Διαφημίσεις

Συνεχιζετε να λετε μερικοι πως ειναι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;;;;
Μετα απο αυτο ξερω πως θα συνεχισετε να τους λετε ετσι αλλα μεσα σας θα σας κυριευσει ενας φοβος!

ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχιζετε να λετε μερικοι πως ειναι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;;;;Μετα απο αυτο ξερω πως θα συνεχισετε να τους λετε ετσι αλλα μεσα σας θα σας κυριευσει ενας φοβος!

Posted by Nakos Marougkas on Monday, April 4, 2016

nakosmarougas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Αλαχ ακμπαρ ..στην Ειδομένη!!”
  1. Προσωπικά έχω πει και δημόσια (εκπομπή Μπαντίδη, στο κανάλι μου κλπ) πως ειναι ζήτημα αν το 1% του πλήθους που μας έχει κατακλυσει ειναι πρόσφυγες. Μέχρι και από Ερυθραία της Αφρικής έχουν έρθει…
    και φυσικά έχει εξυφανθεί προ πολλού αυτή η σχεδιάρα εισβολής για τον αφανισμό όχι μόνο της Ελλάδας ως χώρας/κράτους, αλλά και της ίδιας της ελληνικής οντότητας…

  2. Εύχομαι και ελπιζω τα αριςτερα απόβλητα που εχουμε στην Ελλαδα, να νοιωσουν πολυ σύντομα την ……αγαπη……των ταξικών τους αδελφών.
    Το κακό ειναι πως κοντά στα ξερά, καίγονται και τα χλωρά.
    Εμεις ρε γάμ,,,ώ,το, τι,φταίμε;;;;;; Χροοοονια τωρα φωνάζουμε φια τον κίνδυνο που ελοχευει. αλλα οι ηλίθιοι αριςτεροι κολλημένοι με οτι πει το βρωμερό τους κόμμα. Τωρα πια δυςτυχως ολα τα κόμματα ειναι το ιδιο. Ολοι προδοτες.

    1. Παιδια ,αριστεροι,δεξιοί,κκε ,όλοι μα όλοι είναι βάλτοι να ξεκινούν το έθνος μας.πρεπει μα ξεκαθαριστεί όλη η βουλή μια και εξω,και να μπει καινούργιο αίμα.Απλοί πολίτες ίσως τίμιοι και Ελληνες πρωτα απο όλα.Και όλα αυτά,τώρα..άμεσα!!!!!

    2. Κάθε ΒΡΩΜΙΚΗ εξουσιαστική δομή έχει τα εργαλεία της για την επιβολή των ιδεών της!
      Όλες οι προεκτάσεις της χαρακτηρίζονται από την ίδια λογική.
      Υπάρχουν τρείς διαστρωματώσεις:

      1. Οι θεωρητικοί σχεδιαστές, οι οποίοι οργανώνουν την εκαστοτε δομή. Τα πάντα είναι δική τους έμπνευση – δημιουργία και την μετατρέπουν όπως και όποτε θέλουν αυτοί.

      2. Τα εκτελεστικά τους όργανα, άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν τα γεγονότα και που αυτά αποσκοπούν στον παρόντα χρόνο!
      Είναι μέσα στο κόλπο αλλά δεν γνωρίζουν τις προεκτάσεις του και τον τελικό σκοπό του!

      3. Άνθρωποι του συστήματος, οι οποίοι δεν ξέρουν το… ΓΙΑΤΙ εκτελούν όμως εντολές και γνωρίζουν το… ΠΩΣ!
      Γνωρίζουν ότι υπάρχει ΔΟΛΟΣ αλλά δεν ενδιαφέρονται για τις συνέπειες στον λαό γιατί ΑΠΟΖΗΜΙΏΝΟΝΤΑΙ για αυτό που κάνουν.
      Κινούνται λοιπόν με βάση το ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ!!!!

      4. ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ! Το μεγάλο πλήθος! Τα ΘΥΜΑΤΑ δήθεν οραματιστές!
      Στην πραγματικότητα θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο!
      Πείθονται από τους ΛΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ οι οποίοι τους ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ με… ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ!!!
      ΟΥΜΑΝΙΣΜΟΣ (ξέρουν να πηγαίνουν στο λιμάνι και στα σύνορα κανα δυό μετανάστες στο σπίτι τους δεν παίρνουν) ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ (όπου θίγεται όμως το ατομικό συμφέρον και το εγώ αντιδρούν εθνικιστικά), ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ (τα σπίτια τους όμως με πόρτες – σύνορα προς τους ξένους), ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ (στην προσωπική τους ζωή όμως επικρατεί το…. imperium, στο χώρο εργασίας, στις σχέσεις τους κ.α.).
      Αυτή η… ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΠΛΕΜΠΑ, θεωρώ ότι δεν έχει ούτε κακές προθέσεις, ούτε γνωρίζει ότι είναι πιόνι, ούτε ξέρει τι κάνει, ούτε πως το κάνει και σίγουρα με πλήρη άγνοια του ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτό στην πραγματικότητα!!!
      Είναι κυρίως “ρομαντικοί”, με το νου του αγωνιστές, με εύκολη κατάποση της…. ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ, απόλυτα ελεγχόμενοι (άθελά τους όμως) από το σύστημα!!!
      Νομίζουν ότι κάνουν το καλό και ότι αυτό προστάζε η καρδιά τους, αδυνατώντας να κατανοήσουν ότι έχουν πέσει θύματα!
      Είναι τα ιδανικά παραδείγματα του σπηλαίου του Πλάτωνα, που και ακόμη να τους δείξεις χειροπιαστά την αλήθεια το μόνο που θα πετύχεις θα είναι να σε θεωρήσουν αντιδραστικό!
      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ!!!

      Η λύση είναι μόνο μία!!! Το ίδιο το σύστημα στο οποίο πιστεύουν να τους προδώσει!
      Να τους βιάσει ο μετανάστης, να τους ληστέψει ή να τραυματίσει κάποιον δικό τους!
      Να τους αδικήσει η ίδια η οργάνωσή τους!
      Να την πληρώσουν από αυτούς που βοηθούν!!!
      Να συλάβουν τον εαυτό τους, στις προσωπικές τους στιγμές να λειτουργουν ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ (ιμπεριαλιστικά), ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ (εθνικιστικά), ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ (αντιουμανιστικά), ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΚΑ (καπιταλιστικά), ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ (με κλειστά σύνορα) και σε κάθε περίπτωση να τους το χτυπάτε λεκτικά!!!
      Τότε μόνο θα κατανοήσουν ότι αυτά που τους σφήνωσαν στο… “ρομαντικό” πλην ηλίθιο κουφιοκέφαλό τους, δεν ήταν τίποτε άλλο από ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ του ΛΥΚΟΥ προς την ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ, ώστε στο τέλος να την ΦΑΕΙ (δυστυχώς και εμάς με αυτή την ΗΛΙΘΙΑ).

    1. Τόσο μακάκες είναι οι Γερμανοί! Η λύση είναι απλή και ταιριάζει απόλυτα με την νοοτροπία των μουσουλμάνων, άρα θα την αποδεχθούν και πιο εύκολα!
      Λοιπόν, δημιουργείς ένα επίλεκτο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, από νταμάρια με προτίμηση να έχουν γονίδιο Βίκινκγ και παλαμάρι τριαντάποντο!
      Ο καθένας τους τριπλάσιος απο τα μαυροκάκαλα λιμά που νομίζουν ότι είναι και αρσενικά!
      Για κάθε σεξουαλική κακοποίηση, μηνιαία κράτηση σε κρατητήριο με όλες τις ανέσεις, χωρίς να πειραχτεί ούτε τρίχα από το λιγδιάρικο τραγόμαλο του καλικάντζαρου, αλλά με ποινή ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ από πέντε τουλάχιστον γομάρια, τρείς φορές τη μέρα από μία ώρα την κάθε φορά!
      ΟΦΕΛΟΣ:

      1. ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.
      2. ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ – ΣΟΦΡΩΝΙΣΜΟΣ.
      3. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΤΡΑΒΕΛΙΑ = ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
      4. ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
      5. ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
      6. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ (οφθαλμον αντι οφθαλμού, οδόντα αντί οδόντος και ακράτειας πρωκτού)!

      και πολλά άλλα που βαριέμαι να τα αναφέρω!
      Το ΕΡΓΟ θα λέγεται…
      “ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ… ΑΚΑΜΠΤΟ ΠΕΟΣ”!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *