Διαφημίσεις

..ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ!!

Δείτε την εκτίμηση των “προσφυγων” για όλη την βοήθεια και φιλοξενία που τούς παρέχουμε, δείτε το θράσος, δείτε το πλιάτσικο και την απολίτιστη συμπεριφορά τους!

Δείτε με ποιους θέλει η “κυβέρνηση” να “μπολιάσει την κοινωνία μας και να μας επιβάλει την συμβίωση!!
Σε λίγο θα “μπουκάρουν” στα σπίτια μας, σε λίγο θα αρχίσουν τα εγκλήματα ένθεν και εκείθεν…

Όμως έχουν αφήσει τους πράκτορες που διευθύνουν αυτές τις άβουλες μάζες να κάνουν ότι θέλουν στην Πατρίδα μας, απαιτούμε την σύλληψη αυτών που τους διευθύνουν ΤΩΡΑ!!!

Στην βουλή όμως μιλούν για το ρουσφέτι και πως θα κρατήσουν τις καρέκλες τους με πρόσχημα την δήθεν πολιτική για τον Λαό και την Χώρα που την έχουν γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους… Είστε όλοι προδότες και δωσίλογοι!!!

ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ!!Δείτε την εκτίμηση των "προσφυγων" για όλη την βοήθεια και φιλοξενία που τούς παρέχουμε, δείτε το θράσος, δείτε το πλιάτσικο και την απολίτιστη συμπεριφορά τους!Δείτε με ποιους θέλει η "κυβέρνηση" να "μπολιάσει την κοινωνία μας και να μας επιβάλει την συμβίωση!!Σε λίγο θα "μπουκάρουν" στα σπίτια μας, σε λίγο θα αρχίσουν τα εγκλήματα ένθεν και εκείθεν…Όμως έχουν αφήσει τους πράκτορες που διευθύνουν αυτές τις άβουλες μάζες να κάνουν ότι θέλουν στην Πατρίδα μας, απαιτούμε την σύλληψη αυτών που τους διευθύνουν ΤΩΡΑ!!!Στην βουλή όμως μιλούν για το ρουσφέτι και πως θα κρατήσουν τις καρέκλες τους με πρόσχημα την δήθεν πολιτική για τον Λαό και την Χώρα που την έχουν γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους… Είστε όλοι προδότες και δωσίλογοι!!!

Posted by Athanasiou Christos on Tuesday, April 5, 2016

https://www.facebook.com/100009063010416/videos/1578844009094351/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΤΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”
  1. Δεν ξερω τι περιμενουμε.
    Πρεπει να δημιουργηθεί μια ομάδα απο Ελληνες και να απαιτήσουμε απο την κυβερνηση των προδοτών να μας πούνε, μέχρι που σκοπεύουν να το τραβήξουν το σχοινί.
    Γιατι ενίοτε τα σχοινιά, οταν τα τραβάς πολυ, σπάνε.
    Κι οταν σπάσει το σχοινί, να ξέρουν πως δεν θα βρουμε μερος να κρυφτούν. Και αν νομίζουν πως φεύγοντας απο την Ελλαδα θα γλυτώσουν, κανουν λαθος.
    Ελληνες υπαρχουν παντού, σε ολη την γη. Που στον διάολο θα κρυφτούν;;;;;
    Αυτο πρεπει να τους το ξεκαθαρίσουμε. Με το να καθομαςτε και να περιμενουμε να ξεσηκωθούμε αυτα τα διποδα να μας σφαξουν, δεν θα κερδίσουμε τιποτα.
    Πρεπει να οργανωθούμε, ειρηνικά να δούμε τι,μπορούμε να κανουμε.
    Μετα, οπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.

    1. Εγώ,είμαι μέσα..μαζί σου είμαι..Άντε να δούμε πόσοι θα μαζευτουνε.Αλλά να έρθουν Ελληναρες. ΝΑ το λέει η ψυχή τους.Δεν θα λογαριασω πλεον ουτε την οικογένεια μου..Άντε,γιατί το έχουν παραγαμησει το θέμα…Για να δω λοιπον..

    2. Συμφωνω σε οσα λες …μονο που πολυ φοβαμαι οτι χασαμε το τρενο ….της ειρηνικης αντιμετωπισης….τα χειροτερα ερχονται.
      Αυτοι δεν ειναι ανθρωποι …..ειναι αφηνιασμενα θηρια.

  2. Πριν περιπου ενα ετος λιγο μετα το περσινο 3ο κοκκινο φεγγαρι ειχα δει ενα ονειρο..
    Σε αυτο το ονειρο ειμασταν μια ομαδα απο ελληνες και μας κηνηγουσαν μουσουλμανοι μεσα στη χωρα μας τελικα μας πιασαν ηταν περισσοτεροι απο εμας.
    Μας μεταφεραν καπου οπου ηταν ενας μουσουλμανος με τσεκουρι κι εκοβε τα κεφαλια των απιστων ειδα μια εκτελεση μετα τελειωσε το ονειρο.
    Δεν ξερω τι σημαινε το ονειρο ελπιζω ομως να μη γινει πραγματικοτητα..

    Στημενο ή οχι το τι γινεται θα εχει θυματα αν σας βρει το ολο απροετοιμαστους..

    1. Ρε ΤΡΕΛΕ, τι σύμπτωση, είδα τη συνέχεια του ονείρου εγώ!
      Εκεί που ετοιμαζόταν να σας αποκεφαλίσουν ήρθαμε μια ομάδα συνέλληνες και παρόλο που ήμασταν λιγότεροι τους γαμήσαμε στο ξύλο, γιατί αυτά τα γυφτάκια είναι καλικάντζαροι!
      Όταν λοιπόν τους πιάσαμε και σας απελευθερώσαμε, κάναμε συμβούλιο τι θα κάναμε με αυτά τα χολεριασμένα λιμά!
      Αποφασίσαμε λοιπόν να καθιερώσουμε μια νέα τακτική!
      Πρώτα λοιπόν χώσαμε το τσεκούρι από τη λαβή στον κώλο του αρχηγού και τον βαλαμε να κάνει τεμενά!
      Μετά βάζαμε τους καλικάντζαρους να πηδάνε από μία καρέκλα γυμνοί και να προσγειώνονται με τον πάτο τους πάνω στην κοφτερή μεριά του τσεκουριού!
      Αμέσως μετά τους βουτούσαμε σε μία δεξαμενή με οινόπνευμα!
      ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

  3. Δυστυχώς τα νταβατζοκαναλα-Λαθρολαγνα Αλφα-Μεγκα-Σκαι-Αντ1 Καταφέρονται κατα ελλήνων κ είναι υπέρ των ισλαμοπηθικων βοοειδών που έχουν ερθει παράνομα στη χώρα μας κ την διαλύουν, όσο αφορα την προδοτική ανθελληνική κυβέρνηση Τσυριζα-ψεκασμενων τα ψωμιά τους είναι λιγα,μόλις γίνουν εκλογές ( σύντομα) θα πάρουν αυτό που να αξιζουν

    1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ!
      ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ!!!

  4. Χρειάζεται απλά ενα βυτίο γεμάτο πετρέλαιο, με μάνικα υψηλής πίεσης και ένα φλογοβόλο!
    Φυσικά αναφέρομαι σε κοινωνική προσφορά, δηλαδή στη συμβολή μας ώστε να ανάψει φωτιά για να… ζεσταθούν τα βράδια! Εκεί επάνω έχει υγρασία!
    Πρώτα όμως δικαιούνται φλόγα οι αλληλέγγυοι και θεωρώ ότι πρέπει από αυτούς να αρχίσει η… προσφορά!!!

  5. ο στρατος να αφησει την μαγειρικη και να παει να τους γαμησει να τους πεταξει στη θαλασσα.για τους συνταξιουχους πεταγανε δακρυγονα εδω δεν μπορουν τιποτα να κανουν;για ενα πραγμα χαιρομαι οτι βγηκα αληθινος απο την αρχη που δεν πιστευα τα στημενα βιντεο με ελληνες που τους ταιζαν και τους κοιμιζαν στα σπιτια τους.ας βγουνε τωρα να δουμε τι εχουν να πουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *