Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Δεν αντέχω ρε παιδιά την κοροϊδία.

Ο αδελφός μου, μονιμάς στη Λέσβο, μου λέει ότι οι Τούρκοι σήμερα μας έχουν κάνει σουρωτήρι και εμείς “πειθαρχημένοι” στο σενάριο της άσκησης “Καταιγίδα” με τα τουρκικά μαχητικά να κόβουν βόλτες και οι δικοί μας να τα χαζεύουν…
Τα “σκηνικά έντασης” και τα υπόλοιπα που διαβάζετε είναι ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ που έχουν στήσει υπουργείο και οι εγκάθετοι και να πείσουν τα πρόβατα των Αθηνών…

Άλλη μια ευκαιρία να αποπροσανατολίσουμε την κοινή γνώμη… τα πρόβατα των Αθηνών…

Δεν θα πω τίποτα άλλο…

Για άλλη μια φορά πάω να μασήσω από το κουτόχορτο… μπας και ξεγελάσω την πείνα μου…

Καλό μεσημέρι Ελλάδα, για άλλη μια φορά στα 4 είμαστε…

 

www.e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

22 σχόλια στο “Έβαλε ο Μπούλης στολή παραλλαγής για να δείξει τι; Ότι είναι ετοιμοπόλεμος;”
  1. ΑΜΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ. ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ

  2. Το τελεύταιο διάστημα γίνονται καθημερινές ασκήσεις μαχητικών πάνω από τη Λάρισα.. Μήπως κάτι ετοιμάζεται;;;

  3. Τέταρτη ημέρα επιθετικών ενεργειών από την τουρκική πλευρά
    «Σουρωτήρι» έκαναν ξανά οι Τούρκοι τις Οινούσσες
    14/04/201613:2079
    «Σουρωτήρι» έκαναν ξανά οι Τούρκοι τις Οινούσσες
    280
    SHARES
    Μέσα σε μία ώρα τουρκικά μαχητικά πέταξαν 6 (!) φορές πάνω από το νησί – Την ίδια ώρα ο υπουργός Άμυνας είχε ζητήσει άσκηση στην περιοχή Χίου-Οινουσσών
    Για τέταρτη ημέρα συνεχίζεται η τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο, με προκλητικές υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά. Και σήμερα τουρκικά μαχητικά συνέχισαν τις επιθετικές πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος. Μάλιστα σε διάστημα μιας ώρας, από τις 11:30 μέχρι τις 12:30, τουρκικά μαχητικά πέταξαν έξι φορές πάνω από τις Οινούσσες δημιουργώντας συνθήκες πρόκλησης έντασης.

    Την ίδια ώρα με εντολή του υπουργού Πάνου Καμμένου οι ένοπλες δυνάμεις εκτελούσαν άσκηση αεράμυνας στην περιοχή Χίου-Οινουσσών, γεγονός που καθόλου δεν πτόησε τους Τούρκους.

    Η ελληνική άσκηση σήμερα το πρωί, για την εκτέλεση της οποίας ο κ. Καμμένος μάλιστα πήγε στο γραφείο του στο Πεντάγωνο με στολή παραλλαγής, είχε σκοπό την διαπίστωση της ετοιμότητας της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης «Δ» βορείου τομέα καθώς και αεράμυνας περιοχής Χίου-Οινουσσών.

    Παρ’ όλα αυτά, οι Τούρκοι συνέχισαν το χαβά τους και έστειλαν οπλισμένα μαχητικά F-16 έξι φορές πάνω από τις Οινούσσες γεγονός που προκάλεσε αμηχανία στο ΓΕΕΘΑ…

    Μάλιστα στην πρώτη υπέρπτηση υπήρξε και εμπλοκή, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τα τουρκικά μαχητικά, που συνέχισαν να πετάνε πάνω από ελληνικό έδαφος

    1. ΜΑΓΚΕΣ ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. . ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ…) ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΩΡΟΠΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ….ΑΥΤΑ ΤΑ “ΜΜΕ” ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ..

  4. Εβαλε την στολή και από κάτω της ζαρτιέρες,σαν τον άλλον τον μπουχέσα στην Ουκρανία.Δεν πάμε καλά αϊντε να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε από δάυτους.
    Πόσοι θα μείνουμε στο τέλος,και αν θα έρθουν και άλλοι να μας “σώσουν”.

  5. Το όνειρο του ήταν να γίνει υπουργός εθνικής αμύνης. Είναι φανερό πως μόνο αυτό ήθελε πάντα, με το που του δώθηκε η ευκαιρία με τον Αλέξη, τελείωσε, ξεπούλησε τα πάντα. Τέτοιος ξεφτιλισμένος δεν έχει ξαναγίνει!

  6. Με αφορμή τις συνεχείς παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, σε Οινούσσες και Ψαρά, από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Κάρμαντζης έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook
    ‘καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος! Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα που πρέπει να λέγεται από τα χείλη όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων απανταχού της γης! Έχουμε ένα γείτονα άθλιο, άπληστο, μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο, ένα γείτονα βουτηγμένο στο αίμα, πάντα ύπουλο και επικίνδυνο που καιροφυλακτεί πάντα για να χτυπήσει και να αρπάξει χωρίς οίκτο!».

  7. Ειναι τοσο μα τοσο απλο…. Ο αναρχοκομμουνιστοαριστερος τσιπρας ηταν παντα το σκατοπαιδο του συνασπισμου. Και γνησιος καρπαζοεισπρακτορας του κουκουε.

    Αυτος ο ηλιθιος Αλεξης Τσιπρας τι λετε να εχει εφαρμοσει; Απο την ωρα και την στιγμη που του παραδωσαν πρωθυπουργια οι ΟΛΟΙ προηγουμενοι;;;;;;;;;

    Μα τι αλλο φιλες και φιλοι;

    ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΝΟΜΟΥ (Ε.Α.Σ.Ν.Ν).

    Αυτο το βδελυγμα, που εχει την εντυπωσει πως εστω ενα 20% των ψηφοφορων να πιστευει σε αυτον πως ειναι πρωθυπουργος,
    (ενω αυτος ξερει πολυ καλα τι ειναι)

    θα την βγαλει καθαρη ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ, Η ΧΕΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    Φερνει μισθοφορους εκτελεστες παντως τυπου και ειδους γιατι ξερει ο ηλιθιος οτι ετσι οπως ειναι ολο το φιλικο του πολιτικο συστημα, βουτηγμενο μες τα ΣΚΑΤΑ και την ΑΣΥΔΟΣΙΑ Η Ελλαδα δεν σωζετε με τιποτα.
    Και για να ειμαστε ποιο κατανοητοι…Οι Ελληνες δεν σωζονται με τιποτα.

    ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ! Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΣΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙ.

    Βαζουν τους ξενους να σκοτωσουν τους ελληνες.
    (αυτο ειναι ολο το μηνυμα μου)

  8. Κάτσε ρε συ Ζαχαρία μισό λεπτό. Για να καταλάβω, τι νομίζεις εσύ ότι πρέπει δηλαδή να γίνει για να σταματήσουν οι κλασομπανιέρες-τούρκοι να κάνουν υπερπτήσεις? Δεν αναχαιτίζονται πάντα από τα παλληκάρια μας τους ΙΚΑΡΟΥΣ?? Αναχαιτίζονται!! Δεν αναγνωρίζονται κανονικότατα? Αναγνωρίζονται!! Οι τούρκοι πάντα ενεργούν έτσι και πάντα θα ενεργούν έτσι από την στιγμή που δεν έχει δωθεί ποτέ το πράσινο φώς στην στρατιωτική ηγεσία να ενεργήσει ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και ΟΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΘΕΛΕΙ για να τους κοπεί ο τσαμπουκάς μαχαίρι. Αφού βρε ζαχαρία το ξέρεις, δεν υπάρχουν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στην πολιτική σκηνή, άνθρωποι που θα σταθούν άξιοι των εκάστοτε περιστάσεων. Δεν υπάρχει όραμα και ιμπεριαλιστική πολιτική για την ΕΛΛΑΔΑ μας. Αυτό που γίνεται όσο αναφορά τις υπερπτήσεις και τις αερομαχίες είναι ένας πόλεμος κυρίως φθοράς του προσωπικού μας. Που δυστηχώς, το πληρώνουμε με το αίμα των ίδιων των ΗΡΩΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ μας σχεδόν κάθε χρόνο. Ανησυχώ πάντως μην προσπαθήσουν αυτοί που κινούν τα νήματα να δημιουργήσουν θερμό πολλαπλό και ασύμετρο επεισόδιο. Μυρίζει μπαρούτι η κατάσταση και υπάρχουν και οι κατάλληλες προυποθέσεις. Τον Δεκέμβρη του 2008 είδαμε τι έγινε. Μερικοί τα ζήσαμε και απο πρώτο χέρι όταν στις πρώτες γραμμές των επεισοδίων, ήταν άτομα οργανωμένα και πειθαρχημένα σαν να έβλεπες ταινία του Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε τα capital control, φέτος να δώ τι μαγειρεύουν. Αυτά. Καλή δύναμη και συνέχισε την καλή δουλειά με το να μας ενημερώνεις.

  9. http://www.hurriyetdailynews.com/war-games-in-greece-near-macedonia-turkey-amid-migration-row-.aspx?pageID=238&nID=97818&NewsCatID=351
    Mεταφραζω αποσπασμα της μεγαλυτερης(?) τουρκικης εφημεριδας ‘Η ελλαδα αυτη τη βδομαδα ειπε πως τουρκικα αεροσκαφη παραβιασαν το FIR αθηνων και πεταξαν πανω απο τα νησια οινουσες ! Η τουρκια δεν θεωρει οτι αυτη οι περιοχη ανηκει στην Ελλαδα!
    Greece this week said Turkish warplanes had repeatedly entered the Athens flight information region (FIR), flying over the Oinousses island cluster.

    Turkey disputes whether the area should be administered by Greece!

  10. Σε μια δημοκρατικη χωρα οι υπουργοι αμυνας φορανε κουστουμια, στη δικτατορια φορουσαν στολες.
    Ο κυριος Υπουργος τι παριστανει?
    ..,..οσο για τις ασκησεις τους στην ειδομενη, παρεα με λαθρο κ προσφυγες το μονο που ειπα ηταν “ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ”

  11. Αυτο το παιδί μαλλον εχει παιδικα απωθημένα με τις στολες και μαλλον με τις απόκριες…

    Μεχρι τωρα εχει ντυθεί σχεδόν τα παντα….

  12. Τσίπρα και Καμμένε,
    πόσα χρόνια κοιλοπονούσε η βρωμερή νεοταξική μήτρα για να σας εμφανίσει ανάμεσά μας πιο ύπουλα από όσο γεννάει μια οχιά;

    Πάνο Καμμένε,αποδείχτηκες ένας “αδηφάγος αφαιρέτης”, μια “σημαία λερωμένη πάνω σε πλαστικό ιστό”,ένα “απίστευτο κραχ των Ελληνικών Αξιών”!

    Θα σε τσακίσει η Ιστορία στο όνομα ενός προδομένου πατριωτισμού μιας κοινωνίας που την εξαπάτησες με τον αθλιότερο τρόπο!

  13. τι σας κανει εντυπωση?ηθοποιοι ειναι,φορανε κουστουμια,και παιζουνε ρολους….ευτυχως που δεν ειναι οικονομικων!θα φορουσε ημιψηλο,φρακο και πουρο αβανας,σαν το ανθρωπακι της μονοπολης θα ητανε!χαχαχαχα!!!

    …οσα δεν φτανει η αλεπου,τα κανει κρεμασταρια…..

    αυριο θα ντυθει κι ο τσακαλωτος με αυτια γουνινα και θα παει στην ηλεκτρονικη αθηνων για συσιτιο! ελα αλεκοοοο!…..

  14. Στο τελος θα βγουν κ θα πουν μας απειλουσαν και θα τους κανουμε ηρωες
    Απλά πραματα
    Διότι ειμεθα λαός χαζοφιλοτιμος

  15. Πότε θα πάρετε χαμπάρι πως είμαστε ακυβέρνητοι απο ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικούς ;
    Πότε θα πάρετε γραμμή πως μας κυβερνάνε σιωνιστές ;
    Τι περιμένετε ρε ; Να αναχαιτίζουμε τούρκικα αεροπλάνα ενώ δεν έχουμε να φάμε ;;
    Για συνέλθετε ορισμένοι γιατί μου φαίνεται ότι νομίζετε πως πρωθυπουργός της χώρας είναι ο θόδωρος Κολοκοτρώνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *