων των δακτυλικών αποτυπωμάτων τους, καθώς και τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους, συμπεριλαμβανομένων των δακτυλικών αποτυπωμάτων τους, καθώς και τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους σε αεροδρόμια ή άλλους δημόσιους χώρους που έχουν καθορισθεί.

2

3

Τα πρόσωπα που είναι εγγεγραμμένα στην συνέχεια θα είναι σε θέση να αγοράσουν προϊόντα σε ορισμένα καταστήματα με την τοποθέτηση δύο δακτύλων τους σε μια μικρή συσκευή ανάγνωσης αποτυπωμάτων.
Το σύστημα των δακτυλικών αποτυπωμάτων θα χρησιμοποιηθεί επίσης ως μια γρήγορη εναλλακτική λύση στο διαβατήριο κατά τον έλεγχο στα ξενοδοχεία, κάτι που αποτελεί πλέον νομική απαίτηση για τους ξένους τουρίστες.

Στην πρώτη φάση δοκιμής του, το εγχείρημα θα περιλαμβάνει 300 καταστήματα σουβενίρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες εγκαταστάσεις όπου συχνάζουν τουρίστες σε δημοφιλή μέρη.

Ιάπωνες αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ελπίζουν να εξαπλωθεί το σύστημα σε ολόκληρη την χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Τόκιο, μέχρι το 2020, όπου σύμφωνα με τις ως τώρα εκτιμήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν με τον τρόπο αυτό ετήσιες πωλήσεις από 40 εκατομμύρια τουρίστες.

Το νέο σύστημα θα επιτρέψει επίσης στην κυβέρνηση να αναλύσει τις καταναλωτικές συνήθειες των ξένων τουριστών, χάρις στην τράπεζα «ανωνύμων» δεδομένων που διαχειρίζεται ένα συμβουλευτικό όργανο της κυβέρνησης.

Τα δεδομένα που λαμβάνονται σε αυτό το έργο θα χρησιμοποιηθούν για να προσελκύσουν περισσότερους τουρίστες στην Ιαπωνία, δημιουργώντας πιο άνετες συνθήκες για τους επισκέπτες.
Η χρήση βιομετρικών στοιχείων ως εργαλείο πληρωμών προβάλλεται ως μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία, που χρησιμοποιείται ήδη από παγκόσμιους γίγαντες. Τον Φεβρουάριο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η MasterCard επιβεβαίωσε ότι δεν θα δέχεται “selfies” (αυτοφωτογράφηση) και δακτυλικά αποτυπώματα, αντί των κωδικών πρόσβασης.

Πολλές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούν τα δακτυλικά αποτυπώματα ως μέσο για τον έλεγχο ταυτότητας της πληρωμής. Με πιστωτική κάρτα εγγεγραμμένη στην υπηρεσία Apple Pay, οι χρήστες iPhone μπορούν να επιβεβαιώσουν τις πληρωμές και τις συναλλαγές τους με το πάτημα του δαχτύλου στο ID Touch scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων το οποίο είναι ενσωματωμένο στο πλήκτρο Home.

Οι υπηρεσίες Samsung Pay και Android Pay ξεκίνησαν επίσης αυτό το είδος της επιλογής για τους χρήστες οι οποίοι μπορούν πλέον να πληρώσουν με την χρήση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο τηλέφωνό τους.

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ama zousame se ageliko kosmo kalo tha itan tora pou zoume se diavoliko kosmo einai i megaliteri vlakia na dinis ta apotipomata stin diavoliki nea taksi pragmaton

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 04/20/2016 @ 7:16 ΜΜ

    ΚΑΙ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ”ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ” ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ”ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟ” ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
    ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΒΛΕΠΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ WIND, ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΙΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ. ΟΠΩΣ [ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ] ΔΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ. ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΗ ΜΟΡΦΗ. ΣΑΝ STICKER.
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ.

  3. Όλος ο Πλανήτης Είμαστε Ένα.
    Omid & Thomas Anders – “We Are One” (Official Music Video) HD
    https://www.youtube.com/watch?v=DuwlvPS-3K4
    https://youtu.be/DuwlvPS-3K4

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*