Διαφημίσεις

Σήμερα το βράδυ είχαμε δύο σεισμούς που εντάσσονται στην κατηγορία “μεσαίας ισχύος”. Όπως θα δούμε παρακάτω ίσως τελικά να μπορούμε να προβλέψουμε μερικούς σεισμούς.
Ίσως…

Καταρχήν τα δεδομένα :

Ο πρώτος σεισμός έγινε στις 20.54 ώρα Ελλάδας στην Βόρεια Εύβοια και το μέγεθος ήταν 4 ρίχτερ. Το εστιακό βάθος εντοπίσθηκε στα 11 χλμ. Δεν προκλήθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.

Ο δεύτερος σεισμός, αρκετά πιο ισχυρός έγινε στις 03.10 τα ξημερώματα στην Νότια Κρήτη, είχε εστιακό βάθος 10 χλμ και το μέγεθος ήταν 4,7 ρίχτερ.

Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν οι εικόνες με τα επιστημονικά δεδομένα των σεισμών όπως αναρτήθηκαν από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.

Πριν από αυτά όμως θέλω να δείτε τη συνομιλία με έναν φίλο ερευνητή. τον Χρήστο, που είχαμε εδώ και αρκετές ημέρες σε printscreen από το FB και το WOW:

 

10-4-16 13-4 15-4-16

Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Ο φίλος Χρήστος έχει αναπτύξει μια δική του τεχνική παρατήρησης και βραχυπρόθεσμης πρόβλεψης των σεισμών και έχει ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%. Οι δικές μου εκτιμήσεις για το σεισμικό κίνδυνο βασίζονται στη Θεωρία του Ηλία Τσιάπα!

500864.regional 500979.regional

 

www.e-koutsobola.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Μια σκέψη στο “Δύο σεισμοί μεσαίας ισχύος πριν από λίγο στην Ελλάδα – Οι σεισμοί δεν προβλέπονται εεε;;;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *