Διαφημίσεις

Έβγαλαν και τα υπερ βαρέα στη νήσο της  Λέσβου χτυπώντας με όλα τα διαμετρήματα

5 [43638]

Τι να  συμβαίνει άραγε και γιατί παρατήσανε την κατασκευή των Hot-Spot στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και έπιασαν τα 

Κανόνια και τα Άρματα και άρχισαν τις βολές με όλα τα διαθέσιμα μέσα πυρός που διαθέτουν στο νησί και με όλα τα διαμετρήματα !

9 [43642]

Σίγουρα η Διαταγή της ΑΣΔΕΝ για μια τόσο μεγάλη συγκέντρωση πυρός (αν κρίνουμε και από τα βλήματα της φωτο)δεν πρέπει  είναι τυχαία…Σίγουρα   δεν είναι χωρίς την έγκριση,για  να μην πούμε την προτροπή του ΓΕΣ !

7 [43640]

Το θέμα είναι γιατί γίνεται την συγκεκριμένη χρονικά στιγμή …Κάτι περιμένει το ΓΕΣ και θέλει να βγάλει συγκεκριμένα συμπεράσματα για την δύναμη πυρός που διαθέτουν οι Μονάδες των νησιών ;

Προς το παρόν το  ΓΕΣ κάνει λόγο για τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Μονάδων της 98 ΑΔΤΕ

3 [43636]

4 [43637]

2 [43635]

2 [43635]

Από 04 έως 07 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Μονάδων της 98 ΑΔΤΕ στη νήσο Λέσβο. Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας εκτελέσθηκαν βολές ημέρα και νύχτα με όλα τα διαθέσιμα μέσα πυρός του Σχηματισμού.Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκαν Άρματα και Πυροβόλα μαζί με συστοιχίες πυραύλων με στόχο τι ; Οι Βολές πάντως οι νυχτερινές είναι στη θάλασσα και αυτό έχει την σημασία του !

Γιατί εδώ δεν κάνουμε λόγο για εξάλειψη αεροπρογεφυρώματος αλλά εκτιμούμε οτι πρόκειται για  απόκρουση Αποβάσεως με  Μεγάλες Δυνάμεις απο μεγάλα Σκάφη .

????

14 [43647]

10 [43643]

12 [43645]

E F E N P R E S S – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Αγριεύουν τα πράγματα στο Αιγαίο ;….Απίστευτη Συγκέντρωση Πυρός της «ΑΣΔΕΝ» στη ν.Λέσβο! (φώτο)”
  1. Το μυστικό που ψάχνεται να βρείτε πίσω απ τις βολές τις ΑΣΔΕΝ είναι ότι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου απέναντι ειναι οι τουρκοι, και αν ανατρέξεται σε παλαιότερα χρόνια πάντα γίνοταν ασκήσεις με βαρέα όπλα απλά κανείς δεν τα έβγαζε στα μπλόγκ

  2. Προφανώς στα διαλείμματα μεταξύ των προσφυγικών συσσιτίων, πρωινού – μεσημεριανού και βραδινού… κάνουν βολές!

    Κάτι είναι και αυτό!… περνάει ποιο ευχάριστα η ώρα. Μόνο να βγει ο ισοσκελής γαλανόλευκος σταυρός από τα άρματα… κατά τους επικεφαλής του πολιτικού, στρατιωτικού και εκκλησιαστικού κόσμου της χώρας των Ελλήνων, ερεθίζει τους “πρόσφυγες”…

    Αυτά.

  3. Όλα βάση σχεδίου, μιάς και έχουμε πολλά βλήματα ας κάνουμε ασκήσεις να τα εξαντλήσουμε και με μειωμένα κονδύλια ,τα καινούργια θα έρθουν σε 50 χρόνια….

  4. ΛΑΒΑΜΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ.

    Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  5. Απαντηση σε αυτους που ισχυριζονται οτι ο Ελληνικος στρατος φυτοζωει λογο της κρισης.Να ειστε σιγουροι οτι εαν ο στρατος μας δεν υποσχοταν καιρια πληγματα, ακομα και επιθετικα,οι Τουρκαλαδες θα ηταν ηδη εδω!Οταν κυβερνουσε ο Οζαλ,ερωτηθηκε γιατι δεν εφαρμοζει αναλογες πιεσεις στην Ελλαδα,οπως οι απειλες προς την Συρια, για μπλοκαρισμα των υδατων του Εφρατη ποταμου.Τοτε απαντησε: “Η Ελλαδα δεν ειναι Συρια!Δεν ειναι ευκολο να την καταλαβουμε στρατιωτικα!Αλλωστε μην ξεχνατε την υπαρξη του 2ου ελληνικου στρατου*.Ο μονος τροπος ειναι να διοχετευσουμε 10 εκατομυρια μουσουλμανους ωστε οι εξελιξεις να ειναι υπερ μας,αναιμακτα”. *Εννοει το PKK των Κουρδων που ιδρυθηκε το 1925,επι Παγκαλου,απο αποσταλμενους,εν ειδη πρακτορων, Ελληνες αξιωματικους. Υ.Γ. Αφηστε αυτο το ψευδοελληνικο κρατος,του ’74 να καταρευσει.Οι στοχοι για τους οποιους ιδρυθηκε ηταν δυο.Πρωτον για να καταδυναστευει κρατοντας σε χαμηλο επιπεδο εμας,και δευτερον να εγκολπωνει με προστασια και τρυφεροτητα τους εκτελεστες των σχεδιων,δηλαδη τους πολιτικους.Η πτωση του σημαινει απελευθερωσει για εμας,και εκθεση των πολιτικαντιδων σε “κινδυνους”.Θα μου πειτε τι θα απογινουμε χωρις κρατος.Ειναι απλο.Οταν εχεις στρατο,εχεις στο λεπτο,οχι ενα,αλλα δεκα κρατη.Και θα δουλευει ευρυθμα.Διοτι καλυτερα απο τον καθενα μπορει ο Στρατος να διοικει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek