Διαφημίσεις

Μαρί Λεπέν: η γερμανο-ολλανδική συμφωνία με την Τουρκία είναι προδοσία

Ο τούρκος σουλτάνος Ερντογαν θέλει να εκμεταλλευτεί την ελευθερία της βίζας για την Ευρώπη για να απελάσει εκατοντάδες χιλιάδες Κούρδους και τρομοκράτες στην Ευρώπη – Για αυτό ο σουλτάνος αφήνει τους ισλαμιστές φασίστες “Γκρίζους Λύκους” να διαπράττουν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των Κούρδων πολιτών.

Ο Ερντογάν και τα τσιράκια του, όπως η Μέρκελ καθορίζουν το μέλλον της Ευρώπης. Η συμφωνία της Γερμανίας και της Ολλανδίας για τους πρόσφυγες με την Τουρκία, σύμφωνα με την επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου Μαρί λεπεν είναι εσχάτη “προδοσία του έθνους», όπως προκύπτει από όλες τις μελέτες η μεγάλη πλειοψηφία των Ευρωπαίων δεν θέλουν άλλους μουσουλμάνους μετανάστες, και σίγουρα δεν στείλουν πολλά εκατομμύρια στην ΕΕ τα επόμενα χρόνια στις χώρες μας. Επιπλέον. Επίσης η Λεπέν ανάφερε οτι «η Τουρκία δεν ανήκει ούτε ιστορικά, ούτε πολιτισμικά ή γεωγραφικά στην Ευρώπη, και ως εκ τούτου δεν έχει καμία θέση στην ΕΕ.”

Τώρα θα δούμε με αυτές τις δηλώσεις των Εθνικοσοσιαλιστών την επανάληψη της δεκαετίας του ‘30…βρισκόμαστε σε μια ιστορική καμπή γεγονότων… ικανά να φέρουν το νέο Αδόλφο Χίτλερ και την ολοκληρωτική καταστροφή στην γηραιά Ήπειρο… τα τελευταία πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών υλοποιούνται… περιμένοντας το κατάλληλο θηρίο να ηγηθεί τον ΘΑΝΑΤΟ.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο “Μαρί Λεπέν: η γερμανο-ολλανδική συμφωνία με την Τουρκία είναι προδοσία”
  1. Ο Βλαδίμηρας είναι ο νέος ……
    Μην φοβάσαι όμως Κόρακα.Είναι “ορθόδοξος” και θα σε “προστατέψει”.

    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΟΛΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΞΗΣ.Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΩΣ ΧΩΡΑ.ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΥΝ ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΙ.ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ.
      ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΡΑΦΟΥΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ.
      ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΙΣ ΗΔΗ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΩΦΡΟΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *