Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:10 - 14/04/2016

Κάντε πυρογραφίες με τον ήλιο.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κάντε πυρογραφίες με τον ήλιο.

Το να κάνει κάποιος πυρογραφίες με την βοήθεια των ακτίνων του ήλιου, δεν είναι φυσικά κάτι καινούργιο.Γίνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια με την βοήθεια γυαλιών και φακών εστίασης.

Δεν είναι όμως ούτε αρκετά εύκολο και σίγουρα μπορεί να γίνει αρκετά κουραστικό μετά από λίγη ώρα αφού πρέπει να κρατάτε συνεχώς τον φακό, περίπου, στην απόσταση. Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει ένα απλό εργαλείο με μοντέρνο design, που πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα σε λίγο καιρό. Το όνομα του είναι Febo (προέρχεται από την ελληνική λέξη Φοίβος) και σχεδιάστηκε από μια Ιταλίδα, την Francesca Padovan, για ένα κατάστημα που υπάρχει μέσα στο Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Μιλάνο, μερικά χρόνια πριν.


Μετά την επιτυχία που γνώρισε εκεί, αποφάσισε να προσπαθήσει να βρει χρηματοδότηση από το κοινό, μέσω της crowdfunding πλατφόρμας του Kickstarter. Στο Kickstarter πέτυχε 1000% χρηματοδότηση του project και ξεκίνησε η μαζική παραγωγή των Febo.

Τώρα τι είναι ακριβώς το Febo;

Το Febo δεν είναι τίποτα άλλο από ένα καλοσχεδιασμένο ξύλινο εξάρτημα με ενσωματωμένο φακό εστίασης. Η σχεδίαση του βοηθά ώστε χωρίς κανένα απολύτως κόπο, να μπορεί ο φακός εστίασης να μένει πάντα παράλληλος και ακριβώς στην ίδια απόσταση από το υλικό που δουλεύετε. Το άνοιγμα που υπάρχει στο πλαϊνό μέρος σας δίνει επίσης την δυνατότητα να έχετε ξεκάθαρη εικόνα του σημείου εστίασης.

Στα θετικά του είναι ότι προσφέρει και μερικά έτοιμα στένσιλ, προστατευτικό ματιών αλλά και προστατευτικό πλαστικό για τον φακό, ώστε όταν δεν χρησιμοποιείται να μπορεί να είναι ασφαλές.

Αυτή τη στιγμή στέλνονται τα Febo σε όσους συμμετείχαν στην καμπάνια του Kickstarter και δέχονται προ-παραγγελίες για όποιον δεν συμμετείχε.

Τα κομμάτια που διατίθενται είναι περιορισμένα και βγαίνουν σε διάφορες εκδόσεις. To κόστος του Febo ξεκινάει από περίπου 50 Ευρώ και μπορεί να φτάσει τα 100 για κάποια ιδιαίτερα κομμάτια.

Μπορείτε να το παραγγείλετε από την επίσημη σελίδα του προϊόντος εδώ ή αν έχετε το μεράκι και τα απαραίτητα υλικά να φτιάξετε κάτι ανάλογο μόνοι σας, λίγο πιο οικονομικά..

supereverything.gr/2016/03/febo-pyrografia-me-ton-ilio.html

FREEPATENTS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τσιολάκης Ηλίας 04/14/2016 @ 5:21 ΜΜ

    ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ,ΕΝΑΝ.ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕ ΗΜΑΡΤΟΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*