Διαφημίσεις

Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί οι «Ευρωπαίοι» πράκτορες στην Ειδομένη που ξεσηκώνουν τους πρόσφυγες ;

Ένα περίεργο και συνάμα επικίνδυνο «σκηνικό» για την πατρίδα μας «στήνεται» στην Ειδομένη από την παρουσία δεκάδων «ακτιβιστών¨-«πρακτόρων» οι οποίοι ξεσηκώνουν του πρόσφυγες και τους μετανάστες, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Η ελληνική αστυνομία προέβη σε δύο ακόμη συλλήψεις κοντά στην Ειδομένη την Τετάρτη το βράδυ, ως μέρος των προσπαθειών της για εκδίωξη αγνώστων ατόμων τα οποία «παραπληροφορούν» τους πρόσφυγες στο στρατόπεδο, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των ξένων κρατουμένων σε επτά.

Οι συλληφθέντες είναι δύο 24χρονοι υπήκοοι Τσεχίας (άνδρας και μια γυναίκα), στην κατοχή των οποίων η αστυνομία ανακάλυψε μικρή ποσότητα κάνναβης και ένα μαχαίρι.

Νωρίτερα, η αστυνομία συνέλαβε τρεις Νορβηγούς (δύο γυναίκες και έναν άνδρα) καθώς και έναν Βρετανό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα walkie-talkie μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ ένας Γερμανός υπήκοος συνελήφθη επίσης σήμερα το πρωί για την κατοχή του σπρέι πιπεριού.

Μία δεύτερη Γερμανίδα υπήκοος συνελήφθη την Τρίτη για την κατοχή ενός μαχαιριού και απελευθερώθηκε αφού ορίσθηκε δικάσιμη ημερομηνία για τον Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί οι «Ευρωπαίοι» πράκτορες στην Ειδομένη που ξεσηκώνουν τους πρόσφυγες ;”
  1. ΠΙΘΗΚΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ…ΜΕΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΉΚΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ.
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΕ,2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΜΩΣ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ…Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ 2.ΟΣΟΝΟΥΠΩ…

  2. Δεν ειναι θεμα Αριστερας η Δεξιας , αυτα εχουν αποφασισθει στη Λεσχη bilderburg εδω και χρονια.

    Απλα τωρα πρεπει να κρατησουν τα προσχηματα με το να κλεινουν τα συνορα , τα οποια κατι θα γινει ,και θ’ανοιξουν διαπλατα αργοτερα.
    Αφου στοχος τους ειναι ο παγκοσμιος φυλετικος αχταρμας , πως ειναι δυνατον να κλεινουν τα συνορα ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek