Διαφημίσεις

“ΧΑΙΡΕ,ΑΣΤΡΑΠΗ ΤΑΣ ΨΥΧΑΣ ΚΑΤΑΛΑΜΠΟΥΣΑ.ΧΑΙΡΕ ΩΣ ΒΡΟΝΤΗ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΗΤΤΟΥΣΑ’’

Συμπατριώτες /σες , η Πατρίδα μας βρίσκεται προ ενός ,κατακλυσμιαίου κύματος, Άλωσης και απ ότι φαίνεται τα χρονικά περιθώρια που αυτή θα ολοκληρωθεί, στενεύουν επικίνδυνα. Η Επίθεση είναι γενικευμένη ,πολυμέτωπη και πολυεπίπεδη. Από την απλή διαβίωση εν μέσω οικονομικής ανέχειας μέχρι την οριστική αποκλήρωση των Θρησκευτικών από τα σχολεία μέχρι και αυτή την ιδιότυπη «κατάργηση» της Ελλαδικής Εκκλησίας μέσω της αιρέσεως των αιρέσεων, του Παν-Οικουμενισμού .

Όλα τα κέντρα που σχεδίαζαν για χρόνια στο σκότος πλέον έχουν βγεί στο φώς κι αυτό κατέστη πρόδηλο με την Βίαιη μετακίνηση των Ισλαμο-φονταμενταλιστών στην Ελληνική Επικράτεια.

Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης, Πολιτικές Φατρίες, Κόμματα, Στρατιωτικοί Ανώτεροι κι Ανώτατοι ,εργάζονται όλοι ,με λανθασμένα κριτήρια για την ολοκλήρωση της καταστροφής που δεν είναι άλλη από την δραστική αλλαγή της Εθνικής Συλλογικής Συνείδησης των Ελλήνων ,την απάλειψη του Ηρωικού παρελθόντος μας και την «εθελοντική» αυτοκατάργηση της Υπέρ της Αγίας Τριάδος Πίστεώς μας.

Οι ημέρες που ζούμε(δεν μιλάμε πλέον για χρόνια ή αιώνες αλλά για ΗΜΕΡΕΣ) είναι οι σημαντικότερες της νεότερης Ιστορίας μας κι είναι αυτές που θα σηματοδοτήσουν είτε την συνέχεια μας ως Έθνος είτε την ολοκληρωτική καταστροφή μας. Όμως δεν χάθηκε τίποτε ακόμη, διότι αυτό το χωραφάκι έχει κάποιους/ες που σε μια γωνίτσα της Οικίας τους ή του ασκητήριου τους προσεύχονται για την Σωτηρία της Πατρίδος. Κι αυτοί/ες είναι που κρατάνε ακόμα ζωντανή την Ελλάδα μας.

Διάγουμε Ιερές ημέρες λόγω της Τεσσαρακοστής κι η Θεοτόκος ,η Παναγία ή Υπέρμαχος Στρατηγός, η Μητέρα μας θέλει να μας δει συστρατευόμενους να αντιστεκόμαστε .Να μας δει να σπεύδουμε στους Οίκους του Υιού της και Χριστού ,που τόσο πασχίζουν να αφαιρέσουν το Όνομα του οι Παν-Οικουμενιστές από κάθε αναφορά στα Θεία, να παρακαλούμε για την Θεία Επέμβαση της. Κι αυτή θα το κάνει. Μπορεί να το κάνει κι αν δεν το θελήσουμε γιατί αυτό το «χωραφάκι» της ανήκει εκ παραχωρήσεως και δεν θα αφήσει το Ποίμνιο της να σταλεί στα εξόν συνετέθη για μερικούς λίγους αλλόφρονες.

Η Εθνική Αντίσταση μας καλεί όλους με τον πιο ασφαλή και σίγουρο τρόπο: με την Προσευχή μας και τις Ικεσίες μας να ΣΠΕΎΣΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΨΥΧΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΧΩΡΑΦΑΚΙ» .

Η Πλατυτέρα των Ουρανών, ονομάσθηκε Πλατυτέρα όχι τυχαία. Είναι Παντού κι εδώ ακόμα στην Ελλάδα της Αμαρτίας και του Χάους εκείνη τρέχει από Μοναστήρι σε Μοναστήρι, από σπίτι σε σπίτι, από άρρωστο σε άρρωστο ,από άστεγο σε άστεγο ,κι όλοι οι Άγιοι μας πληθαίνουν τις εμφανίσεις τους και δηλώνουν την Θαυματουργή τους παρουσία, ειδικά τα τελευταία χρόνια της «πτώσης». Λίγο με απασχολεί τι θα σχολιάσουν οι σκεπτικιστές ή αγνωστικιστές ή άλλοι. Δεκτή η κάθε άποψη αλλά όχι και αποδεκτή .Ούτε να αφήνετε την αμφιβολία να σας την μπολιάζουν μέσα σας, για να βρίσκουν έδαφος να σπείρουν τον επόμενο καρπό της Άρνησης.

Δυστυχώς χρόνια τώρα ο τόπος ετούτος κυβερνιόταν από άθεους, με διαφορετικούς μανδύες ο καθένας ,αλλά ήταν έτσι διαμορφωμένη η κατάσταση που η Πλάνη είχε φτιάξει τέτοιο Ιστό που δύσκολα κάποιος/α μπορούσε να αποφύγει. Τώρα όμως είδαμε επιτέλους τον Ιστό και την παγίδα και δεν πρέπει να πέσουμε μέσα.

Οι συμμαχίες του Ψεύτη έχουν πάρει την ανώτερη δυνατή Κοσμική μορφή.

Δείτε: Ο Πάπας με τον Έλληνα Αρχιεπίσκοπο ,κι ίσως και με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο μαζί θα παρευρεθούν στην Λέσβο για να σας πείσουν ότι «όλα είναι ένα» και δεν υπάρχει καμία διαφορά..Αλίμονο….. Θα πλανηθούν κι άλλοι… όμως εναπόκειται στους/ις υπόλοιπους/ες να αντισταθούμε στην νέα επέλαση .

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΙΡΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ,ΒΕΡΑΝΤΑ,ΟΧΗΜΑ

ΘΥΜΙΑΖΟΥΜΕ ΛΙΒΑΝΙ,ΠΟΛΥ ΛΙΒΑΝΙ, ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ως ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΛΕΥΑΝ «ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ»

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΚΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ
«Ω ΠΑΝΥΜΝΗΤΕ ΜΗΤΕΡ Η ΤΕΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΓΙΩΤΑΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΝΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΝ,ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΡΥΣΑΙ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΥΣΗΣ ΛΥΤΡΩΣΑΙ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΟΙ ΒΟΩΝΤΑΣ-ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ»

Κωνσταντίνος Β.Γκλαβάς.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΣΠΕΥΣΟΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΘΕΟΤΟΚΕ”
  1. ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!!!! ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ!!!! ΠΑΤΗΡ – ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΩΖΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ….!!!!!!!!!!! ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ…ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ..ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ !!!! ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!

  2. Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ

    Χωρίς τον λέοντα χωριό δεν γίνεται.
    Χωρίς τον βασιλιά, κράτος δίκαιο δεν βασιλεύει, αλλά διαίρει και βασίλευε από βασιλείς χωρίς καρδιά.
    Ο Βασιλεύς είναι ο Λέων ο νόμος.
    Ο Βασιλεύς δεν είναι παπάς, δεν είναι υπουργών υπουργός.
    Ο Βασιλεύς είναι η ανθρωπιά μας.
    Ο Βασιλεύς είναι ο Χριστός Λαός.
    Και ο Βασιλιάς του Φωτός του ο Ιωάννης ο ξυπόλυτος Μελχισεδέκ.
    Ο Βασιλεύς είναι η καρδιά και Λόγος του το Αίμα του Χριστού στις φλέβες των Ελλήνων που κυλά.
    Ο Βασιλεύς είναι… ο Πατήρ Θεός στην γη, σε στρώμα πένητος που οικεί, και τις οικίες των κορμιών των θεών του Θεού, τους υιούς Έλληνες χρίζει.
    Ο Βασιλεύς είναι ο Λόγος, η φωνή του λέοντος, η φωνή του Θεού.

    ΙΩ

    1. Ένας περίεργος τύπος που αυτοαποκαλείται «Γέροντας Ιωάννης Μελχισεδέκ ξυπόλητος, των φτωχών» (!!!) κάνει απίστευτη αιρετική προπαγάνδα παρουσιαζόμενος σε πιστούς Χριστιανούς ως Προφήτης, κάνει «Θείες Λειτουργίες» γυμνός (!!!) και…κηρύττει, παρασύροντας πολλές ψυχές στην αιρετική και αντιχριστιανική Σέκτα που έχει δημιουργήσει!

      1. ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ….”ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ” ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ

  3. Η ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ

    Και εν αρχή είναι ο Λόγος που νοεί και
    εξηγεί το σύμπαν.
    Και σύμπαν μου τα γράμματα…τα γράμματα η ψυχή.
    Θεό να το πεις·
    γιατί Θεός μόνο στα σπλάχνα του ανθρώπου αυτός πηγάζει.
    Μα και Αυτός δεν είναι μόνος του.
    Δεν είναι ο ένας… αλλά οι δύο που γέννησαν με την Αγάπη τους τον Άνθρωπο που ζει …χάριν της ανθρωπιάς του.
    Θεό να τον πεις δεν γίνετε·
    γιατί υιός θεού με την δύναμη του πατρός του και του αγίου πνεύματός του….
    Χριστοποιείται ο άνθρωπος…
    την νόηση του Έλληνος σύμπαντος κόσμου.

    Ιωάννης β

  4. Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

    Μέσα στης ψυχής του σύμπαντος τον νου φωλιάζει μέσα στην σιωπή της, η Σοφία των αιώνων.
    ***

    Μέσα στην θάλασσα του Κάλους και της Ωραιότητας της καρδιάς του ανθρώπου περιμένει το φως της, η Αλήθεια.
    Με πάθος και λαχτάρα στην καρδιά του Εσύ της η Αγάπη, να την αποδεχτεί το Εγώ του ανθρώπου· όπως η μέλισσα περιφέρεται μέσα στους αγρούς και κάνει κύκλους γύρο από το νέκταρ των λουλουδιών,
    έτσι και η Αγάπη της Φύσης της η Ψυχή…φτερουγίζει σαν περιστέρι λαχταρώντας την αγκαλιά και το χάδι της Μητέρας της, η Αγάπη.

    Όπως στον χιονιά το μικρό παιδί κάθεται κοντά στο αναμμένο τζάκι και βλέπει τις φλόγες …δίπλα στα χριστουγεννιάτικα χρώματα, έτσι και η Σοφία, στέκεται και περιμένει να την αποδεχτεί η ζεστασιά της φλόγας της αγάπης.

    Ανοίξτε την πόρτα της νεότητας σου, και άφησε την σοφία της καρδιάς σου να εξελιχθεί, στο είναι του εσύ σου…εγώ μου· και ταξίδεψε μέσα στα θελήματα της καρδιάς του παιδιού…. και τότε η αγάπη θα σε ποτίσει με το νέκταρ της, και τότε θα βλέπεις τα αγκάθια, τις κοφτερές πέτρες, και τα δύσβατα μονοπάτια να είναι για εσένα το περιστέρι, καταφύγιο από τα δεσμά του σατανά.
    ***

    Γλυκά μου παιδιά,
    η αρμονία του σύμπαντος και η καρδιά σας,
    και όχι αυτό που σας πότισαν για πνεύμα, ως μέτριους θνητούς και αδαείς.
    όχι !
    ακούστε στην σιωπή την φωνή της αθάνατης αιώνιας σοφίας.
    που στην αγκαλιά της ο Χριστός μας μας καλεί !
    για να απελευθερώσει και να σας διδάξει να ζείτε χαρούμενα…
    και να κατακτήσετε την γνώση…
    της ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ.

    Στην μαρμαρωμένη σας αγάπη προς των αλλήλων, του Εγώ του Χριστού, του Εσύ σου Εαυτέ ….. και ΘΕΕ, ΑΓΑΠΗ Μου !
    ***

    Ιωάννης Βασιλεύς κι φυλαξ των πνευματιων θυσαυρων του ουρανου

  5. Ιερώνυμε, ο Λόγος του Θεού ού δέδεται.
    Ο Λόγος όμως, δένει το ψέμα και ελευθερώνει την αλήθεια.
    Αλήθεια εστί, η ανθρωπιά της ομοίωσης του είναι του Θεού στο όλον του ανθρώπου.
    Εγώ ο Ιωάννης με τις ευλογίες των Αγίων Πατέρων ημών, ο έχων τα σκήπτρα των Ορθοδόξων Ελλήνων Ουρανοπολιτών.
    Στο όνομα του Πατρός και του Υιού του ανθρώπου, εγώ ειμί ο μαρτυρών το Άγιο Πνεύμα της Αληθείας εις τους ανθρώπους.

    Αδέλφια μου, θεμέλιος λίθος μας είναι η προ

    του Χριστού ετοιμασμένη Βασιλεία, που ευλόγησε ο Πατέρας Θεός τον άξιο και δίκαιο Έλληνα βασιλέα, τον Όσιο και Άγιο Μελχισεδέκ.
    Ούτος δε και ο στέψας όλη την Οικουμένη, ο βασιλιάς ως πένης για να ζει βασιλικά όλη η Οικουμένη.
    Και Οικουμένη εστί όπου άνθρωπος εκεί ο Θεός, κι όπου Θεός εκεί η αγάπη.
    Και όπου η αγάπη εκεί και η Σοφία του Θεού, και δίκαιος ο Θεός, ο σπουδάζων τα γράμματα, ο φωτίζων τα όρια, τα σταθμά, με τον Νόμο και την Τάξη.
    Ο Νόμος και η Τάξη του Θεού είναι η αλήθεια όπως προείπαμε, ώστε το αποτέλεσμα των σκέψεών σας να μεταμορφωθεί σε αυθεντικότητα και ανθρωπιά.
    Ως ο άνεμος διαλύει τον καπνό, έτσι και η αλήθεια, διαλύει από το είναι των προβάτων της ιουδαϊκής εκκλησίας το αγκάθινο στεφάνι της πορνείας, του σκότους και της προσωπολαγνείας που πέρασε η αντίχριστος εκκλησία για γνώση στων ανθρώπων τα μυαλά.

    Έλληνες, Χριστός εμόν Θεός.
    Και Χριστός εστί ο ενδεδυμένος την ανθρωπιά, και ανθρωπιά εστί η κατανόηση του ανθρώπου ότι η δύναμη του Θεού είναι η ψυχή του, και η ψυχή του κατοικεί μέσα στον Θεό και Θεός μέσα στην ψυχή του.

    Οι Ιεροί Νόμοι της Εκκλησίας λένε :
    Όποιος δεν δώσει το φως στους ανθρώπους επειδή πρέπει να το βρουν μόνοι τους, αυτό ονομάζεται αίρεση της γνωσιμαχίας.
    Τουτέστιν, δεν έχει εξουσία ούτος ο άνθρωπος που το φως το κρύβει μέσα στα άβατα και τα ντουβάρια του, αποκρύπτοντας το φως από τους ενδεδυμένους (βαπτισμένους) τον Ιησού Χριστό.
    Και μάλιστα καταδικάζει αυτούς τους ανθρώπους εις θάνατον, δηλαδή εσύ Ιερώνυμε, μαζί με όλους που διαμελίσατε το Ένα Άγιο Πνεύμα σε δεκάδες σχίσματα και αιρέσεις….. τρέμετε την Οργή του Θεού όπως οι ταλμουδιστές παίρνουν τους πένητες και τα βρέφη και τα αλυσοδένουν τρυπώντας τα με βελόνες, και ζωντανούς τους πριονίζουν τα χέρια και τα πόδια, ξεφτιλίζοντας και βλασφημώντας τον Ιησού Χριστό, βασανίζοντας και σοδομίζοντας τα κορμιά τους.
    Όλος αυτός ο πόνος, όλα αυτά τα μαρτύρια που μαζεύτηκαν ανά τους αιώνες…. ήρθε η ώρα ως τσουνάμι να πέσει όλο το κρίμα επάνω στα κεφάλια της πόρνης νέας τάξης των πραγμάτων.

    Μετανοείτε και αδελφωθείτε αδέλφια μου, διότι δεν είναι πρόβατο ο Θεός.
    Ως πρόβατα όμως οι Εβραίοι έχουν σήμερα την Ορθόδοξη Ελλάδα, και ο Θεός έστειλε εμένα, που ως αρνίο με βλέπετε κι εμένα κρεμασμένο ως τον ίδιο τον Χριστό, από τους τσαρλατάνους ψεύτες και εχθρούς της Αγίας Ελλάδος, της Μητέρας του Φωτός των Εθνών, που ευλόγησαν οι Άγιοι Πατέρες εμένα τον Ιωάννη να ξαναφωτίσω την ψυχή των Ελλήνων με της ιέρειας Σίβυλλας τον ιερόν χρησμό.

    Έλλην εστί, ο Θεός πατά στην γη του.
    Ιωάννης εστί, ο βασιλιάς προστατεύει τον Λαό και την γη του.
    Και λαός εστί η καρδιά του βασιλιά.
    Τούτο δε εστί Ελλάδα, που τόσο πολύ φθονούν οι χρυσοστόλιστοι τραγόψυχοι προδότες και κλέφτες της βασιλείας του Θεού, ψευτοδεσποτάδες.

    ιωάννης β

    https://www.youtube.com/watch?v=gJqc8Z_lxrQ

  6. Το καλύτερο άρθρο που διάβασα τον τελευταίο καιρό… Μπράβο! Υπεραγία Θεοτόκε Σωσων Ημας!

  7. Ο Θεός να σας έχει καλά να ακούγονται τέτοιες απόψεις.
    Και απο την Γή στον Ουρανό που ευτυχώς είναι ανοιχτός…

  8. Μεγαλες αληθειες μεσα στο αρθρο.
    Τον τοπο αυτο φυλανε …δυναμεις ουρανιες….δεν εχουμε παρα να εμπιστευτουμε απολυτα και ολοκληρωτικα την Παναγια μας και τους Αγιους…
    Δεν φοβαμαι….δεν τρομαζω…δεν παραδινομαι….εχω Χριστο μεσα μου…εχω φως…..εχω αληθεια.
    Οι εχθροι μου θα ηττηθουν……

  9. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΣΤΙΣ/ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ/ΜΗΝΕΣ , ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ CERN ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΝΓΚΡΙ-ΛΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *