Διαφημίσεις

Οι Γερμανοί πρέπει να μάθουν στους μουσουλμάνους της Mercel να μην κατουρούν και χέζουν σε πισίνες,ντουζιέρες και δημοσίους χώρους…

Αυτοι δεν ξερουν να χρησιμοποιουν τουαλέτες… Δυστυχώς κάποιες κουλτούρες και πολιτισμοί είναι καλύτερες απο άλλες…

https://youtu.be/SpCaqBScoK8

hellasxgtopvideos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Οι Γερμανοί πρέπει να μάθουν στους μουσουλμάνους της Mercel να μην κατουρούν και χέζουν σε πισίνες,ντουζιέρες και δημοσίους χώρους…”
  1. ολοι αυτοι οι λαθρο θελουν 500 χρονια πρωτα για να γινουν ανθρωποι και μετα τους τα μαθαινουνε αυτα οταν η δουρου ελεγε οτι αυτο το κομμα θα παει την ελλαδα 500 πισω (στο χαστουκι της κανελη αν θυμαστε) δεν αννοουσε την ΧΑ αλλα τον συριζα αλλα κανενας δεν την καταλαβε τωρα φατε τις χιλιες και μια νυχτες στην πολη σας και τον αλη μπαμπα με τους 40 τζιχαντιστες στην εξωπορτα σας!!!!!

    ΥΓ
    δεν ειμαι χρυσαυγιτης θεν τους εχω ψηφισει ποτε το λεω γιατι μερικοι μαλ@κες σαν τον κουφοπουλο οταν διαφωνεις με αυτους εισαι ΧΑ και φασιστας!!!!!!!!!!!!

  2. ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟΥ ΙΝΦΟΓΟΥΟΡΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ……Ο ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΖΑΡΑΚΙΑ….ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ;

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο (ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ) “ΓΟΝΟΣ” ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ….Ο ΚΟΥΡΔΟΣ.

  3. τι εννοεις μικρε; δεν υπαρχουν ανωτεροι και κατωτεροι πολιτισμοι στην ιστορια της ανθρωποτητας; αυτο εμελλε να ακουσω ο αμοιρος…

    1. Αστο να λενε εγκο κανο αναγκη μου οπου τελο ελλενες πολυ χαιβανια κανο χωρα τους οτι γκοσταρο..

  4. ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ YOU TUBE ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ , ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΝ…
    ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΕΣ , ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *