Διαφημίσεις

ΔΝΤ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΔΙΑΡΡΟΕΣ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Πρίν από ενάμιση περίπου μήνα, έγραψα το άρθρο: “ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016” και έδωσα και έξι βίντεο, που τα εξαφάνισαν και τα έξι.

Όποιοι το διάβασαν ίσως να θυμούνται πως μεταξύ άλλων, έγραφα το εξής: “ Για να δίνουν λοιπόν τώρα, την ημερομηνία “13 Απριλίου 2016”, ως ημερομηνία αρχής παγκόσμιων γεγονότων, αυτό σημαίνει, πως έχουν δρομολογήσει γεγονότα για την Ελλάδα, που πρέπει απαραιτήτως να έχουν γίνει, μέχρι το αργότερο 10 Απριλίου.”

Αυτό το επισημαίνω, για να γνωρίζουμε πως ότι αποφάσεις παίρνονται για την Ελλάδα, δεν είναι ούτε σημερινές, ούτε χθεσινές, αλλά είναι πολύ καιρό πριν “δουλεμένες”, από τους “φίλους” μας τους Εβραιο-Σιωνιστές και τους Εβραιόδουλους πολιτικούς μας.

Επίσης πρέπει να γνωρίζουμε, πως δεν υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να “διαρρεύσει” στην δημοσιότητα, οποιαδήποτε μυστική συζήτηση, αν δεν θέλουν οι ίδιοι να “διαρρεύσει”.

Οπότε λοιπόν, αυτή η “διαρροή”, δόθηκε στην δημοσιότητα κατευθείαν από το ΔΝΤ, για να εξυπηρετήσει ένα και μόνο σκοπό. Για να ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ, και να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ από το πρόγραμμα “στήριξης” της ΕΛΛΑΔΟΣ. Μία απόφαση, που όπως οι ίδιοι μας “αποκάλυψαν”, πρέπει να την έχουν πάρει, μέχρι τις 12 έως το πολύ 13 Απριλίου.!!!!!

(Απόσπασμα από την “διαρροή”)

“Πόλ Τόμσεν”: Λοιπόν, μπορείτε απλά να κατηγορήσετε εμένα, αυτό θα είναι εντάξει. Πότε θέλουν να τελειώσει αυτή την αποστολή;

“Ντέλια Βελκουλέσκου”: Θέλουν να τελειώσει ιδανικά έως την 8η Απριλίου, οπότε μόλις μία εβδομάδα. Ή στις 12 ή 13 Απριλίου.

Είναι τα γεγονότα, που έγραφα, πως πρέπει να έχουν δρομολογηθεί για την Ελλάδα μέχρι τις 10 Απριλίου. Και το γεγονός αυτό όπως όλα δείχνουν, είναι η επίσημη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας, που ξεκινάει με την αποχώρηση του ΔΝΤ.

Αλλά τώρα, για να δικαιολογήσουν το γεγονός της αποχώρησης τους, παρουσιάζονται ως “θύματα” και μας ανέδειξαν σε “κορυφαία κατασκοπευτική δύναμη”, ανώτερη της CIA που “υποκλέψαμε” τις σκόπιμες διαρροές.!!!!!!

Για κοιτάξτε μωρέ ……… τι κάναμε στους……. “καημένους” του ΔΝΤ.!!!!!!!

Λοιπόν επειδή από ότι διαβάζετε καθημερινά, το 90% είναι προπαγάνδα και το 9.9% είναι παραπληροφόρηση, διαβάστε και αυτά που γράφω και κατατάξτε τα , όπου θέλετε.

Κατ’ αρχήν δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ ΒΑΣΙΚΟ. Πως το όλο πρόγραμμα “στήριξης” της Ελλάδος, βασίστηκε από την αρχή του σε αλλοιωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ακολούθησε μία Αντισυνταγματική διακρατική δανειακή σύμβαση και η διεθνής παρανομία συνεχίστηκε, όταν και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του ΔΝΤ, δήλωσαν πως παραβίασαν το καταστατικό τους, συνεχίζοντας να δανείζουν την Ελλάδα, ενώ το χρέος από τον Νοέμβριο του 2011, είχε καταστεί ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ.

Το όλο πρόγραμμα λοιπόν, το οποίο αποδείχθηκε πως στόχευε στην λεηλασία της χώρας, είναι μία παγκόσμια παρανομία και καταπάτηση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, που γίνεται μέχρι σήμερα, με την ΑΝΟΧΗ όλων των σάπιων και διεφθαρμένων ΘΕΣΜΩΝ και ΕΞΟΥΣΙΩΝ της χώρας, πολιτικών, δικαιοσύνης, ενόπλων δυνάμεων και Ιεραρχών.

Και ερχόμαστε στο σήμερα, αυτής της μέχρι τώρα Διεθνούς Παρανομίας, που για πολλούς και διάφορους λόγους, (θα τους εξηγήσουμε άλλη φορά) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ αυτοί οι διεθνείς τοκογλύφοι της συμμορίας του ΔΝΤ.

Ο μόνος λόγος λοιπόν σήμερα, για τον οποίον θα μπορούσαν να πουν ότι αποσύρονται, είναι η ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ του χρέους. Αλλά θα τους ρωτούσαν πολλοί: “μα καλά τώρα το είδατε;;;; εσείς δεν το το έχετε χαρακτηρίσει από το 2011, ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ”;;; Γιατί μέχρι τώρα μένατε στο πρόγραμμα;;

Γι, αυτό λοιπόν ανακάλυψαν τώρα τις “υποκλοπές” για να δικαιολογήσουν την αποχώρησή τους.

Η αποχώρηση βέβαια του ΔΝΤ σηματοδοτεί την αρχή της χρεοκοπίας του Ελληνικού ΔΗΜΟΣΙΟΥ, γιατί τόσο καιρό χρεοκοπούσαν τους Έλληνες, αλλά όχι το Ελληνικό ΔΗΜΟΣΙΟ ούτε τις Ελληνικές ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Η χρεοκοπία όμως των Ελληνικών τραπεζών, θα δημιουργήσει ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ένα “ντόμινο”, λόγο ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. Δηλαδή: δεν μπορούν να μας χρεοκοπήσουν ενώ βρισκόμαστε μέσα στην Νομισματική ένωση και έχουμε ως νόμισμα το ευρώ. Αν το κάνουν θα υποστούν και αυτοί τις συνέπειες του “ντόμινο”. Οπότε για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ και να μην περάσουν σε αυτούς οι συνέπειες της Ελληνικής χρεοκοπίας, πρέπει να φέρουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στην Ελλάδα, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εκτός του ευρώ.!!

Αυτό αν θυμάστε, ήταν στις επιδιώξεις των δανειστών από την εποχή Σαμαρά, που προπαγάνδιζαν συνεχώς το “ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ”. Αυτό ήταν και είναι το “μαξιλαράκι” των τοκογλύφων, για να μην τους συμπαρασύρει η Ελληνική χρεοκοπία.
Είναι λοιπόν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ γι’ αυτούς να επιστρέψει η χώρα στην δραχμή, ή σε οποιοδήποτε νόμισμα εκτός του ευρώ, για να μας χρεοκοπήσουν χωρίς συνέπειες για τις τράπεζες των κρατών της νομισματικής ένωσης.

Οπότε όλη αυτή η ιστορία, με την “αξιολόγηση”, τις “διαρροές”, τις “υποκλοπές” και όλο αυτόν το ΜΕΓΑΛΟ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ “ΝΤΟΡΟ” που έχει ξεσπάσει και εμπλέκει, από τον πρόεδρο της Ελληνικής Χουντοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο του ΔΝΤ, γίνεται για ένα και μόνο λόγο.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ “ΝΤΟΜΙΝΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.

Η επιστροφή μας σε Εθνικό Νόμισμα, είναι απαραίτητο για την χώρα, αλλά με Πατριωτική Κυβέρνηση και μετά από διαγραφή του παράνομου και κατασκευασμένου χρέους. Αν γίνει από τους σημερινούς Εβραιόδουλους ανθέλληνες, χωρίς την διαγραφή του χρέους, θα είναι η καταστροφή της χώρας και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Ευρωζώνης.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ……ΕΜΑΣ;;;;”
  1. EIXAME ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΙΝΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

  2. εγώ ενα πράγμα εχω να πώ οτι εδω και δύο βδομάδες ολα τα φώτα τού νομισματοκοπείου ειναι ανοιχτά μεχρα αργά το βράδυ. δέν ξέρω γιατί. θα δίξει.

  3. Με τρελενουν οι τσαμπουκάδες ξενων στην Ελλαδα ποσο μαλλον όταν είναι και αδικος τσαμπουκας. από αυτους που προκαλουμε χωρις να υπαρχει λογος. ετσι επειδή μπορουν και η οποια πραξη μου απέναντι σε τετοιου είδους δυποδα θα βεβαρυνη ακομη ποιο πολύ τα οσα εχω ειδη φορτομενα με την αιτια του ρατσιστή. δηλαδή είμαι ρατσιστης με τον ρατσισμο που επικρατη για εμενα μεσα στην φαινομενικα δικη μου χωρα. το κακο είναι πως οσες φορες και αν χωθηκα παντα μεναμε στα λογια. καλα παει και αυτή η μερα στην “Ελλαδα” ισως μεχρι το βραδυ να είμαι και γω από τους τυχερούς που θα ξεσπασουν. ε τι! μονο οι βλαξ γουοτερςςς θα δερνουν εμας; να μην δοκιμασω πως είναι να κανουν σωστα το εργο τους; με το διπλωμα του τρελου η ότι άλλο είναι τελοσπαντων φανταζομαι πως εχω το δικαιομα να κανω κατι τετοιο ετσι δεν είναι; 🙂 ε ναι ρε μονο με πολύ τρελιτσα παλευεται η κατασταση !!!!…………..

    το τι εγινε όμως αφου το εγραψα αμεσως μολις το τελειωσα το κρΑΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ! ΠΡΟς ΤΟ ΤΩΡΑ!!!!

  4. Αντί να διαβάζετε θεωρίες και αριθμολογία πάρτε να διαβάσετε τα μνημόνια. Οταν τα διαβάσετε και παρακολουθήσετε καλά την ιστορία από το Γενάρη του 15 θα καταλάβετε ότι η τακτική του συριζα είναι απλή:
    1) Συμφωνώ ότι θα τα δεχτώ όλα με τους δανειστές κάτω από το τραπέζι.
    2) Το παίζω δύσκολος στους δανειστές πουλώντας νατηλίκι και μαγκιά.
    3) Τα υπογράφω όλα
    4) Αρχίζω την προπαγάνδα στο πόπολο ότι διαπραγματεύομαι σκληρά.
    5) Αφού περάσει ο καιρός και το πόπολο φοβηθεί ότι δεν θα πληρωθεί στον κισέ τη σύνταξη, του σερβίρω σιγά σιγά μέσω των καναλιών αυτά που θέλω.
    6) Στο τέλος του λέω ότι μετά από υπερήφανη διαπραγμάτευση κατέβασα τα παντελόνια γιατί νυν υπερ πάντων η ΕΟΚ. Διότι τι θα γίνουμε χωρίς τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

    Και το πόπολο σου λέει ας μην μιλάω, η σύνταξη έστω και κουτσουρεμένη έπεσε και πάλι και δεν βγήκαμε και από το ευρώ.

    Μου κάνει λοιπόν εντύπωση μετά από τόσες υπερήφανες διαπραγματεύσεις από το 2010 μέχρι σήμερα, ότι ακόμα υπάρχουν μερικοί που νομίζουν ότι θα βγούνε έτσι απλά από το ευρώ και θα τους διαγράψουν και τα χρέη.

    Εδώ ρε μάγκες θα κάτσετε μέχρι να σας πάρουνε και τα χρυσά δόντια τα ενεχυροδανειστήρια χρυσού. Αφού φάνε όλη τη χώρα και σιγουρέψουν ότι μια ζωή θα είναι υπόδουλη, θα την πετάξουν και από το ευρώ για να πέσει το κόστος και θα κόβουνε νόμισμα μέχρι να γίνει το νόμισμα χαρτοπετσέτα. Στα εργοστάσια που θα στήσουνε στη Θράκη θα πάρουνε και τα ορκ που κουβαλήσανε εργάτες και θα κάθεται ο Ελλην άνεργος να πίνει το φραπέ του.. Στο μεταξύ τα ορκ θα θένε αναγνώριση μειονότητας, ο Νταβούτογλου θα φωνάζει και στο τέλος θα είναι οι μισοί βουλευτές στη βουλή μουσουλμάνοι. Θα πηγαίνει κάθε μήνα ο εκάστοτε πρωθυπουργός στην Τουρκία να κάνει μερικούς τεμενάδες στον πολυχρονεμένο Σουλτάνο και να δηλώνει ότι θα ναι καλό παιδί για να κάθεται ο Σουλτάνος ήσυχος να μην πάρει τη Θράκη και το μισό Αιγαίο..

    Στο μεταξύ θα υπάρχει ο νόμος της Σαρίας στις μισές γειτονιές των ελληνικών πόλεων. Γυναίκα χωρίς φερετζέ δεν θα μπαίνει μέσα.

    Αυτά εγώ τα λεγα από τότε που μπήκε η χώρα στο ευρώ και με λέγανε προδότη. Χώρα χωρίς εθνικό νόμισμα είναι χώρος δεν είναι χώρα. Τώρα αυτούς που με λέγανε τρελό και προδότη τους συναντώ και ρίχνουνε τα μούτρα κάτω. Αλλά τι να το κάνεις? Είναι πολύ αργά για δάκρυα.

    Και το σύνθημα που όλους μας ενώνει.. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ και όποιος έχει πρόβλημα να πιεί λίγο ξυδάκι.

    1. MAKIS TA ΠΡΩΤΑ ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΣΩΝ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΄80, ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΛΟΪΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΕΣ -ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ- ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΣΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…
      ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΙΛΕ: “ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ”
      ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ…
      ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΗΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΑΚΡΑΙΦΝΗ ΔΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ…ΤΟΥ ΑΕΡΑ…

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
      ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ “ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΤΑΣΑΝ” ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ -ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ- ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΥΓΝΑ…
      ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ…ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ…Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…
      ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΕΙΔΕΥΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ… ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ: “VIVA TROIKA-VIVA ΘΕΣΜΟΙ”

      1. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ: «VIVA TROIKA-VIVA ΘΕΣΜΟΙ» ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ: VIVA EFIALTΕS…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *